- 1 Temmuz 2009
- 5.742
- 5.911
Konu sahibi para falan istemedi. Abartmayın isterseniz.Ama sizde para istiyorsunuz?
Barınağa bırakmak kedinin ölümü olur biliyorsunuz dimi?
Barınaklar kedi almıyorki nasıl vereceksiniz, çevrenizdeki veteriner ve petshoplarla görüşün onlar sahiplendirirlerKedi Hala benimle. 1 kişi sahiplenecem dedi vazgeçti. Ben şimdiye kadar sokağa bırakmak istemedim. Onun icin bekledim. Ama esimle de konustum hafta içi barinaga bırakacağım. Burda ki alacam o kediyi senden diyip ahkam kesen Arkadaşlar kediyi sahiplendiriyorum dedeyince siteyi terk ettiler. Simdi isteisteyen barınaktan alabilir.
Keşke abartan ben olsaydım.Konu sahibi para falan istemedi. Abartmayın isterseniz.
Daha önceki postunda “almak için 20 bin teklif ediyordunuz, şimdi nerdesiniz” dedi. Yani verin 20 yi alın kediyi demek istemedi. Para falan istemedi. Konu sahibinin kediye karşı hataları olabilir ama kadını yapmadığı şeylerle suçlamayalım. Gerçekten kediyi alıcam diyip 3 maymunu oynayan grup nerde?
Konu sahibi siz de kediyi barınağa bırakmak yerine bölgenizde sahiplendirmeyi denediniz mi? Etrafa bi haber salsanız, belki isteyen olur.
@Senaaannnnrrr gerçekten kediyi satmaya mı kalktınız siz?Keşke abartan ben olsaydım.
Kimden para istedim pardon?Ama sizde para istiyorsunuz?
Barınağa bırakmak kedinin ölümü olur biliyorsunuz dimi?
Barınakta ölür. Şehir, kedinin fotoğrafları ve bilgilerini yazar mısın? En azından paylaşım yapıp yuva bulmaya çalışalım.pa
Kediyi mersin hayvan sahiplendirme sayfalarında paylasmadigim yer kalmadı. Belki 10 sayfaya paylaştım ama hiç dönüş olmadı. Birisi istedi mersin merkezdeydi alacağım dedi almadı. Birisi istedi meğersem satmak için istemiş sonradan öğrendim vermek istemedim. Bi arkadaşım var şuan ama mersinde Yaşıyor kediyi Osmaniye ye goturecekmis orda 20 tane kedi bakıyormuş evinin bahçesinde. Hafta da 2 gün gidip besliyormus ama yine disarda olacak diye gönlüm razı değil. Barınak en en en son çaresiz durumumdu. Oraya da götürmek istemiyorum ama başka çaremde yok. 1 buçuk ay oldu ugrasiyorum hala da evimde bakıyorum kimse para istedi satmaya çalıştı diyemez.@Senaaannnnrrr gerçekten kediyi satmaya mı kalktınız siz?
Adını hatırlamıyorum klinigin ama veterinerin kendi ismi denizdi. Eşimle kavga ettiler zaten. Benim suçum yok hayvanın bunyesi zayıf dedi geçti gitti. Sonra çevre esnaftan biri bana daha önce de böyle oldu kadının birinin kedisi ölmüş bu yüzden polis bile cagirmislardi dedi.
Kedi Hala benimle. 1 kişi sahiplenecem dedi vazgeçti. Ben şimdiye kadar sokağa bırakmak istemedim. Onun icin bekledim. Ama esimle de konustum hafta içi barinaga bırakacağım. Burda ki alacam o kediyi senden diyip ahkam kesen Arkadaşlar kediyi sahiplendiriyorum dedeyince siteyi terk ettiler. Simdi isteisteyen barınaktan alabilir.
Bırakmadılar, ara ara videolarını fotoğraflarını gönderiyor kedi hala onlarda. Bende sahiplendirmelerine yardımcı olmaya çalışıyorum ama bir kişi bile aramadı malesef.sahiplendirmenize izin vermeyen o kocanızla birlikte hayvancağız sakatlanınca barınağa mı bıraktınız ya gerçekten! yatacak yeriniz yok sizin Allah ıslah etsin
Ben alırım demeyi geçtim sanki konu yok olmuş anlaşmışlar gibi 15 sayfa konuşanlar birden kayboldu. Burası gerçekten küçük Türkiyenin özeti. Şikayet edip kınamaya gelince herkes sayfalarca yazıyor atıp tutuyor, yardımcı olmaya gelince herkes pııır.Neden ben alırım diyen arkadaşlar bu konu yokmuş gibi davranıyor?
Hepsi kof çıktıBen alırım demeyi geçtim sanki konu yok olmuş anlaşmışlar gibi 15 sayfa konuşanlar birden kayboldu. Burası gerçekten küçük Türkiyenin özeti. Şikayet edip kınamaya gelince herkes sayfalarca yazıyor atıp tutuyor, yardımcı olmaya gelince herkes pııır.
Konu sahibi o değil ki sena diye bir üyeCicek Kiz kedinin son halini paylaşabilir misin sağlık durumu nasıl?
bir de şehir neresi biz de soruşturalım yuva olmak isteyen bulunur belki