- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.179
İlk pilav benimBaya urkutucu bence:)) buarada oncekinde galiba bende oy kullandim kime verdim acaba:))
Yanliz pilavlar ne guzel ya:)) orangutanlar bunlardan yiyosa, birakin orangutan olayim:)))
Tabi ki kullanmışsındır:)Davet geliyor:)Baya urkutucu bence:)) buarada oncekinde galiba bende oy kullandim kime verdim acaba:))
Yanliz pilavlar ne guzel ya:)) orangutanlar bunlardan yiyosa, birakin orangutan olayim:)))
Bakim bi ? Sen mi kazanmistin?İlk pilav benim
Ilk defa kullandim sanirim ne bilim aginiza dusecekmisim demekki:)Tabi ki kullanmışsındır:)Davet geliyor:)
Aynen pilavlarımız çok güzeldi
Ben sana diyorum önce yetenek testi yap diye. Alıyosun bütün beceriksizleri yarışmaya ondan sonra böyle oluyor.neymiş keki yapmışta yemişte bi da yapcakmıştaBana kek yapacaktı ama hala eklemedi.Tüm duygularımla oynadı,kalbimi kırdı. Buradan herkesin içinde beni küçük düşürdü..
@RoSsSs
Evet berabere kalmıştık :))Bakim bi ? Sen mi kazanmistin?
Aynen elime düşecekmişsinIlk defa kullandim sanirim ne bilim aginiza dusecekmisim demekki:)
Yapım aşamlarının resmini yolladı ama sunum yok.Ben sana diyorum önce yetenek testi yap diye. Alıyosun bütün beceriksizleri yarışmaya ondan sonra böyle oluyor.neymiş keki yapmışta yemişte bi da yapcakmıştakülliyen yalan. Sorrr bi yumurtanın akını sarısından ayırabliyor mu? Sanal ya salla da salla
Oylama başlama tarihine bakO kadar sayfayı nasıl okıycaz
Link attım...Oylama başlama tarihine bak
Kışın yapalım
Ayy hadi yapalım :))Kışın yapalım
Ayy nevroş beni öldürecekÇok derine inmeyelim
Eline saglik bayag bi asamasi var onun.. patlicanlari kizart tavugu pilavi.. gerci hepsi guzel yaa pilavci olunca :)Evet berabere kalmıştık :))
Şimdi ünlemli cümleler yazmaya başlayacağımAyy nevroş beni öldürecek
161.sayfaLink attım...