- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.179
Bide akşam dayanamam sıcak sıcak yemek isterim fln :)) en iyisi yarın öğlen :))Aynen canım gündüz yapmak ve ışıktan faydalanmak en doğrusu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bide akşam dayanamam sıcak sıcak yemek isterim fln :)) en iyisi yarın öğlen :))Aynen canım gündüz yapmak ve ışıktan faydalanmak en doğrusu
Azcık ucundan tadına bakabilirsinBide akşam dayanamam sıcak sıcak yemek isterim fln :)) en iyisi yarın öğlen :))
2 topiği aynı anda idare edemeyecek kadar beceriksizim galibaBizimle ilgilenmeyi bıraktın
Telefondan zor canım2 topiği aynı anda idare edemeyecek kadar beceriksizim galiba
yetişemiyorum telefondan girince.
bide şarj kablom bozuldu.çocuklar uyudukça onlarınkini alıyorum ama gerçekten zor.tablet aldırcaksınız banaTelefondan zor canım
Artık şart oldubide şarj kablom bozuldu.çocuklar uyudukça onlarınkini alıyorum ama gerçekten zor.tablet aldırcaksınız bana
14-15 tarif geldi canım tabi şimdilik
Hadi bakalım hayırlı olsun, gözünü 4 aç burası kurtlar sofrası:)) ben tamamım.
Mevsimi olsa kestaneli sufleye niyet ederdim ama şimdi nereden bulayım kestaneyi değil mi? :)
Vallahi hepside birbirinden farklı canım:)Daha bir sürü tarif var:)Oooo daha ilk günden hem de
Desenize yine eski günlerdeki gibi bol tarifli bol heyecanlı bir kategori bizi bekliyor
Bu arada ben bulmaya uğraştım ama en fazla 10 tarif filan bulabildim . Demek ki bilmediğim ne kekler var
Bak ya hala kurtlar sofrası diyorHadi bakalım hayırlı olsun, gözünü 4 aç burası kurtlar sofrası
Vallahi hepside birbirinden farklı canım:)Daha bir sürü tarif var:)
Daha ilk günden o nasıl sayı öyle ve 1 tanesi bile yapmadı14-15 tarif geldi canım tabi şimdilik
Ama nevoş bir yarışmacıya göre fazla iyi niyetli gelmedi mi sanada Bırakayım da kızı ezin demiGelin gelin sen benim yarışmacılarımı niye kışkırtıyorsun
Kaçmayı mı düşünüyorsunOrtaya fikir bırakıp kaçmak serbest mi? Nevreste
Sen bekle 1 hafta içinde hepsi dökülürDaha ilk günden o nasıl sayı öyle ve 1 tanesi bile yapmadı
Ama nevoş bir yarışmacıya göre fazla iyi niyetli gelmedi mi sanada Bırakayım da kızı ezin demi
Attığın fikre bağlıOrtaya fikir bırakıp kaçmak serbest mi? Nevreste
Hem korkut sonrada kaçma dersinKaçmayı mı düşünüyorsun
Kaçmayı mı düşünüyorsun
Attığın fikre bağlı
Yok ya korkmaz, o hep bdv de takılıyor, bdvden korkmayan sizden hiç korkmazHem korkut sonrada kaçma dersin
Biz BDV den iyiyiz değil miYok ya korkmaz, o hep bdv de takılıyor, bdvden korkmayan sizden hiç korkmaz