sizlerin tek lafı akp seçmeni cahil koyun seviyesz çıkarcı.....yazık gerçekten yazık....
görünen köy misali :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sizlerin tek lafı akp seçmeni cahil koyun seviyesz çıkarcı.....yazık gerçekten yazık....
ben atatürkün a'sını bile anmamışken sziler direk atatürk dedinz.ben atatürke ne din düşmanı ne de ırkçı ne başka iyi ya da kötü yorum bile yapmadım.siz niye hala konuyu atatürke getiriyorsunz onu bile anlamadım.herkes kendi kendine yazıp çiziyor......Yok canım öyle bakmıyoruz, arkadaş sürekli saydırıyor bir lidere ,ırkçı , din düşmanı, vs diye; biz de Atatürk'ten mi bahsediyor diye düşünüyoruz, sorunca ne 'hayır' diyebiliyor ne de 'evet'. İlginç gerçekten, 'hayır' dese ve kimden o ithamlarla kimden bahsettiğini söylese keşke, o zaman yanlış anlaşılmalar biter.
Her seçim öncesi böyle haberler çıkıyor çünkü her seçim öncesi böyle dolaplar dönüyor, her iki kanatta da. Siyaset genel olarak kirli bir şey Türk siyaseti daha da kirli.![]()
görünen köy misali :)
lafla peynr gemsi yürsydi keşke dyorsnzdrgörünen köy misali :)
lafla peynr gemsi yürsydi keşke dyorsnzdrbaşka bir söz var ama neyse yazmym şmdi....
ben atatürkün a'sını bile anmamışken sziler direk atatürk dedinz.ben atatürke ne din düşmanı ne de ırkçı ne başka iyi ya da kötü yorum bile yapmadım.siz niye hala konuyu atatürke getiriyorsunz onu bile anlamadım.herkes kendi kendine yazıp çiziyor......
atatürk ırkçı değildi ama din konusnda görüşlermz farklı.bu da normal bir şey.neyse konumz atatürk değil.din düşmanı ırkçı geçmşte türkiyede tek kişi mi oldu hayr.bana göre ahmet size göre mehmet.bunun cesaretle ne alakası var?bir kişiyi sevmemek nesi suç veya nesi hakaret onu anlamdm....neyse bu arada en azından siz saygı çerçevesinde yazıyorsnz ve tşk......diğer yazanlar sıfır bilgyle biri dyo yok öğretmnm biri dyo yok blmem neym alakası olmayan yazılar hakaretler argo kelmlr....Ben getirmedim bu Atatürk ile ilgili ilk yorumum. Peki kimi kastettiniz? Cesaretiniz var mı söylemeye? Bakın bana sorun şunu seviyor musun bunu sevmiyor musun diye sorun size açık açık söylerim. Hani dediniz ya en başta 'Biz AKPliyiz, açıkça söylüyoruz en azından dürüstüz, siz niye söyleyemiyorsunuz?'. Sizce de bir çelişki yok mu ortada? :))
evet gerçekelr:)çatı adayı ve erdoğangerek yok herkes kendisi biliyor gerçekleri :)
sevmediğim kişinin atatürk olduğunu kim soylediben öyle bir şey demedm.atatürk demişsiniz de:26:ben sadece ırkçı din düşmanı biri dedm.yani siz bu özellikleri atatrk mü taşıyor dyosnz,direk atatürk demişsinz de:26:valla ben bilemeyecem ama madem konu atatürk.atatürkü kötülemem çünkü tam olarak hayatını soyunu bilmiyorum.ama kimse kimseyi sevmek zorunda değil
ha bu arada ben ciddiyim hayatı ve soyu hakkında bilgili olanlar rica etsem anlatsanız.ailesinden akrabadan çoçukları torunları vs bilgi versenz...ben sadece bi ali rıza bi zübeyde görüyrm kitaplarda
ama benm merak ettğm torunları nesli:26:
Bence elinize okul kitabindan başka kitap alarak başlayabilirsiniz ise .. Ama ben size on bilgi vereyim
Annesinin ailesi Karaman'dan gelen Rumeli'de Konyarlılar diye bilinen Türkmenlerdendir" Baba tarafından dedesi 14-15. yüzyılda Karaman'dan Kocacık'a göçen Kızıloğuz yörüklerinden"
Ayrica kivirma cabalariniz çok komik gözüküyor haberiniz olsun :)
###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###
Bence elinize okul kitabindan başka kitap alarak başlayabilirsiniz ise .. Ama ben size on bilgi vereyim
Annesinin ailesi Karaman'dan gelen Rumeli'de Konyarlılar diye bilinen Türkmenlerdendir" Baba tarafından dedesi 14-15. yüzyılda Karaman'dan Kocacık'a göçen Kızıloğuz yörüklerinden"
Bence açıklama yapmaya değmez bu yasına kadar öğrenmemişse Atatürk u bu yastan sonra öğrenmesine de gerek yok bilenlerin bilgisi yeter bence RTE yi araştırın umarım onla ilgili bilginiz de reklamlar dan Medya'dan ibaret değildir :)
kim kıvırıyor acabaBence elinize okul kitabindan başka kitap alarak başlayabilirsiniz ise .. Ama ben size on bilgi vereyim
Ayrıca Atatürk e din düşmanı diyenin cahilliğine veririm hoş anne baba adından başka bişey bilmeyen birinin onunla ilgili yorum yapmaya ne kadar hakkı var tartışılır :) hangi konuda din düşmanı olduguna karar verdiniz yetkili merci !
kim kıvırıyor acabakaç kişi gelmiş burda atatürkü seviyorum diyor ama tek bir şey açıklayabildiği yok
siz şimdi bana bilgi mi verdğnzi sanıyorsynz,komik
![]()
erdoğan....erdoğan...erdoğan.....erdoğanla kafayı yemişler.vay be benim karizmatik yakışıklı başbakanımpardon cumhurbaşkanım
erdoğan ırkçılık yapaydı din düşmanı olaydı chp mhp gibi,sen gör bak adamı ilah yaparlardı....geçmşmzde de aynısı yok mukim din düşmanı kim ırkçıysa dahi insanüstü bir varlık yapmışlar kendilerine.o şahsi da herkes çok iyi blyo.ben fikrim amaa hakaret etmem ama hiç sevmiyorum taptıkları adamı....
sevmediğim kişinin atatürk olduğunu kim soylediben öyle bir şey demedm.atatürk demişsiniz de:26:ben sadece ırkçı din düşmanı biri dedm.yani siz bu özellikleri atatrk mü taşıyor dyosnz,direk atatürk demişsinz de:26:valla ben bilemeyecem ama madem konu atatürk.atatürkü kötülemem çünkü tam olarak hayatını soyunu bilmiyorum.ama kimse kimseyi sevmek zorunda değil
ha bu arada ben ciddiyim hayatı ve soyu hakkında bilgili olanlar rica etsem anlatsanız.ailesinden akrabadan çoçukları torunları vs bilgi versenz...ben sadece bi ali rıza bi zübeyde görüyrm kitaplarda
ama benm merak ettğm torunları nesli:26:
?? Kimsenin size bilgi verme aciklama yapma gibi.bir yükümlülüğü yok kitap alip okumaniz yada şurada internette arastirmaniz yeterli...
haa umarım anlamışsınzdr.kimse kimseye açıklama yapmak zorunda değl.nedense bu kavram bana gelince kıvırma kılıfı giydiriliyor size gelince açıklama zorunluluğu yok olyr.....neyse bye.?? Kimsenin size bilgi verme aciklama yapma gibi.bir yükümlülüğü yok kitap alip okumaniz yada şurada internette arastirmaniz yeterli...