- 5 Ocak 2009
- 303
- 1
-
- Konu Sahibi unbendable
oyyyyyyyyyyyyyy canlarım yaaaaaaaaaa bazen kendimiz için onları ne hale getiriyoruz yaaa yazık valla...
baksanıza hiç biride memnun diil hayatından........:1no2:
zaten kedileri hiç sevmem böğğ
Ben de aynı düşüncede idim ama iki uçuk yıl önce eşimden bir hayvan istedim apartmanda köpek zor olur diye kedi alma konusunda ısrar etti ben hiç sevmem hiç sevmem dedim ki sevmezdim de ...Neyse kandırıldım ve gittik bir petshop a hatt abilenler bilir kızılay da bir sürü petshop un olduğu bir sokak vardır ,hepsini gezdik ve bir tanesinde karar verip eve geldik dehşet sıcak kanlı şeyler kediler ama benciller kesinlikle seveceksiniz onları zorrrla sevdiriyorlar ya yok böyle birşey ....
Sonra bir baktım ki kedişleri çok çok sever olmuşum ...
Ama şimdi bir keidm yok bursa da öyle pet shopların bulunduğu bir sokak olmaması çok üzücü...
yerim onları bennn... çok zor banyo işi.evde 2 tane var şuanda.özellikle bir tanesi hiç sevmiyor yıkanmayı.ama mecbur yıkıyoruz.her yere giriyorlar leş gibi oluyorlar.
bence petshop yerine yuva arayanlara bakmalısın.çok madur olan kedi var.istersen bu konuda sana yardımcı olurum.elbet bursada ev arayan bi kediş vardır...:1hug:
:roflol::roflol:
hahhahhhaha çok komiikk iki saattir gülüyorum hallerine
yazık ya ay ne zor onlar için çok üzüldüm
ayy zatenn sewmem korkarımm kedilerden.şimdi iyice korktumm heesempatiksalakcinni