Biraz hayvanlardan anlasan dersin ki hayvan seviliyor. Hayvan bu evde korkmuyor. Hayvana eziyet etsem bana kendini sevdirip okşatir mi. Beni gördüğü yerde kaçar. Hani çok hayvan seviyorsun ya anlardın değil mi? Her seyi geç Senden mi korkacam? Güldürme beni. Iciniz rahatlasın diye attım o videoyu. Kedi iyi rahatlayın demek icin aradim görüntülü o arkadaşı. Artık midemi bulandiyorsunuz. Güya çok hayvansever çok merhametlisiniz. Doğmamış çocuğuma beddua ettiniz. Hiç tatmadigim annelik duyguma insallah Anne olmazsın dediniz. Önce ki konumda bahsettim ikiz bebek kaybettim ben. Aranızda öyle pislikler var ki oh iyi olmuş diyebilecek insanlarsınız siz. Bundan sonra kimse ama kimse bu konuya yazmasın. Sahte sevginizi kendinize saklayın. Bu sayfayı da siliyorum bu konuyuda. Sizin gibi bit beyinlilere hicbirseyi ispatlamak zorunda değilim elinizden geleni yapın.Kesinlikle yusuf yusuf videoları onlar
Ne çabuk unutuldu kediyi sokağa attığı karanlık odalara hapis ettiği
İnsanlar çok tuhaf
Bu kedi bu kadından alınmalı daha veterinerin adresini bilmiyorum diyor yalan kedi iğne falan değil bu sahibi yüzünden kriz geçiriyor
Ki önceden de bayılıyormuş kim inanırsa inansın ben bu sahtekarlıga inanmadım bitti.
Ya birisine sahiplendirmeyi bırak hayvanı direkt sokağa atsalar daha huzurlu yaşardıYa barınağa gitse geçtiğimiz dönemlerde fazlasıyla gördük nasıl muamele edildiklerini. Yani şikayet etmekten ziyade, keşke kari koca iyi birine sahiplendirseler ama kocası disarda karanlıkta nöbet geçirmesine göz yumup başka birisine gondermedigine göre nasıl çözülecek iş bilemedim. Yerini bilsek gidip konuşup alınır ama. Mersinde oturan hayvanseverlerden yardım istense adres yok.
Sahiplendirmek istemediği için yapabileceğimiz hiçbir şey yok, bu konuda hakaretler tartışmalar büyürse mesaja kapatılır diye de korkuyorum bu şekilde en azından haber alıyoruz. Doğduğumdan bu yaşıma kadar kedim oldu evde, çeşitli zamanlarda en büyük ve ses getiren eylemlere katıldım hayvanlar için, daha dün tedavisini bitirip yuvalandırdığım bir kedi gitti evimden. Benim öfkemi tahayyül edemezsiniz ama başlık güncel kalsın ve kediden yeni fotoğraf ve videolar alalım istiyorumGörüntülü aranmış sorun yok dendi. Evet şu an sorun yok ama o hayvanın o evdeki can güvenliğini kim teyit edebilir
İşte tam olarak beni korkutan buyduBiraz hayvanlardan anlasan dersin ki hayvan seviliyor. Hayvan bu evde korkmuyor. Hayvana eziyet etsem bana kendini sevdirip okşatir mi. Beni gördüğü yerde kaçar. Hani çok hayvan seviyorsun ya anlardın değil mi? Her seyi geç Senden mi korkacam? Güldürme beni. Iciniz rahatlasın diye attım o videoyu. Kedi iyi rahatlayın demek icin aradim görüntülü o arkadaşı. Artık midemi bulandiyorsunuz. Güya çok hayvansever çok merhametlisiniz. Doğmamış çocuğuma beddua ettiniz. Hiç tatmadigim annelik duyguma insallah Anne olmazsın dediniz. Önce ki konumda bahsettim ikiz bebek kaybettim ben. Aranızda öyle pislikler var ki oh iyi olmuş diyebilecek insanlarsınız siz. Bundan sonra kimse ama kimse bu konuya yazmasın. Sahte sevginizi kendinize saklayın. Bu sayfayı da siliyorum bu konuyuda. Sizin gibi bit beyinlilere hicbirseyi ispatlamak zorunda değilim elinizden geleni yapın.
Konu sahibi ucmus, insallah roketle firlatilmamistirSahiplendirmek istemediği için yapabileceğimiz hiçbir şey yok, bu konuda hakaretler tartışmalar büyürse mesaja kapatılır diye de korkuyorum bu şekilde en azından haber alıyoruz. Doğduğumdan bu yaşıma kadar kedim oldu evde, çeşitli zamanlarda en büyük ve ses getiren eylemlere katıldım hayvanlar için, daha dün tedavisini bitirip yuvalandırdığım bir kedi gitti evimden. Benim öfkemi tahayyül edemezsiniz ama başlık güncel kalsın ve kediden yeni fotoğraf ve videolar alalım istiyorum
UmudumKonu sahibi ucmus, insallah roketle firlatilmamistir
Veterinerin adını nasıl hatırlamıyorsunuz?Adını hatırlamıyorum klinigin ama veterinerin kendi ismi denizdi. Eşimle kavga ettiler zaten. Benim suçum yok hayvanın bunyesi zayıf dedi geçti gitti. Sonra çevre esnaftan biri bana daha önce de böyle oldu kadının birinin kedisi ölmüş bu yüzden polis bile cagirmislardi dedi.
Allah kahretsin yaaaa perişan olmuş içim gitti
Merhabalar, konu sahibi ne yaptı bilmiyorum ama götürdüyse iyileşirmi bu bebek acaba ?Evet veteriner hekimim. Bu acil bi durum. Hayvanı hemen veteriner kliniğine götürmek gerek. Diazepam gibi bir ilaç yapılıp hayvan rahatlatılmalı. Büyük hayvanlarda kullanılan paraziter ilaçlar yan etki yapabilir kedi ve köpeklerde. Ancak hanımefenin beyanı ne kadar doğru bilemiyorum.
Allah bildiği gibi yapsın eğer o kadın yaptıysa daha kötüsünü yaşasın su vereni olmasınKediye karşı hiç iyi yaklaşmıyordu. Hayvana yapmadığı eziyet kalmadı. Konu sahibi bana hiç samimi gelmiyor.
Hayvancağız bunların elinde mahvolacağıma bu dünyadan gideyim demiş. Ah neler çekti o kedi bunların elinden
Son yorumlarda bakarsanız. Video gönderdi şuan kedinin durumu iyi.. kimseye vermek istemiyor kendi sahib çıkmak istiyor pişmanmış.. Allah'a emanet ne deyimMerhabalar, konu sahibi ne yaptı bilmiyorum ama götürdüyse iyileşirmi bu bebek acaba ?
Çok çok teşekkür ederim. Çok sevindim ama bu kadın bakamıyor kediye. Keşke edresini bilseydim gider alırdımAyselSilahimiGetir video burada
Çok çok teşekkür ederim. Çok sevindim ama bu kadın bakamıyor kediye. Keşke edresini bilseydim gider alırdım
İşte yine adeletin eksikliği giriyor burada devreye hayvanlara maalesef adam gibi sahip çıkan bir yasa yok. Yemin ederim içim sızladı. Allah bu sessiz canın yanında olsun da hakkını bırakmasın inşallahBen de sahipleneyim dedim ama vermeyeceğini söyledi.
Ben yazarım kendisine kimse merak etmesin. Çocuk en azından sükür ki yasıyo
Yorumlara kızıp bizimle kedinin son halini paylaşmamasından korkuyordum, korktuğum oldu.Ben yazarım kendisine kimse merak etmesin. Çocuk en azından sükür ki yasıyo