- 22 Temmuz 2022
- 477
- 1.291
arada foto video atıyor demiş çiçek kız o yüzden ondan istedim canımKonu sahibi o değil ki sena diye bir üye
Bırakmadılar, ara ara videolarını fotoğraflarını gönderiyor kedi hala onlarda. Bende sahiplendirmelerine yardımcı olmaya çalışıyorum ama bir kişi bile aramadı malesef.
Cicek Kiz kedinin son halini paylaşabilir misin sağlık durumu nasıl?
bir de şehir neresi biz de soruşturalım yuva olmak isteyen bulunur belki
Sosyal medya hesaplarımdan paylaşım yapayım. Cidden ben hiç alırım diye bir şey belirtmedim iki kedim var çünkü ama alırım diyenler yokBen alırım demeyi geçtim sanki konu yok olmuş anlaşmışlar gibi 15 sayfa konuşanlar birden kayboldu. Burası gerçekten küçük Türkiyenin özeti. Şikayet edip kınamaya gelince herkes sayfalarca yazıyor atıp tutuyor, yardımcı olmaya gelince herkes pııır.
Alırım diyenler ortada yok, bari paylaşım yapın destek olun diyorum kimse konuyu görmüyor. Konu sahibi barınak fikrinden tamamen vazgeçti zaten çok şükür. Ama istemediği için bi şekilde çabucak güzel bi yuva bulmak lazım. Mersin Ankara hayvan yuvalandirma sayfalarında paylaşıldi ama o kadar çok kedi ilanı var ki hep gerilerde kaldı artık. Şansa bekliyorum biri görür diye. Lütfen paylaşın belki kısmeti sizin çevrenizdedirSosyal medya hesaplarımdan paylaşım yapayım. Cidden ben hiç alırım diye bir şey belirtmedim iki kedim var çünkü ama alırım diyenler yok
Ah bide kucak delisi konu sahibiyle uyuyor kucağından inmiyor, şımarıklık yapıyor falan bal gibi bi çocukÇok güzel bir kedi bu ya
Petlebiye de ilan verelim oradan dönüş çok oluyor genelde. Daha iki gün önce sokakta bulduğum bir yavruya oradan yuva bulabildim.Alırım diyenler ortada yok, bari paylaşım yapın destek olun diyorum kimse konuyu görmüyor. Konu sahibi barınak fikrinden tamamen vazgeçti zaten çok şükür. Ama istemediği için bi şekilde çabucak güzel bi yuva bulmak lazım. Mersin Ankara hayvan yuvalandirma sayfalarında paylaşıldi ama o kadar çok kedi ilanı var ki hep gerilerde kaldı artık. Şansa bekliyorum biri görür diye. Lütfen paylaşın belki kısmeti sizin çevrenizdedir
Petlebiyede ilan verdim ama oradan da dönüş olmadı hiç.Petlebiye de ilan verelim oradan dönüş çok oluyor genelde. Daha iki gün önce sokakta bulduğum bir yavruya oradan yuva bulabildim.
Olur iletişim numarası da lazım amaPetlebiyede ilan verdim ama oradan da dönüş olmadı hiç.
Sizde tekrar paylasabiliyorsaniz gönderirim fotoğraflarını birde siz deneyin isterseniz
Fotoğraflarını paylaşıyorum hemenOlur iletişim numarası da lazım ama
Mesaj bölümünü açabilir misiniz fotograf ve bilgileri oradan göndereyimOlur iletişim numarası da lazım ama
Sizi izledim şimdi, geçen sapığın biri dadandı kapattım. İzlediğim için yazabilirsiniz sanırım.Mesaj bölümünü açabilir misinizfotograf ve bilgileri oradan göndereyim
Bana da gönderir misinizMesaj bölümünü açabilir misiniz fotograf ve bilgileri oradan göndereyim
Allah senden razı olsun, çok ugrastin Minnoş için, Yavrucuk Yeni evinde çok mutlu olur insAllahMinik güzelliği dün akşam yeni yuvasına gönderdik. Umarım artık çok mutlu olur
Ayy.çok sevindim. Allah razı olsun sendenMinik güzelliği dün akşam yeni yuvasına gönderdik. Umarım artık çok mutlu olur
Amin inşallah yeter ki mutlu huzurlu olsunAllah senden razı olsun, çok ugrastin Minnoş için, Yavrucuk Yeni evinde çok mutlu olur insAllah
Ne güzel bi haber bu böyle.Minik güzelliği dün akşam yeni yuvasına gönderdik. Umarım artık çok mutlu olur