Bencede kek ikisi de, fakat cheesecake pastaYa işte seçeceğim tarife karar vermek için kategori içeriğinden emin olamadım :) bence sufle ve brownie kek mesela.
Ama ikisine ayrı kategori açsan garipsemem, kendi başlarına imparatorluk
Kek kategorisine giriyorlarsa fikir vermiş oldun
Kapılır
Buyurun, katılıma açık yarışmamız.Ne güzel bir kategori :)
Hayırlı olsun katılasim geldi birden
Sende tencere keki yaparsın. Mutfakta çareler tükenmezHayırlı olsun yeni kategori
Fırınım bozulmayaydı eyiydi
Tamam o zaman, sen hariç tarifi belli olanlar nerde kaldı diyeyimMalzemelerim eksik, yoksa çoktaaaannn yapmıştım.
Ne güzel rakipmişsin, yeni düştüğünü belli etme, çiğ çiğ yer bunlar seni. Çirkef olcan, önlerinden malzemelerini kaçırcan, tariflerine kıl tüy atcan bu işin raconu buKapsınlar ayol :) gözümüz şenlenir fena mı? :)
Vuuuu beybi bu ne hızMalzemelerim eksik, yoksa çoktaaaannn yapmıştım.
Baştan yapınca rahat oluyorsun, bu ara düğün-dernek işi çokça, yapayımda kurtulayım.Vuuuu beybi bu ne hız
Ne güzel rakipmişsin, yeni düştüğünü belli etme, çiğ çiğ yer bunlar seni. Çirkef olcan, önlerinden malzemelerini kaçırcan, tariflerine kıl tüy atcan bu işin raconu bu
Aklındaki tarifler kapılmadıysa görürüz inşallahya amacım rakip olmak degil zaten.
Mümkün olsa da juri olsam, yapılanları tatsam, puan versem falan daha çok işime gelir :))
Hamur işlerinden pek anlamam. Bir kaç tarif biliyorum. BakalımNevreste kabul ederse değişik bir seyle karşınızdayım :))
Aklındaki tarifler kapılmadıysa görürüz inşallah
Bizimle ilgilenmeyi bıraktın
14-15 tarif geldi canım tabi şimdilikHakikaten Kategori kolay aslında niye hiç tarif gelmedi ki, hadi hanımlar elleriniz çalışsın.. Yumurta, süt, şeker
Gülüm hoşgeldinNe güzel bir kategori :)
Hayırlı olsun katılasim geldi birden
Chescake kabul etmiyorumBencede kek ikisi de, fakat cheesecake pasta
Gelin gelinNe güzel rakipmişsin, yeni düştüğünü belli etme, çiğ çiğ yer bunlar seni. Çirkef olcan, önlerinden malzemelerini kaçırcan, tariflerine kıl tüy atcan bu işin raconu bu
Kabul ettim gittiya amacım rakip olmak degil zaten.
Mümkün olsa da juri olsam, yapılanları tatsam, puan versem falan daha çok işime gelir :))
Hamur işlerinden pek anlamam. Bir kaç tarif biliyorum. BakalımNevreste kabul ederse değişik bir seyle karşınızdayım :))
Ben akşam yapacaktım ama gün ışığı için yarına kaldı :))Gelin gelinsen benim yarışmacılarımı niye kışkırtıyorsun
Ben akşam yapacaktım ama gün ışığı için yarına kaldı :))Gelin gelinsen benim yarışmacılarımı niye kışkırtıyorsun
Aynen canım gündüz yapmak ve ışıktan faydalanmak en doğrusuBen akşam yapacaktım ama gün ışığı için yarına kaldı :))