Kedim veteriner yuzunden felc geçirdi

Ben o bedduaların hiç birinde yokum öyle bir şeyi tasvip etmiyorum hiç bir masuma dil de elde uzatacak kadar adi ve ucuz değilim siz beni anladınız

Siz kendiniz itiraf ettiniz o hayvancagıza yaptıklarınızı ne berbat bir insan olduğunu biliyorum boşuna zırvalama yemedik videoyu şimdide ispatlamak zorunda değilim ayakları ahahah boş boş

Sen hayvana eziyet eden berbat bir insansın sen seni Allah’a havale ediyorum

Keşke şikayet edip o hayvanı oradan alabilsek içim hiç rahat değil

Atacağı normal videolara güvenmeyecektim. Özelliklede nickimi bir kağıda yazıp o şekil çekmesini istedim. Videoları attı ama gelmedi ekran görüntüsünü çekti gelmediğine dair ben direkt görüntülü aradım kendisini. Açar açmaz merdivenlerin başındaydı başka bir yerde bakıyor herhalde dedim nerede olduğunu sordum evdeymiş evim dubleks dedi. Sonra detaylı gösterince tavanını görünce anladım ev olduğunu.
Yavru masallah çok iyi kucağına koşuyor sevdiriyor merdivenlerden hızlıca iniyor bunu görmem yetti.
Ama asla konu sahibinin gerçek hislerini bilemicem.

Keşke birşey yapabilseydik

Size nasıl ulaşabilirim . Konu sahibinden ben o kediyi alabilirim meblağ asla önemli değil 20 bin desin direkt verebilirim. Ben o hayvanı almak istiyorum. Mesaj olarak yazacaktım ama mesaj atamadım size

Size nasıl ulaşabilirim . Konu sahibinden ben o kediyi alabilirim meblağ asla önemli değil 20 bin desin direkt verebilirim. Ben o hayvanı almak istiyorum. Mesaj olarak yazacaktım ama mesaj atamadım size
Bende sahiplenmek istedim, cevap vermedi bana da, hiç aklımdan çıkmıyor kedicik

Herkese iyi akşamlar. Kediyi sahiplendirmek istiyorum. Daha önce yazanlar vardı. Bilginiz olsun istedim ben mersindeyim isteyen olursa benimle iletişime geçebilir mi

Herkese iyi akşamlar. Kediyi sahiplendirmek istiyorum. Daha önce yazanlar vardı. Bilginiz olsun istedim ben mersindeyim isteyen olursa benimle iletişime geçebilir mi
Ne oldu ya hani benden kurtarmak istiyordunuz kediyi. Birisi 20 bin bile veririm demişti. Bık bık konusuyordunuz. Aciyordunuz hayvana sahiplendirecegim diyorum kimseden ses yok

Ne oldu ya hani benden kurtarmak istiyordunuz kediyi. Birisi 20 bin bile veririm demişti. Bık bık konusuyordunuz. Aciyordunuz hayvana sahiplendirecegim diyorum kimseden ses yok
Henüz foruma girmemişler. Asıl sana ne oldu ömür boyu bırakmam o benim artık deyip duruyordun. Burada kavga çıkmasın diye ağır konuşmuyorum ama o yavrunun senden kurtulması en büyük dileğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…