Kefen parasını Erdoğan'a verdi denilen teyzenin kamera arkası ortaya çıktı

Akpli olmayanlar hangi partili olduklarını gizliyor denilmiş. Hiçbir partinin fanatikliğini yapmadığımız için olabilir mi? Partizan davranışlar, kraldan çok kralcı hareketler sergilemediğimiz için... En azından ben öyleyim. Hiçbir partinin fanatiği değilim. Her seçimde aynı partiye de oy atmak zorunda değilim. Değişebilir. Kaldı ki son genel seçimde oy attığım parti Chp idi. Bir sonraki seçimde oy atacağım parti başka bir parti olacak gibi gözüküyor. Yani kendimizi illa kalıba mı sokalım şucuyuz bucuyuz diye.

Son düzenleme:
Simdi sen sana verecegimiz cevabin ne kadariyla tatmin olup doyuma ulasacaksin?Ayrica biz ogretmenler merak ettigimiz,bilmedigimiz bir konuyu kendimiz arastiririz bilgiye ulasiriz ve bilgiyi yayariz.Sende dene.En azindan bundan sonraki meslek hayatinda bunu ilke edin.Benden tavsiye.Sakın bilgiye ulasmadaki yolunu ve kitap okumaya karsi tavrini cocuklara da aşılama.Üzülürüm onlar adina ciddiyim bunda.Iyi tatiller hadi sana.
benim öğretmen-öğrenci ilişkim sizi ilgilendirmez.senin beni ilgilendirmediği gibi.şu hani asker karısıyım diye yüzlerce msjda yazan bir teyze vardı,siz de onun gibi bütün msjlarnzda öğretmenm öğretmen diye yazmaktan yorulmadnz.sürekli öğretmenm bilgilym ayakları sonradan görme izlenmi bırakyo,üzgünm.biz öğretmnlr de sıradan normal bir insanız.siz öğrtmn olanları insan üstü bir varlık mı sanıyorsnz:37:ha bu arada hiçbir cevap veremednz neyin tatminnden bahsedysnz o da tam bir meçhul:ssz:

Bi laf soyledin bari arkasinda dur zoru gorunce kivirma. Yok Ataturk degilmis falanmis filanmis. Ataturkun cocugu olup olmamasi ne alaka ya? Anasi babasi soyu sopu ne alaka nereye varmaya calisiyorsun? Bari bi fikrini de yureklice ortaya koy oyle etrafinda dolanma
üslup muhteşem!...yakışıyor!....

Son düzenleme:
ATATURKCUYUM , ATATURKCUYUM , ATATURKCUYUM , ATATURKCUYUM WEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE KENDIMLE GURUR DUYUYORUM
anladin mi cicis kim soylemiyor mus simdi cok seyler saydirirmda ban lanmak sizin icin asla ..........
CEW BELLA CANIM
gurur duy.... rabbim daim etsn sevgini.banane.sanki sevme diyen var:60:çok şey saydırrıdm da diye yazmanız da sizin ve gururunuzn mükemmelliytni gözler önüne seriyor:51:

Hiç bir partiye , hiç bir siyasetçiye inanmıyor , güvenmiyorum .
Çoğunluğunun asıl amaçının kişisel çıkarları olduğunu düşündüğüm için parti tutmuyorum .
Hiç birine gözü kapalı bağlı değilim .

Oy kullanmayı düşünmüyordum ama konuştuklarım , okuduklarından sonra şimdi belki diyorum .

tatlım,öğrencilerm gece gündz atatrk ilke-inklp kitaplarnı okumyr:51:siz ezberden ne güzel devam edn.saygılar....

doğmamış torunlarım için endişelenmiştim ama konularına bakınca rahatladım:ssz:

gurur duy.... rabbim daim etsn sevgini.banane.sanki sevme diyen var:60:çok şey saydırrıdm da diye yazmanız da sizin ve gururunuzn mükemmelliytni gözler önüne seriyor:51:

Bak potipotocum canim seninle polimigeymis agiz dalisinaymis hic onlar benim tarzim degil ....
alttan alttan laf sokmalarada gelemem canim benim
ben sizin ERDOGANIN GOTUNUN KILIYIM dediginizden sonra sizi kaile bile almiyorum neyse bana cevap yazmazsaniz sewinirim tamam canim benim k.i.b byyyyyyy

Bak potipotocum canim seninle polimigeymis agiz dalisinaymis hic onlar benim tarzim degil ....
alttan alttan laf sokmalarada gelemem canim benim
ben sizin ERDOGANIN GOTUNUN KILIYIM dediginizden sonra sizi kaile bile almiyorum neyse bana cevap yazmazsaniz sewinirim tamam canim benim k.i.b byyyyyyy
aklınız yerinde mi şüphe ettm:26:yazan sizsnz ve yazmayn dyorsnz:1:küfür etmişsnz bana yakışmaz küfür.siz yakıştırmışsanz da kndinze saygı duyarm ve güle güle kullann...kötü laf sahibinedr:51:

aklınız yerinde mi şüphe ettm:26:yazan sizsnz ve yazmayn dyorsnz:1:küfür etmişsnz bana yakışmaz küfür.siz yakıştırmışsanz da kndinze saygı duyarm ve güle güle kullann...kötü laf sahibinedr:51:

Allahima minsabrin yaaa kim kufur etti size bacim yaaa diyen sizsnz o lafi :1::1::1::1::1:valla siz msj yazmissiniz kimin tarafinda olduklarini soylemiyorlar diye resmen polemige davet etmissinz ve ben soyledim vee kib leyip byy dedim o yuzden bana bulasmayan yilan bin asir yasasin demis atalarim aynn bnde oyleyim simdide suphe edersnz beni yilan yerine mi sokuyorsunuz asla!! Boyle birsey soylemiyorum o bir atasozu bu devirde beyin kitligi cok kndi uzerinize alinmayinda neyse yzmayin artk msj sznle trtsmk istmyrm smddn belirteyim...

Allahima minsabrin yaaa kim kufur etti size bacim yaaa diyen sizsnz o lafi :1::1::1::1::1:valla siz msj yazmissiniz kimin tarafinda olduklarini soylemiyorlar diye resmen polemige davet etmissinz ve ben soyledim vee kib leyip byy dedim o yuzden bana bulasmayan yilan bin asir yasasin demis atalarim aynn bnde oyleyim simdide suphe edersnz beni yilan yerine mi sokuyorsunuz asla!! Boyle birsey soylemiyorum o bir atasozu bu devirde beyin kitligi cok kndi uzerinize alinmayinda neyse yzmayin artk msj sznle trtsmk istmyrm smddn belirteyim...
çok akıllı görüyorsnz kendnzi:1:kaale alınacak hiç bir şey bulamadım msjnzda.tamam yazmayın,yazmiyim....zorla bana yazın diyen mi oldu:51:

Son düzenleme:
evet beyin kıtlığı var hediyesi de körlük-sağırlık:1:siz de yanlış analmyn siz edeğl lafım:1:tamam yazmayın,yazmiyim....zorla bana yazın diyen mi oldu:51:

ay gelsın kavgalar cumbusler dıye bana da eglence cıksın dıyorsunuz alıntılayıp alıntılayıp durayım yazık sıze vahhhhh acıdım

ay gelsın kavgalar cumbusler dıye bana da eglence cıksın dıyorsunuz alıntılayıp alıntılayıp durayım yazık sıze vahhhhh acıdım
kavga mı:37:yabancı olmadığnz bir şey ama ben almiyim bana yakışmaz.....canım sen beni merak etme süperim ve bir 15 gün sonra da güneiş doğuşu var akpyi cumhurbaşkanlığına taşdğmz günn kutlaması.aaa pardon siz akpyi sevmiyordnz:43:geçmiş olsn dileklermi sunarm şimdiden:51:

kavga mı:37:yabancı olmadığnz bir şey ama ben almiyim bana yakışmaz.....canım sen beni merak etme süperim ve bir 15 gün sonra da güneiş doğuşu var akpyi cumhurbaşkanlığına taşdğmz günn kutlaması.aaa pardon siz akpyi sevmiyordnz:43:geçmiş olsn dileklermi sunarm şimdiden:51:

ayy yazık hayal gucunuz bayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yuksek

kesinlikle katılıyorum:46:seven sever sevdiğini,sevmiyene saygı duyulr....kimse kimseyi sevmek zorunda değil....

Sen saygı duymayı bilmiyorsun.Onun sayesinde oy atabiliyorsun.Onun sayesinde toplumda yerin var.Onun sayesinde iş hayatındasın,kendini ifade ediyorsun.Ölmüş,sana cevap veremeyecek halde bir insan hakkında utanmadan yazıp çiziyorsun.Adını küçük harfle yazıp,anne babasına Ali Rıza-Zübeyde diyebilecek kadar küçültüyorsun kendini,onu aşağıladığını,ezdiğini sanarak.Yazdıkların başına bela olacak çünkü alenen Atatürk'e hakaret ediyorsun.

Back