Biraz hayvanlardan anlasan dersin ki hayvan seviliyor. Hayvan bu evde korkmuyor. Hayvana eziyet etsem bana kendini sevdirip okşatir mi. Beni gördüğü yerde kaçar. Hani çok hayvan seviyorsun ya anlardın değil mi? Her seyi geç Senden mi korkacam? Güldürme beni. Iciniz rahatlasın diye attım o videoyu. Kedi iyi rahatlayın demek icin aradim görüntülü o arkadaşı. Artık midemi bulandiyorsunuz. Güya çok hayvansever çok merhametlisiniz. Doğmamış çocuğuma beddua ettiniz. Hiç tatmadigim annelik duyguma insallah Anne olmazsın dediniz. Önce ki konumda bahsettim ikiz bebek kaybettim ben. Aranızda öyle pislikler var ki oh iyi olmuş diyebilecek insanlarsınız siz. Bundan sonra kimse ama kimse bu konuya yazmasın. Sahte sevginizi kendinize saklayın. Bu sayfayı da siliyorum bu konuyuda. Sizin gibi bit beyinlilere hicbirseyi ispatlamak zorunda değilim elinizden geleni yapın.Kesinlikle yusuf yusuf videoları onlar
Ne çabuk unutuldu kediyi sokağa attığı karanlık odalara hapis ettiği
İnsanlar çok tuhaf
Bu kedi bu kadından alınmalı daha veterinerin adresini bilmiyorum diyor yalan kedi iğne falan değil bu sahibi yüzünden kriz geçiriyor
Ki önceden de bayılıyormuş kim inanırsa inansın ben bu sahtekarlıga inanmadım bitti.