Kedim veteriner yuzunden felc geçirdi

Sosyal medya hesaplarımdan paylaşım yapayım. Cidden ben hiç alırım diye bir şey belirtmedim iki kedim var çünkü ama alırım diyenler yok

Sosyal medya hesaplarımdan paylaşım yapayım. Cidden ben hiç alırım diye bir şey belirtmedim iki kedim var çünkü ama alırım diyenler yok
Alırım diyenler ortada yok, bari paylaşım yapın destek olun diyorum kimse konuyu görmüyor. Konu sahibi barınak fikrinden tamamen vazgeçti zaten çok şükür. Ama istemediği için bi şekilde çabucak güzel bi yuva bulmak lazım. Mersin Ankara hayvan yuvalandirma sayfalarında paylaşıldi ama o kadar çok kedi ilanı var ki hep gerilerde kaldı artık. Şansa bekliyorum biri görür diye. Lütfen paylaşın belki kısmeti sizin çevrenizdedir

Petlebiye de ilan verelim oradan dönüş çok oluyor genelde. Daha iki gün önce sokakta bulduğum bir yavruya oradan yuva bulabildim.

Petlebiye de ilan verelim oradan dönüş çok oluyor genelde. Daha iki gün önce sokakta bulduğum bir yavruya oradan yuva bulabildim.
Petlebiyede ilan verdim ama oradan da dönüş olmadı hiç.
Sizde tekrar paylasabiliyorsaniz gönderirim fotoğraflarını birde siz deneyin isterseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…