Kefen parasını Erdoğan'a verdi denilen teyzenin kamera arkası ortaya çıktı

Sen saygı duymayı bilmiyorsun.Onun sayesinde oy atabiliyorsun.Onun sayesinde toplumda yerin var.Onun sayesinde iş hayatındasın,kendini ifade ediyorsun.Ölmüş,sana cevap veremeyecek halde bir insan hakkında utanmadan yazıp çiziyorsun.Adını küçük harfle yazıp,anne babasına Ali Rıza-Zübeyde diyebilecek kadar küçültüyorsun kendini,onu aşağıladığını,ezdiğini sanarak.Yazdıkların başına bela olacak çünkü alenen Atatürk'e hakaret ediyorsun.
iyi oku canım ne atatürkü ne de başkasını küçümsedğm de yok yücelttğm de yok.sizin sevmediğinzden nefret etmek zornda değlz ve sevdklernzi de sevmek zornda değlz.sevmemeyi hakaret olark göryosnz da sizn düşncelrnzde sorun var derm:ssz:

söz mü seçmlrden sonra burda yazışalm.hayal mi gerçek mi sizden duyalm:34:kendine ve adayına güveniyorsan varım dersn:51:

Sen kimsin canim ya ayakkabi kutusu 27 aralik 2013 somaaaaa gezi parki o kadar gencimiz oldu berkin elvan ali ismail korkmaz abdullah comert unutmadik unutmayacaz ok soyle o baskanina elektrigi keamesinler............paralar ida sifielasinlar anlarsin artik

:
Sen kimsin canim ya ayakkabi kutusu 27 aralik 2013 somaaaaa gezi parki o kadar gencimiz oldu berkin elvan ali ismail korkmaz abdullah comert unutmadik unutmayacaz ok soyle o baskanina elektrigi keamesinler............paralar ida sifielasinlar anlarsin artik
hm anladm yok güvenmiyorum diyorsn.ok.tşk:3:

:
hm anladm yok güvenmiyorum diyorsn.ok.tşk:3:

Balla git isine bacim yaa kit akillar sizi siz gotunun kiliyim diye soylenin ok cewbella bu seferde msj ckrsen seni sikayet eserim tacizcilige girer aetk ugresmycm snnle bu gibileride bni bulir yaaa

Balla git isine bacim yaa kit akillar sizi siz gotunun kiliyim diye soylenin ok cewbella bu seferde msj ckrsen seni sikayet eserim tacizcilige girer aetk ugresmycm snnle bu gibileride bni bulir yaaa
cevabına cevap yazdım canım.ben şimdi anlamdm siz beni tehdit mi edyosnz yoksa şantaj mı:26:okuma sorununz var sanırm.ilk msj da dahil siz yazıyorsnz ve ben de cvp veryrm.yazmayın zorla yazdıran mı var....

Sen saygı duymayı bilmiyorsun.Onun sayesinde oy atabiliyorsun.Onun sayesinde toplumda yerin var.Onun sayesinde iş hayatındasın,kendini ifade ediyorsun.Ölmüş,sana cevap veremeyecek halde bir insan hakkında utanmadan yazıp çiziyorsun.Adını küçük harfle yazıp,anne babasına Ali Rıza-Zübeyde diyebilecek kadar küçültüyorsun kendini,onu aşağıladığını,ezdiğini sanarak.Yazdıkların başına bela olacak çünkü alenen Atatürk'e hakaret ediyorsun.
helal olsun sevdalinka.:46::46::46:
duygularıma tercüman oldun.
son cümlen hele cuk oturdu. gerçekten doğru yere parmak bastın.
sadece takip ediliyoruz diyeyım yeter
..mesajlarımıza gerçekten çok dikkat etmeliyiz.
bir gün kapımız çalınıp mahkeme celbiyle karşılaiaşabiliriiz. bunun şakası yok.

Son düzenleme:
Ahhh canim ruyada degil hayatinin tam icindeyim gorebildiklerimi sende gorebilmn umitiyle
not: KAVGA POLEMIK ARIYORSUNUZ O BEN DEGILIM CANIM ......
kavga polemik vs:26:nerden vardnz bu kanıya:26:bir de hayatımn içindeymşsn:60:hiç bir şey demiyorum.en güzel cevap cevap vermemek:1:

özel hayata girmeyi sevmem ama,burda akpye akp seçmenlerine demediğin kalmıyor
erkek arkadaşında akpli ,onada aynılarını söylüyormusun?
seni sömürüyor,aptal yerine koyuyor diyormusun?
sence şu yaptığın normalmi?
kimse sömürülmüyor merak etme,sömürülüyorum havasında olanlar kendine yansın
sömürülmeyi çoktan unuttu bu millet
ama istediğiniz eski yıllara geri döndürmek,artık çok geç canım
akpyi dilinize dolayacağınıza,gidinde chp ile ilgilenin biraz
chpnın kirli oyunlarını gün yüzüne çıkarın
akp ile uğraşmaktan sıkılmadınızmı,normal hayatınıza nasıl devam ediyorsunuz merak ediyorum...
valla partizan falan değilim ama,sizin bu yaptıklarınızı gördükçe dahada bağlanıyorum o kadar
ters tepki yapıyosunuz bunu bilin :)

vallahi bizim millet koyun gibidir o yüzden siz bildiğinizde devam edin gözlerinizi gerçeklere kapatın elinize biraz kömür biraz makarna sıkıştırsınlar önemli değil isterlerse vatanı satsınlar bir bakın lütfen dış borçlar nasıl kapandı telekoma a kadar heryeri sattılar özelleştirdiler millete kaşıkla verip kepçeyle götürüyorlar tabi sizin düşünce sabit körü körüne bağlandığınız için :) geçen gün RTE nin reklamını gördüm ''başörtüsü yasağı kalktı'' yazıyordu bu nedir nasıl bir tabirdir merak ettim benim anneannem babaannem ben kendimi bildim bileli başörtüsü takar ninelerimiz keza öyledir hiçbiir zaman yasak yoktu akp nin bahsettiği '' türban yasagı'' olacak herhalde bizim milletin çoğu da gaza gelmeye hazır zaten biraz din biraz sadaka harmanlayıp ağzınıza bir kaşık bal çalıyorlar :) lütfen taptığınız adamın geçmişini bir araştırın :19::19:

benim öğretmen-öğrenci ilişkim sizi ilgilendirmez.senin beni ilgilendirmediği gibi.şu hani asker karısıyım diye yüzlerce msjda yazan bir teyze vardı,siz de onun gibi bütün msjlarnzda öğretmenm öğretmen diye yazmaktan yorulmadnz.sürekli öğretmenm bilgilym ayakları sonradan görme izlenmi bırakyo,üzgünm.biz öğretmnlr de sıradan normal bir insanız.siz öğrtmn olanları insan üstü bir varlık mı sanıyorsnz:37:ha bu arada hiçbir cevap veremednz neyin tatminnden bahsedysnz o da tam bir meçhul:ssz:

Kusura bakma sen boyle yazdikca senin okuttugun ogrenciler icin endiselenip ogretmenim derim devamli.Okumadim okumuyorum diyorsun daha ne? 2 saattir cevap isteyecegine vizir vizir internettesin ac bak bundan yoksun musun?Cevap verememek degil surda su mesaji yazana kadar aratip google i bakarsin Ataturk nereliymis soyu sopu neymis.Ne icin sordugunu anlamadim mi saniyorsun?Ne saniyorsun saf falan mi bizi?Ama dedigim gibi sormandaki maksat farkli.Iyi niyetli ve sadece merakindan sormuyorsun bu soruyu sen.O yuzden bu konuda sana cevap yok !
Bilmedigim merak ettigim herseyi arastirir ogrenirim diyorum bunun neresi sonradan gormelik? Lutfen seviyeni ogretmen kimligini daha da ayaklar altina alma.Mensubu oldugumuz meslegin bir sayginligi var en azindan bunu koru.Ustun varlik zannetmiyorum ogretmenleri ama sen kendi meslegini bu laflarinla baya asagiliyorsun bunu yapmiyorum en azindan.Daha sana cevap yok.Cunku kendini nerede gordugunu yaziyorsun acikca.Bilgi sahibi ol tartisalim onun disinda bosa klavye dovmekten baska bisey yapmiyorsun.

helal olsun sevdalinka.:46::46::46:
duygularıma tercüman oldun.
son cümlen hele cuk oturdu. gerçekten doğru yere parmak bastın.
sadece takip ediliyoruz diyeyım yeter
..mesajlarımıza gerçekten çok dikkat etmeliyiz.
bir gün kapımız çalınıp mahkeme celbiyle karşılaiaşabiliriiz. bunun şakası yok.

merak etmeyin Atatürk kimsenin lafıyla küçülecek bir lider değil o yaptıklarıyla kocaman mekanı cennet olsun dualarımız hep üzerinde bizim elimizden gelen çocuklarımıza Atatürk ü bu vatanı nasıl kurduğunu nasıl bir insan olduğunu anlatıp gelecek nesillerimizin de ona saygı ve sevgiyle büyümesini sağlayabilmek keşke tırnağının ucu olabilsek

vallahi bizim millet koyun gibidir o yüzden siz bildiğinizde devam edin gözlerinizi gerçeklere kapatın elinize biraz kömür biraz makarna sıkıştırsınlar önemli değil isterlerse vatanı satsınlar bir bakın lütfen dış borçlar nasıl kapandı telekoma a kadar heryeri sattılar özelleştirdiler millete kaşıkla verip kepçeyle götürüyorlar tabi sizin düşünce sabit körü körüne bağlandığınız için :) geçen gün RTE nin reklamını gördüm ''başörtüsü yasağı kalktı'' yazıyordu bu nedir nasıl bir tabirdir merak ettim benim anneannem babaannem ben kendimi bildim bileli başörtüsü takar ninelerimiz keza öyledir hiçbiir zaman yasak yoktu akp nin bahsettiği '' türban yasagı'' olacak herhalde bizim milletin çoğu da gaza gelmeye hazır zaten biraz din biraz sadaka harmanlayıp ağzınıza bir kaşık bal çalıyorlar :) lütfen taptığınız adamın geçmişini bir araştırın :19::19:

Supersin canim ellerine yuregine saglik .......

Kusura bakma sen boyle yazdikca senin okuttugun ogrenciler icin endiselenip ogretmenim derim devamli.Okumadim okumuyorum diyorsun daha ne? 2 saattir cevap isteyecegine vizir vizir internettesin ac bak bundan yoksun musun?Cevap verememek degil surda su mesaji yazana kadar aratip google i bakarsin Ataturk nereliymis soyu sopu neymis.Ne icin sordugunu anlamadim mi saniyorsun?Ne saniyorsun saf falan mi bizi?Ama dedigim gibi sormandaki maksat farkli.Iyi niyetli ve sadece merakindan sormuyorsun bu soruyu sen.O yuzden bu konuda sana cevap yok !
Bilmedigim merak ettigim herseyi arastirir ogrenirim diyorum bunun neresi sonradan gormelik? Lutfen seviyeni ogretmen kimligini daha da ayaklar altina alma.Mensubu oldugumuz meslegin bir sayginligi var en azindan bunu koru.Ustun varlik zannetmiyorum ogretmenleri ama sen kendi meslegini bu laflarinla baya asagiliyorsun bunu yapmiyorum en azindan.Daha sana cevap yok.Cunku kendini nerede gordugunu yaziyorsun acikca.Bilgi sahibi ol tartisalim onun disinda bosa klavye dovmekten baska bisey yapmiyorsun.
bilmukable canım:ssz:......

neden AKP cilere Ataturk dusmani gozuyle bakiliyor? yahu asil kimlerden korkulur biliyor musun? Ataturkculugun arkasinda dolap cevirenlerden...bunu kullananlardan...gercekten Ataturkcu olan bunu yapmaz...

bu olayin tam olarak icini bilemeyiz ama nedense her secim oncesi bu tarz haberler cok cikiyor ortaya...bu yuzden bu tarz haberler inandiriciligini yitirdi..su secimler bitsede millette az rahatlasa..

Yok canım öyle bakmıyoruz, arkadaş sürekli saydırıyor bir lidere ,ırkçı , din düşmanı, vs diye; biz de Atatürk'ten mi bahsediyor diye düşünüyoruz, sorunca ne 'hayır' diyebiliyor ne de 'evet'. İlginç gerçekten, 'hayır' dese ve kimden o ithamlarla kimden bahsettiğini söylese keşke, o zaman yanlış anlaşılmalar biter.

Her seçim öncesi böyle haberler çıkıyor çünkü her seçim öncesi böyle dolaplar dönüyor, her iki kanatta da. Siyaset genel olarak kirli bir şey Türk siyaseti daha da kirli. :1:

sizlerin tek lafı akp seçmeni cahil koyun seviyesz çıkarcı.....yazık gerçekten yazık....

Back