Kediyi kurtarayım derken...

Bende çookkk sevindim ne güzel bi haber bu.. Allah bi ömür mutlu etsin en hayırlısı olsun 2niz için de inşallah..

Ay çok sağolun konunun her aşamasında desteğim olan üyelerden birisiniz, mesajınızı görünce mutlu oldum Siz de hep çok mutlu olun

Canım biraz detay verir misin özel değilse kaç yasındasınız aynı yerde mi oturuyorsunuz kültürler yakın mı
Kv adayın nasıl biri
Rabbim mutlulugunuzu daim etsin

ayyy yorumumu bulamadım ama biz 4 ayda nişanlandık darısı sana demiştim:)

Çok teşekkür ederim, ben uzuun zaman düşünmüyordum ama bir baktım bu konuları konuşuyoruz :) İyi ki varsınız

Şaka yaptım yahu, alınma sakın

Ya aslında benim evlilik fobim var; koca bulmak, gelinlik, kaynana ve benzeri kelimeler canımı sıkıyor istemsizce

Aaaaa çok sevindim canım Allah tamamına erdirsin ömür boyu mutlu olun inşallah
Bu hikayeyi okurken sonunun guzel biteceğini hissetmiştim
Düğün olacagı zamanda haber ver cnm
Tebrikler

Canım biraz detay verir misin özel değilse kaç yasındasınız aynı yerde mi oturuyorsunuz kültürler yakın mı
Kv adayın nasıl biri
Rabbim mutlulugunuzu daim etsin

Çok teşekkür ederim çok sağolun İyi dileklerini hep hissettim buradaki üyelerin...

26 yaşındayız ikimiz de, aynı ilçede oturuyoruz :) Annesi babası ve kardeşi gayet iyi, kendi hallerinde insanlar. Benim ailem belki bi tık daha modern ama bu bir sorun yaratır mı bilmem.. Geçen hafta ailelerimiz tanıştı güzel geçti her şey :)

Oh oh masallah cnm hersey gonlunce olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…