Kedisini aşağı atan üst komşu...

Tepe takla kendileri düşer inşallah bi gün!
O da bi can ya böyle hayvanlara acımayan işkence eden öldürmeye çalışan biri insanlarada acımaz!
Bende böyle kişiliksizlere acımam !

pat diye bir ses duyuyorsunuz bakıyosunuz kedi öldü sanıp bosmu verdiniz insan dururmu yahu iner asagı bakar ölse bile alır gomer

o kediyi balkondan atanları itinayla ittiverecen o bacakları catır catır kırılsın pislikler lanet olsun boyle insanlara vicdansızlar Allah bin beter etsin

Son düzenleme:
sormadılar mı kediyi, sizde olduğunu öğrenince istemezlermi? bi tatsızlıkta burdan çıkacak gibi geliyor.

Bu knuyu halen kendisini atan diye okuyorum hayret ya

11 sayfalık yorumları okumadım ama şu dikkatimi çekti aşağı bir kedi düşüyor yerde yatıyor YUKARDAN BAKIP ÖLDÜĞÜNÜ ZANNEDİYORSUNUZ ve yazık deyip gidip nasıl yatabiliyorsunuz??? Konuyu okuduğumda dikkatmi çektiği için sayfaları okumadan yazdım eğer yanlış anladıysam özür dilerim...

sormadılar mı kediyi, sizde olduğunu öğrenince istemezlermi? bi tatsızlıkta burdan çıkacak gibi geliyor.

Bu knuyu halen kendisini atan diye okuyorum hayret ya

Bizde olduğunu biliyolar edepsizler gelip istediler siz veterinere götürün alırız geri dediler bi de biraz tartıştık polise vereceğiz falan dedik tırstılar ama şikayet edeceğiz ksinlikle

konu başlığını ''kendisini aşağı atan üst komşu'' diye okumuşum yanlışlıkla. keşke kendisini atıp kendi bacağını kırsaymış terbiyesiz o hayvan konuşamıyo hakkını savunamıyo diye böyle eziyet eden insanlardan tiksiniyorum. polisi arayın bişeyler yapın sürüm sürüm süründürün o insan müsvettesini lütfen

Bende konu başlıgını ilk önce kendisini atan diye okudum benim anlamadığım bakmayacakları hayvanları niye alıyorlar şikayet edin bencede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…