Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
erdoğan....erdoğan...erdoğan.....erdoğanla kafayı yemişler.vay be benim karizmatik yakışıklı başbakanımpardon cumhurbaşkanım
erdoğan ırkçılık yapaydı din düşmanı olaydı chp mhp gibi,sen gör bak adamı ilah yaparlardı....geçmşmzde de aynısı yok mukim din düşmanı kim ırkçıysa dahi insanüstü bir varlık yapmışlar kendilerine.o şahsi da herkes çok iyi blyo.ben fikrim amaa hakaret etmem ama hiç sevmiyorum taptıkları adamı....
Ebedi ozel hayata girmeyi sevmiyorsan girmeyeceksin ozaman benim ozel hayatima.Bir defa anlattim diye her akp yi elestirdigimde sevgiline de bunu yapiyor musun diye soracak misin aportta bekler gibi? Sen reel hayatta gorusune ters fakat tanidigin sevdigin birine burda bu kadar rahat konustugun gibi hatta laf soyledigin gibi konusabiliyor musun? Emin ol sen sanal ortam disinda karsit fikirli bir tanidigina ne kadar konusabiliyorsan bende sevgilime o kadar konusabiliyorum.
Daha da baglaniyormussun tabiki baglan sıkı sıkı tutun hatta.
Son olarak bir daha ozel hayatimla ilgili karsilastirmali sorular sormaz merakini icinde saklarsan sevinirim.
o zaman burda böyle ahkam kesmiceksin akp seçmenine
sen chplisin sana bişey diyen varmı
ne bu sürekli küçümsemeler,hep ben bildim havaları
herkes haddini bilsin o zaman
bilmezsen ben bunu örnek veririm
demekki dışarda konuşamadıklarınızı burda çatır çatır yazıyosunuz
laf ebeliğine gerek yok o halde
neyse sen diğer sorularımada cevap ver.
eklemedin midir ekmeledin midir her kim ise çatı adayının babasını chp niye sürgün etmşti ya bi söylesenz:)babaya sürgün ,oğlunu çatı aday:)))))))))
Simdi nolmus teyzeye ben anlamadim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
100 yaşını geçmiş teyzeyi bankaya getirip, "Kefen paramı Erdoğan'a bağışlıyorum" diye bir haber yapmış.
Sonra kamera arkası kayıtları çıkmış.
Kadının bankaya niye geldiğinden haberi yok.![]()
Kefen parası muhabbeti olmamış.Zaten artık her işi belediyeler yapıyor.Kefen,yıkama,defin...Cıks,olmamış.Biraz orijinallik.![]()
Sen iyice gemi aziya almissin yardiriyorsun yazdiklarina dikkat et! Kimmis din dusmani irkci bi anlat hele oyle kivirmadan.erdoğan....erdoğan...erdoğan.....erdoğanla kafayı yemişler.vay be benim karizmatik yakışıklı başbakanımpardon cumhurbaşkanım
erdoğan ırkçılık yapaydı din düşmanı olaydı chp mhp gibi,sen gör bak adamı ilah yaparlardı....geçmşmzde de aynısı yok mukim din düşmanı kim ırkçıysa dahi insanüstü bir varlık yapmışlar kendilerine.o şahsi da herkes çok iyi blyo.ben fikrim amaa hakaret etmem ama hiç sevmiyorum taptıkları adamı....
canım boşver magazin yapıyorlar işteklişeleri ise oy veren köylü cahil aptal koyun vs vs vs.....mune bu yorumlara ceva vermiyor hakaret değil ama biz bir hakaret iadesi bile yapsak ceza hazır
bal gibi ortada.
şimdi Atatürkten bahsettiğini 5 yaşındaki çocuk bile anlar. hakaret etmiyorsun değilmi .Atama,kalkıp din düşmanı,ırkçı demek hakaret değilde ne.erdoğan....erdoğan...erdoğan.....erdoğanla kafayı yemişler.vay be benim karizmatik yakışıklı başbakanımpardon cumhurbaşkanım
erdoğan....erdoğan...erdoğan.....erdoğanla kafayı yemişler.vay be benim karizmatik yakışıklı başbakanımpardon cumhurbaşkanım