@Senaaannnnrrr Sana da teşekkür ederim, görüşmeyi kabul ettiğin için. Umarım bundan sonra herşey daha güzel olur.
Sana da link attım. Izleyebilirsin. Rica ederim. Ben herkese ilgisi için teşekkür ederim.@Senaaannnnrrr Sana da teşekkür ederim, görüşmeyi kabul ettiğin için. Umarım bundan sonra herşey daha güzel olur.
mp4: 20230617_005857.mp4 bir tane daha attim
Ay inşallah eski sağlığına kavuşur ya şuan çok iyi görünüyormp4: 20230617_005857.mp4 bir tane daha attim
Ay inşallah eski sağlığına kavuşur ya şuan çok iyi görünüyor. Ama o veterinerin kliniği kesinlikle kapanmalı madem daha öncede şikayetler olmuş ve hala yapmaya devam ediyor bunun peşini bırakmayın. Cimerle olacak bir şey değil. Bu işlere cimer bakmaz hayvan hakları var şuan
Oyyy kara kuzum maşallah
Bu arada birsey daha danismam lazım. Asla yemek yemiyor. Ciğer ton balıklı mama kuru mama yaş mama hepsini aldik. Hepsini koklayinca böğürüyor. Kusacakmis gibi yapıyor. Dunden beri hiç bisey yemedi. Sadece su içiyor. Eşim biraz sucuk vermiş onuda yememiş. Saçma bir sekilde bir kaşık yoğurt koymuş yoğurt yemiş. Hemde bayıla bayıla. Sorun olur mu bilmiyorum. Bu arada bütün sucuk ciğer gibi gıdaları asla çiğ vermem hep pisirerek veririm ama yemiyor. Veterinere sordum düzelir dedi. Ama ne zaman belli değilSuan sağlığı yerinde. Suan tedavi gördüğü veteriner bugün açıklama yaptı. Ölme riskini atlattık. Ama ayda 1 kere mutlaka bu krizleri olacak. Belki daha çok belki daha az. Buda o yanlış iğnenin onda bıraktığı yan etki. Epilepsi gibi nöbetler gecirebilir yada göz bebekleri farklı hal alabilir. Korkmayın dedi. Sakın bir yere koyun uyusun dedi. Normalde asla ama asla bu kadar hareketli bir kedi değildir. Çok sakin ve hep uyuyan kedi. Şuan hergun yapılan ignelerin etkisiyle koşup zıplayor. Sarhoş gibi. Ama bu iyi biseymis. Herhangi bir sorun teşkil etmiyor.
Konuştuk, videolar gelmedi görüntülü aradım kediyi gösterdi masallah koşuyor zıplıyor.
Cok şükür yaşıyor kedi.
Evet öyle yaptım birazVideoları izledim, hormonal anlamda sanırım leş gibiyim. Gidip bi ağlayıp geleyim.
@Senaaannnnrrr konudan eşime bahsetmiştim. Videoları açarken de yanımdaydı, hani demişsiniz ya videoda sana eziyet ediyorum sanıyorlar falan, eşim diyor ki bak size laf sokuyor.
Teşekkürler izledim. MashaAllah hep iyi olsun bebiş İnshaAllah.Sana da link attım. Izleyebilirsin. Rica ederim. Ben herkese ilgisi için teşekkür ederim.
Evet öyle yaptım birazama olsun bana dediklerinizin yanında bisey değil. Ama size de hak veriyorum.
Royal Canin savour exigent adında bir maması var seçici kediler için üretilmiş, reddeden kedi görmedim iştahı düzenlene kadar deneyin isterseniz.Bu arada birsey daha danismam lazım. Asla yemek yemiyor. Ciğer ton balıklı mama kuru mama yaş mama hepsini aldik. Hepsini koklayinca böğürüyor. Kusacakmis gibi yapıyor. Dunden beri hiç bisey yemedi. Sadece su içiyor. Eşim biraz sucuk vermiş onuda yememiş. Saçma bir sekilde bir kaşık yoğurt koymuş yoğurt yemiş. Hemde bayıla bayıla. Sorun olur mu bilmiyorum. Bu arada bütün sucuk ciğer gibi gıdaları asla çiğ vermem hep pisirerek veririm ama yemiyor. Veterinere sordum düzelir dedi. Ama ne zaman belli değil
Şimdiye kadar bana tek iyi gelen yorum. Az da olsa anlayabilmiş birileri. Teşekkür ederim şansınız için.Teşekkürler izledim. MashaAllah hep iyi olsun bebiş İnshaAllah.
Videoda işkence etmediğimizi görsünler demişsin. Şuna bir açıklık getirmek isterim ki ben dahil kimse sana işkence ediyorsun yemek vermiyorsun aç bırakıyorsun dövüyorsun demedik, diyen varsa da onu ben görmedim. Öyle olsa buraya konu açmazdın. Ancak olanlarda hoş ve kabul edilir değildi.
Biz çoğunluk hayvan sever olarak ve evde beslediğimiz tüylü dostlarımız olduğu için hâliyle aşırı hassasız. Olanları tekrar etmek istemiyorum, biz sadece senin anlattıkların üzerine yorum yaptık, kendin de bizzat büyük hata yaptığını ve pişman olduğunu dile getirdin. Bazı çelişkili yorumların üzerine de takdir edersin ki fazlasıyla etkilenerek karşılık verdik.
Belki üzüldün ve stres oldun, belki kötü bir şeye sebeb olmaktan korktun panikledin kendini iyi ifade edemedin. Bunların hepsi mümkün, hepimiz insanız hata yaparız mükemmel değiliz.
Umarım bundan sonra kedicikle aranızda kuvvetli bir bağ olur ve uzun yıllar beraber yaşarsınız. Kimbilir belki de küçüklükten kalan travmalarını yenersin. Kediler temiz hayvanlardır hatta bazı insanlardan bile temiz, sık sık tuvaleti temizlenip arada kumu değiştirilirse asla koku yapmaz. Fırsat ver göreceksin senden bir parça olacak sana iyi gelicek stresini alıcak, dost olacak. Annem 8 yıllık kedisi ölünce ayaklarını yere vura vura bağırmış, az kalsın annem felç oluyordu üzüntüden. Yeni bir kedi sahiblenerek kendini toparladı.
Elbette herkes aynı olacak değil, eğer olurda ileride tekrar rahatsız olursan lütfen onu bahçeye, barınağa değil çok güvenli hayvan sever bir aileye teslim et. İnshaAllah gerek kalmaz. Bundan sonra herşeyin iyi olmasını temenni ederim.
Eğer yememeye devam ederse veterinere danış tekrar. Belki serum filan bağlarlar tabi yanlış yönlendirmek istemem.Bu arada birsey daha danismam lazım. Asla yemek yemiyor. Ciğer ton balıklı mama kuru mama yaş mama hepsini aldik. Hepsini koklayinca böğürüyor. Kusacakmis gibi yapıyor. Dunden beri hiç bisey yemedi. Sadece su içiyor. Eşim biraz sucuk vermiş onuda yememiş. Saçma bir sekilde bir kaşık yoğurt koymuş yoğurt yemiş. Hemde bayıla bayıla. Sorun olur mu bilmiyorum. Bu arada bütün sucuk ciğer gibi gıdaları asla çiğ vermem hep pisirerek veririm ama yemiyor. Veterinere sordum düzelir dedi. Ama ne zaman belli değil
Evimde var kantaron yağı ama işe yaradığını bilmiyordum. İş yerindekiler görünce sormaya başlıyor zaten sende mi kedi aldın diye :) tırnakları çok uzun. Ama şuan travma yaratmasın diye kesmek kestirmek istemiyorum. Biraz o krizi atlatsin. Sonra keseceğim aşırı acıtıyor. Bide ayaklarımızı görün. Sanirim ayak sapığı. Gidip gelip tekmeliyor :)Çok üzüldük nasıl üzüldük anlatamam bildiğiniz gibi değil. Olabilir belki yanlış kelime kullanımı, bi ifade hatası aldı konuyu nerelere götürdü. Kasılma anındaki fotoğrafı gördüğüm an benim zaten beynim uyuştu. Gerisi zaten yok.
İnsanız hepimiz hata yapabiliriz bundan sonrası iyi olsun. Kedicik öyle koştu geldi ya vallahi tutamadım kendimi çok duygulandım.
Ellerinizde çizikler var, biz kedi annelerinde hep kantaron yağı olur sürünce hemen geçirir. Sizde edinmelisiniz artık. :)
Internetten mi almalıyım yoksa veterinerde yada petshopta bulunur muRoyal Canin savour exigent adında bir maması var seçici kediler için üretilmiş, reddeden kedi görmedim iştahı düzenlene kadar deneyin isterseniz.
Evimde var kantaron yağı ama işe yaradığını bilmiyordum. İş yerindekiler görünce sormaya başlıyor zaten sende mi kedi aldın diye :) tırnakları çok uzun. Ama şuan travma yaratmasın diye kesmek kestirmek istemiyorum. Biraz o krizi atlatsin. Sonra keseceğim aşırı acıtıyor. Bide ayaklarımızı görün. Sanirim ayak sapığı. Gidip gelip tekmeliyor :)