Kefen parasını Erdoğan'a verdi denilen teyzenin kamera arkası ortaya çıktı

geçenlerde bahçeli seçmenlerne sitem edyrdu.gece gündz tek dedğnz erdoğan dyrdu:51:erdoğan yerine bizi dolayın dilinze ki gündeme gelelm dyrdu:51:

Şahsıma edeceğeniz hakaretler umrumda olmaz.Açarım hakaret davasını,uğraşmam gerisiyle.Zira iki arkadaşla akıbetimiz bu yönde ilerliyor.Ama bu ülkenin kurucusuna,liderine yapılan hakaretlerden ucuz kurtulma durumu yok.Kast ettiğim buydu.:34:
ben atatürke hakaret etmedim.beyninde sorun var sanrm:51:kendnz atatrk dednz ve yazdnz da yazdnz.ve istediğini yap.bye.yazık ya kendini böyle önemsyo garibm:51:

Şahsıma edeceğeniz hakaretler umrumda olmaz.Açarım hakaret davasını,uğraşmam gerisiyle.Zira iki arkadaşla akıbetimiz bu yönde ilerliyor.Ama bu ülkenin kurucusuna,liderine yapılan hakaretlerden ucuz kurtulma durumu yok.Kast ettiğim buydu.:34:

Daha yazma lutfen sevdalinka.Mesajlar burda zaten kayitli...Cevap verme daha.

erdoğan....erdoğan...erdoğan.....erdoğanla kafayı yemişler.vay be benim karizmatik yakışıklı başbakanım:16:pardon cumhurbaşkanım:1:
erdoğan ırkçılık yapaydı din düşmanı olaydı chp mhp gibi,sen gör bak adamı ilah yaparlardı....geçmşmzde de aynısı yok mu:51:kim din düşmanı kim ırkçıysa dahi insanüstü bir varlık yapmışlar kendilerine.o şahsi da herkes çok iyi blyo.ben fikrim amaa hakaret etmem ama hiç sevmiyorum taptıkları adamı....

Yok ben Atatürk demedim, yok efendim kendiniz söyledinizle olmuyor bu işler..1 yıldan 3 yıla kadar cezası var..
Atatürk düşünce derneği bu siteyi devamlı takip ediyor..

Bu ülkenin kurucusu ile ilgili yazarken herkes haddini bilsin..Ne kadar çoğaldınız yahu..Bir bitmediniz.

haa umarım anlamışsınzdr.kimse kimseye açıklama yapmak zorunda değl.nedense bu kavram bana gelince kıvırma kılıfı giydiriliyor size gelince açıklama zorunluluğu yok olyr.....neyse bye.

Bye ?:) yas 15 16 olarak gözüküyor buradan ama öğretmen olduğunuzu yorumlar arasında görmüştüm.... Uzuldum acikcasi...umarim birgun cocuklarim asla sizin ogrenciniz olmaz bunun için dua edeceğim...

###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###

Mustafa Kemal Atatürk’ün Soy Ağacı

Mustafa Kemal Atatürk Soy Agacı

$ata-soy (1).jpg

Müslüman Oğuzların, Tanrıdağı ve Karagöz Yörüklerinden olup, Konya ve Aydın yöresine yerleşmiş bulunan isimler, teker teker yazılı bulunmaktadır. Buradaki, 950 tarih ve 82 numaralı l yazıcı defteri ile 1051 tarih ve 469 numaralı il yazıcı defterinde Anadolu’dan Rumeli’ye geçen Türk boy ve ailelerinin isimleri açıkça yazılı bulunmaktadır. Bunların Müslüman Oğuz Türk’ü Yörük Türkmen boylarından oluşan ailelerinin kimler olduğunu kayıtlarda belirtmektedir. İşte bu kayıtlarda, Ulu Önder Atatürk’ün atalarının, Anadolu’dan Konya ve Aydın yöresinden geldiği yazılmaktadır. Atatürk’ün dedeleri; Anadolu’dan Rumeli’ye gidip, Yunanistan’da Manastır Vilayeti’nin derbei bala sancağına bağlı bulunan Kocacık Nahiyesine yerleşen ailelerden olan Hafız Ahmet Alüş Efendi derlerdi. Kocacık Nahiyesinin tamamen Türk’tür. Atatürk kocacık Nahiyesine yerleşen ailelerden olan Hafız Ahmet Efendi’nin torunudur. Hafız Ahmet Efendi’nin saçları kırmızı olduğu için adına; Kırmızı Hafız Efendi; derlerdi. Ulu Önder Atatürk’ün dedesi kırmızı Hafız Efendi kocacık Nahiyesinde ilkokul eğitmenliği yapmakta idi. Atatürk’ün babası Ali Rıza Efendi de bu kocacık nahiyesinde dünyaya geldi.

Atatürk’ün babası Ali Rıza Efendiye Alüş Efendi derlerdi. Kocacık nahiyesi tamamen Türk’tü. Burada yerleşenlerin çoğu Aydın ve Konya yöresinden gelen Türklerdir. Hatta bu aileler Yörük Türkmenleridir. Bu Yörük Türkmenlerinin Tanrıdağı ve Karagöz olduğu yukarıda adı geçen il yazıcı defterinde kayıtlı bulunmaktadır. Keza yine belgelerde Aktan ve naldöken Yörüklerinde buralarda bulunduğu yazılmaktadır.

Fetihnamelerde, buralardaki Konya Türklerine hudut gazileri ünvanı verildiği yazılmaktadır. Bu Türklere miri, Yörülen Türkmenlerden denilmekteydi. Ulu Önder Atatürk özbe öz Türk olup, Konya ve aydın yörelerinden gitme çok asil bir ailenin evladıdır. Annesi Zübeyde Hanımefendi’nin babası Aydından Selanik’e gitme çok asil bir ailenin evladıdır. Annesi Zübeyde Hanımefendi’nin babası Aydınlıdır.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Atatürk'ün soyağacını merak edenlere..
Bir de Türk düşmanı, ermeni asıllıların soy ağacını bulup eklemek lazım da, uğraşamıcam.

Son düzenleme:
Marjinaly,

Kendi adıma özür dilerim konu dışına çıktığım için ama sessiz kalamazdım.Hakkını helal et.:34:

Yok ben Atatürk demedim, yok efendim kendiniz söyledinizle olmuyor bu işler..1 yıldan 3 yıla kadar cezası var..
Atatürk düşünce derneği bu siteyi devamlı takip ediyor..

Bu ülkenin kurucusu ile ilgili yazarken herkes haddini bilsin..Ne kadar çoğaldınız yahu..Bir bitmediniz.

Damat Ferit'i severler. İngiliz Mandası meseleleri

tek yaptıkları şey hakaret.kötü söz sahibinedr:51:başka bir şey blmyolar....

chp ve mhpnin neden bu kadar geriledği kaybettği çok açık:51:seçmenine baksana sadece küfür:51:

chp ve mhpnin neden bu kadar geriledği kaybettği çok açık:51:seçmenine baksana sadece küfür:51:

Niye ATATÜRK u savunan insanlar ya chpli ya mhpli midir? Belki bende akpliyim hemen otekilestirme cabasina neden giriliyor neye gore bu kaniya variliyor??

Ayrıca size karsi kufur hakaret göremiyorum yorumlarda sizin beyinsiz yazilarinizdan baska?..

Son düzenleme:
akp ve seçmenyle bu kadar uğraşacağınıza savunduğunz partiyle uğraşsaydınz eğer bu kadar geride kalmazdnz:51:bi strateji bu kadr mı saçma olr ya:51:işin tuhafı da hepsi aynı yolda tek hedef akp seçmenne ve akp ye saldrmak:1:

Niye ATATÜRK u savunan insanlar ya chpli ya mhpli midir? Belki bende akpliyim hemen otekilestirme cabasina neden giriliyor neye gore bu kaniya variliyor??

Ayrıca size karsi kufur hakaret göremiyorum yorumlarda sizin beyinsiz yazilarinizdan baska?..

hakkaten kafayı yemşsnz.atattürkü savunan veya seven sevmeyen chpli mhpli diye veya akpli diye birşey dedm mi ya pess artk:53:kafayı yemş btrmşsnz.bu msjnzda bile hakaret etmşsnz ve dyosnz hakaret yok.kalitenz sizedr bişey dyemm.

Son düzenleme:
kesinlkle artk kanaat getrdm bu topiktekler kafayı yemş çoğu:51:okumadn yazıyorlar hele son msjı yazan hannesli kişiden sonra artk emnm kafayı yemş:51:

keşke tüm ülkeleri sizler yönetseydinz ya:51:en azından bu savaşlar olmazdı.tek icraatınz sanal alem üzernden küfür olrdu:51:

akp ve seçmenyle bu kadar uğraşacağınıza savunduğunz partiyle uğraşsaydınz eğer bu kadar geride kalmazdnz:51:bi strateji bu kadr mı saçma olr ya:51:işin tuhafı da hepsi aynı yolda tek hedef akp seçmenne ve akp ye saldrmak:1:

hakkaten kafayı yemşsnz.atattürkü savunan veya seven sevmeyen chpli mhpli diye veya akpli diye birşey dedm mi ya pess artk:53:kafayı yemş btrmşsnz.bu msjnzda bile hakaret etmşsnz ve dyosnz hakaret yok.kalitenz sizedr bişey dyemm.

keşke tüm ülkeleri sizler yönetseydinz ya:51:en azından bu savaşlar olmazdı.tek icraatınz sanal alem üzernden küfür olrdu:51:

Ben cidden sizin 15 yasinda oldugunuza inanmak istiyorum çünkü bu şekilde konuşan bir insanin yetişkin olma ihtimalini kabul edemeyeceğim...

Daha fazla ustunuze de gelmek istemiyorum bir laf ettiniz lafin altında kaldiniz özetle...

Back