- 8 Nisan 2023
- 5.399
- 48.456
Bu hayatta herkesin bir kırmızı çizgisi vardır benimki hayvanlar. İlk konunuzdan sonra kediyi o halde görünce mideme kramplar girdi. Son zamanlarda sosyal medyada gördüğüm alakalı şiddet haberleri zaten canımdan bezdirdi. Eminim yorum yapan arkadaşlarımın hepsi de benim gibi, bizim bam telimiz de bu işte.Evet öyle yaptım birazama olsun bana dediklerinizin yanında bisey değil. Ama size de hak veriyorum.
Pet shopta da var ama daha pahalı ben internetten alıyorum.Internetten mi almalıyım yoksa veterinerde yada petshopta bulunur mu
Aynen benim de öyle oldu Hiç sorma gözlerim dolu dolu şuanKedicik öyle koştu geldi ya vallahi tutamadım kendimi çok duygulandım.
Müthiş haklısınız. Ben belki sizin kadar o duyguyu yaşamadım şimdiye kadar. Ama eşimden biliyorum. Evde karıncalara perdenin arkasında yer yapıp onlara hergun şeker bırakan bir eşim var. Kedi yangın merdivenindeyken hergun aşağı indirip saatlerce onla oynayan. Arabada müzik açıp kediyi yan koltuğa orturtup onla konuşup dertlesen Bi eşim var. Her şey bulaşıcı. İnanın. Merhametten bulaşıcı sevgide nefrette öfkede. Eşimin annesi babası hergun sitelerinde ki kedilere ciğer yapıp verir. Şehir dışına uzun süre çıkmazlar ki kediler ac kalmasın diye. Ben hep şaşırırdım nasıl ya derdim. Hatta bir keresinde yavru bi kedi gençlik hastalığından ölmüştü ve kayinvalidem ağlamıştı. Ben çok şaşırmıştım ağladığı için. Hatta bana ' eskiden komşumun kedisi ölmüştü 3 gün evden çıkmamıştı ve ona şaşırırdım nasıl bir kedi için ağlarlar bu kadar derdim. Ama şimdi bana bak yavru kedi için ağlıyorum' demisti. Bende bu kediyi öyle felç görünce kayinvalidemin yaşadığını yaşadım. Hatta bunu ona da anlattım. Anne sen ağladığında ben de sana şaşırıyordum ama simdj kedi ölürse yıkılırım dedim.Bu hayatta herkesin bir kırmızı çizgisi vardır benimki hayvanlar. İlk konunuzdan sonra kediyi o halde görünce mideme kramplar girdi. Son zamanlarda sosyal medyada gördüğüm alakalı şiddet haberleri zaten canımdan bezdirdi. Eminim yorum yapan arkadaşlarımın hepsi de benim gibi, bizim bam telimiz de bu işte.
Evet merhamet bulaşıcı kesinlikleMüthiş haklısınız. Ben belki sizin kadar o duyguyu yaşamadım şimdiye kadar. Ama eşimden biliyorum. Evde karıncalara perdenin arkasında yer yapıp onlara hergun şeker bırakan bir eşim var. Kedi yangın merdivenindeyken hergun aşağı indirip saatlerce onla oynayan. Arabada müzik açıp kediyi yan koltuğa orturtup onla konuşup dertlesen Bi eşim var. Her şey bulaşıcı. İnanın. Merhametten bulaşıcı sevgide nefrette öfkede. Eşimin annesi babası hergun sitelerinde ki kedilere ciğer yapıp verir. Şehir dışına uzun süre çıkmazlar ki kediler ac kalmasın diye. Ben hep şaşırırdım nasıl ya derdim. Hatta bir keresinde yavru bi kedi gençlik hastalığından ölmüştü ve kayinvalidem ağlamıştı. Ben çok şaşırmıştım ağladığı için. Hatta bana ' eskiden komşumun kedisi ölmüştü 3 gün evden çıkmamıştı ve ona şaşırırdım nasıl bir kedi için ağlarlar bu kadar derdim. Ama şimdi bana bak yavru kedi için ağlıyorum' demisti. Bende bu kediyi öyle felç görünce kayinvalidemin yaşadığını yaşadım. Hatta bunu ona da anlattım. Anne sen ağladığında ben de sana şaşırıyordum ama simdj kedi ölürse yıkılırım dedim.
Bir arkadaş yorum yapmıştı. 'Karma dönüyor' diye. Belki bu şekilde dönüyor kim bilir
İnşallah çok teşekkür ederimEvet merhamet bulaşıcı kesinlikleben el kadar çocukken de kedimiz vardı evde evlendim yine var hiç kedisiz evde yaşamadım bu aşırılığın sebebi bu ama sonradan bu sevgiyi tadıp ben nasıl kedisiz yaşamışım diyen çok arkadaşım da var. Bundan sonrası için her şey çok güzel olsun inşallah
Konuştuk, videolar gelmedi görüntülü aradım kediyi gösterdi masallah koşuyor zıplıyor.
Cok şükür yaşıyor kedi.
Kesinlikle, tam soylemek istediğim seyleri yazmissinDers almış olabilirsiniz ancak siz ders alasıya kadar birde yavrucağın çektiği acıyı düşünün. Ya da evladınız olsa aynısını ona yapmış olsanız ne hissederdiniz? Basit bir olay değil herkesin sinirleri yıprandı aslında. Size tavsiyem lütfen gerçekten bakabilecek, sabırlı birini bulursanız sahiplendirin. Lütfenn.. Herkes hayvan sahiplenmek zorunda değil ki. Evet yolda görünce çok seversin bakmak istiyormuşsun gibi gelir ama eve götürdüğünde hayal kırıklığı yaşayanlar oluyor işte bu noktada fedakarlık ve vicdan giriyor.
Ah ben de oyleyim, kedicigi gorunce nasil duygulandim bilsenVideoları izledim, hormonal anlamda sanırım leş gibiyim. Gidip bi ağlayıp geleyim.
@Senaaannnnrrr konudan eşime bahsetmiştim. Videoları açarken de yanımdaydı, hani demişsiniz ya videoda sana eziyet ediyorum sanıyorlar falan, eşim diyor ki bak size laf sokuyor.
Benimle aynı düşüncede olan birini görmek çok iyi geldiVideolar bana hiç samimi gelmedi gelmicekisteyen istediğini düşünsün umrumda değil bu kedi sahiplendirilmeli bu kişinin elinden alınmalı net nedense şikayetten sonra sevgi pıtırcığı videoları geldi
Abla görüntülü aradım ben öyle gördümVideolar bana hiç samimi gelmedi gelmicekisteyen istediğini düşünsün umrumda değil bu kedi sahiplendirilmeli bu kişinin elinden alınmalı net nedense şikayetten sonra sevgi pıtırcığı videoları geldi
Videolar bana hiç samimi gelmedi gelmicekisteyen istediğini düşünsün umrumda değil bu kedi sahiplendirilmeli bu kişinin elinden alınmalı net nedense şikayetten sonra sevgi pıtırcığı videoları geldi
Belki de öyle, ama en azından kedinin durumu şu anlık iyi. Allah korusun miniği.Benimle aynı düşüncede olan birini görmek çok iyi geldi
Sevgi kısmı muamma tabi hiçbir zaman bilinmezBelki de öyle, ama en azından kedinin durumu şu anlık iyi. Allah korusun miniği.
Evet evet kesinlikle. En azından iyi gördük kediyi mühim olan da buydu.Sevgi kısmı muamma tabi hiçbir zaman bilinmez
Yaşadığını iyi olduğunu gördüm ya yetti
Pisliksin sen biliyorsun dimi? Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın seni. Kendin bakmiyorsun bakanada vermiyorsun. Kedi henüz canlı tabi canini çıkartıp öyle vermeye niyetliysen o başka. Hangi ilde olduğunu yazda birimize ver. Ben hiç dokunamadim bu zamana kadar bir kediye ama yeter ki senden kurtulsun o can ben kedi korkumu yenerim. Daha yasamadigin ne kaldı o kediye?Hanımefendi düşünceniz için teşekkür ederim. Ama istanbulfa değilim olsamda vermem. Şuan tedavisi sürüyor. Dünkü krizinden eser yok. Sadece çok fazla miyavliyor ve dunun aksine cok hareketli. Bugun Veterinerin dediğine göre bugün yapılan ilaç biraz sarhoşluk yaratabilirmis. Onun dışında keyfi yerinde video alabilseydim atardım emin olun
Birde nasıl insan veterinerin adını soyadını hatırlamaz yalan söylüyor günahı vebali boynuna kedi resmen bitkisel hayatta diyor iştahı yerinde ölmüş de olabilirKediye karşı hiç iyi yaklaşmıyordu. Hayvana yapmadığı eziyet kalmadı. Konu sahibi bana hiç samimi gelmiyor.
Hayvancağız bunların elinde mahvolacağıma bu dünyadan gideyim demiş. Ah neler çekti o kedi bunların elinden
Sizin de bir farkınız yok konu sahibinden lanet insanlarsınız gücünüz hıncınız anca masum günahsızlardan çıkartıyorsunuz sizin gibiler yok olsun ya gerçekten midemi bulandırıyorsunuzTek dileğim böyle tipler evlat sahibi olamasın. Olsa da bu masuma yaptıkları evladından çıksın
Kesinlikle yusuf yusuf videoları onlarVideolar bana hiç samimi gelmedi gelmicekisteyen istediğini düşünsün umrumda değil bu kedi sahiplendirilmeli bu kişinin elinden alınmalı net nedense şikayetten sonra sevgi pıtırcığı videoları geldi
Kimin elinde o hale geldiğini biliyoruz ve hala o kişide. İnatla sahiplenmek isteyenleri reddediyor. Çıkar kokusuBelki de öyle, ama en azından kedinin durumu şu anlık iyi. Allah korusun miniği.
Görüntülü aranmış sorun yok dendi. Evet şu an sorun yok ama o hayvanın o evdeki can güvenliğini kim teyit edebilirBirde nasıl insan veterinerin adını soyadını hatırlamaz yalan söylüyor günahı vebali boynuna kedi resmen bitkisel hayatta diyor iştahı yerinde ölmüş de olabilir
Ah o hayvanın günahı çok ağır çıkar elbet
Evet öyle ama ben yanılmak istiyorumKimin elinde o hale geldiğini biliyoruz ve hala o kişide. İnatla sahiplenmek isteyenleri reddediyor. Çıkar kokusu