Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen çok umrumdasn ya.....
ben atatürke hakaret etmedim.beyninde sorun var sanrmkendnz atatrk dednz ve yazdnz da yazdnz.ve istediğini yap.bye.yazık ya kendini böyle önemsyo garibmŞahsıma edeceğeniz hakaretler umrumda olmaz.Açarım hakaret davasını,uğraşmam gerisiyle.Zira iki arkadaşla akıbetimiz bu yönde ilerliyor.Ama bu ülkenin kurucusuna,liderine yapılan hakaretlerden ucuz kurtulma durumu yok.Kast ettiğim buydu.
Şahsıma edeceğeniz hakaretler umrumda olmaz.Açarım hakaret davasını,uğraşmam gerisiyle.Zira iki arkadaşla akıbetimiz bu yönde ilerliyor.Ama bu ülkenin kurucusuna,liderine yapılan hakaretlerden ucuz kurtulma durumu yok.Kast ettiğim buydu.
erdoğan....erdoğan...erdoğan.....erdoğanla kafayı yemişler.vay be benim karizmatik yakışıklı başbakanımpardon cumhurbaşkanım
erdoğan ırkçılık yapaydı din düşmanı olaydı chp mhp gibi,sen gör bak adamı ilah yaparlardı....geçmşmzde de aynısı yok mukim din düşmanı kim ırkçıysa dahi insanüstü bir varlık yapmışlar kendilerine.o şahsi da herkes çok iyi blyo.ben fikrim amaa hakaret etmem ama hiç sevmiyorum taptıkları adamı....
haa umarım anlamışsınzdr.kimse kimseye açıklama yapmak zorunda değl.nedense bu kavram bana gelince kıvırma kılıfı giydiriliyor size gelince açıklama zorunluluğu yok olyr.....neyse bye.
Yok ben Atatürk demedim, yok efendim kendiniz söyledinizle olmuyor bu işler..1 yıldan 3 yıla kadar cezası var..
Atatürk düşünce derneği bu siteyi devamlı takip ediyor..
Bu ülkenin kurucusu ile ilgili yazarken herkes haddini bilsin..Ne kadar çoğaldınız yahu..Bir bitmediniz.
chp ve mhpnin neden bu kadar geriledği kaybettği çok açıkseçmenine baksana sadece küfür
hakkaten kafayı yemşsnz.atattürkü savunan veya seven sevmeyen chpli mhpli diye veya akpli diye birşey dedm mi ya pess artkkafayı yemş btrmşsnz.bu msjnzda bile hakaret etmşsnz ve dyosnz hakaret yok.kalitenz sizedr bişey dyemm.Niye ATATÜRK u savunan insanlar ya chpli ya mhpli midir? Belki bende akpliyim hemen otekilestirme cabasina neden giriliyor neye gore bu kaniya variliyor??
Ayrıca size karsi kufur hakaret göremiyorum yorumlarda sizin beyinsiz yazilarinizdan baska?..
###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###
saygı duyarm...size göre en kötü seçim bana en iyi seçimdi.e demek ki hayattan beklentilermz farklı ki memnunytmz de farklı....
akp ve seçmenyle bu kadar uğraşacağınıza savunduğunz partiyle uğraşsaydınz eğer bu kadar geride kalmazdnzbi strateji bu kadr mı saçma olr yaişin tuhafı da hepsi aynı yolda tek hedef akp seçmenne ve akp ye saldrmak
hakkaten kafayı yemşsnz.atattürkü savunan veya seven sevmeyen chpli mhpli diye veya akpli diye birşey dedm mi ya pess artkkafayı yemş btrmşsnz.bu msjnzda bile hakaret etmşsnz ve dyosnz hakaret yok.kalitenz sizedr bişey dyemm.
keşke tüm ülkeleri sizler yönetseydinz yaen azından bu savaşlar olmazdı.tek icraatınz sanal alem üzernden küfür olrdu