- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
PastaCheesecake kek mi oluyor pasta mı :)
Hadi canııımmmmmm
Kekler mi yeni kategori
İnsan etiketler yaaa kalmamıştır bana tarif
Sen diyet topiklerini fethetYasminayım da olmasa oylamaya gelicektim
Sorma yaa nerelere düştğm ben :) tek derdim tarif bakmaktı. Şimdi detoks bilmem ne arıyorum :)Sen diyet topiklerini fethet
Tarifleri özelden Nevresteye soruyoruz canımValla cahilliğime verin, yine de sorayım
Brownie ve sufle kek sayılıyor mu?
Brownie evet kek.Valla cahilliğime verin, yine de sorayım
Brownie ve sufle kek sayılıyor mu?
OoooooooooooKızlar @deynepnaz tarifini rezerve yaptı
Verirsin, verirsinn.Sorma yaa nerelere düştğm ben :) tek derdim tarif bakmaktı. Şimdi detoks bilmem ne arıyorum :)
Veririm inşallah
Tarifleri özelden Nevresteye soruyoruz canım
Hakikaten Kategori kolay aslında niye hiç tarif gelmedi ki, hadi hanımlar elleriniz çalışsın.. Yumurta, süt, şeker
Yok canım, seçtiğin tarife rezerve yaptırman lazım Nevreste ye.Kategorinin içeriğini anlamaya çalışıyordum, tarif sormuş mu oldum :) pardon diyeyim o halde.
Kek kategorisine giriyorlarsa fikir vermiş oldunKategorinin içeriğini anlamaya çalışıyordum, tarif sormuş mu oldum :) pardon diyeyim o halde.
KapılırKategorinin içeriğini anlamaya çalışıyordum, tarif sormuş mu oldum :) pardon diyeyim o halde.
Malzemelerim eksik, yoksa çoktaaaannn yapmıştım.Hakikaten Kategori kolay aslında niye hiç tarif gelmedi ki, hadi hanımlar elleriniz çalışsın.. Yumurta, süt, şeker
Ya işte seçeceğim tarife karar vermek için kategori içeriğinden emin olamadım :) bence sufle ve brownie kek mesela.Yok canım, seçtiğin tarife rezerve yaptırman lazım Nevreste ye.