Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kedinyi yeni alan kişi mi bu yoksa? Çok mutlu alışmış görünüyor
Evet yeni ailesinde ilk günüKedinyi yeni alan kişi mi bu yoksa? Çok mutlu alışmış görünüyor
Yaa çok insancıl bi kedi gerçekten, nasıl alışmış hemen? Çok sevindim kedinin de yeni ailesini böyle sevmesine.Evet yeni ailesinde ilk günü
Çok sevecen masum cana yakın bi çocuk, ilgiyi falanda seviyor zaten videolarda hep eski sahibinin kucağında bıcır bıcır konuşuyordu. Hayatında hiç tıslamamış, yeni yuvasınıda sevmiş demek kiYaa çok insancıl bi kedi gerçekten, nasıl alışmış hemen? Çok sevindim kedinin de yeni ailesini böyle sevmesine.
Her kedi böyle olmuyor. Alışana kadar en az 1 hafta geçer diye düşünürdüm kediler için.
Arkadaşlar merhaba. 1 hafta önce kediyi veterinere götürdük ic diş aşısı parazit yapsin diye. Hayvana ineklere yapılan yüksek dozda aşıyı yapmış. Ve ise gidip geldik Bi baktım hayvan felç geçirmiş. Eli ayağı tutmuyor elimizde yag gibj kayıyor. Sonra başka Bi veterinere götürdük o dedi zaten bize büyük basa yapılan aşıyı küçücük kediye yapmış diye. Antibiyotik tedavisine başladık. 4 gün boyunca Antibiyotik yaptırdık. İyi gidiyordu ama tedavisi biteli 2 gün oldu bugün akşam yine biseyler oldu. Şuan aşırı derecede kasiliyor hareket edemiyor. Beynini kontrol edemiyor napacagimizi bilmiyoruz.
Merhaba kediniz nasıl oldu acaba? Benimde kedim aynı şekilde şuan. Herhangi bir tedavi yöntemi var mı bilgi verebilir misiniz rica etsem?Arkadaşlar merhaba. 1 hafta önce kediyi veterinere götürdük ic diş aşısı parazit yapsin diye. Hayvana ineklere yapılan yüksek dozda aşıyı yapmış. Ve ise gidip geldik Bi baktım hayvan felç geçirmiş. Eli ayağı tutmuyor elimizde yag gibj kayıyor. Sonra başka Bi veterinere götürdük o dedi zaten bize büyük basa yapılan aşıyı küçücük kediye yapmış diye. Antibiyotik tedavisine başladık. 4 gün boyunca Antibiyotik yaptırdık. İyi gidiyordu ama tedavisi biteli 2 gün oldu bugün akşam yine biseyler oldu. Şuan aşırı derecede kasiliyor hareket edemiyor. Beynini kontrol edemiyor napacagimizi bilmiyoruz.