Hayir, orada yazan bazi uyelerin dedi. Savciliktan istenince bilgileri veriliyor yani.Kimin için istenmiş? Bu üye için mi ?
Merhaba videoyu attim daha doğrusu atmaya çalıştım ama yapamadım sanırımKonu sahibi neden kediyi paylaşmıyorsunuz? Bişey mi oldu hayvana?
Videoyu atmaya çalıştım. Sanırım sadece size ulaştı yada ben yapamadım. Bi bakın istersenizFile upload and sharing. Large file transfers. Free online cloud storage.
Hadi o zaman....
Çok basit, uploads files yazan kırmızı yere tıkladığında galeriden yüklemek istediğin videoyu seçiyorsun, yükleme işlemi bitince bir link veriliyor o linki burada paylaşırsan herkes o videoyu görür. Tabi videoda tarihi de gösterirsen inanabilir herkes.
İstersen bana instagramdan anlık atabilirsin. Yada snapchat ne dersin?Merhaba videoyu attim daha doğrusu atmaya çalıştım ama yapamadım sanırım
Olur ver instagram adresiniİstersen bana instagramdan anlık atabilirsin. Yada snapchat ne dersin?
Ulasıyorum.Olur ver instagram adresini
Konuştuk, videolar gelmedi görüntülü aradım kediyi gösterdi masallah koşuyor zıplıyor.Buraya da koy lütfen Visenya
Bana ulaşmaz siteye yüklenir ve link verir o linkten biz bakabiliriz ancak. Sen vermen lazım o linki bize. Neyse diğer arkadaşla hallediyorsunuz sanırımVideoyu atmaya çalıştım. Sanırım sadece size ulaştı yada ben yapamadım. Bi bakın isterseniz
Uffff harikaaaaasinnnn yaaaaKonuştuk, videolar gelmedi görüntülü aradım kediyi gösterdi masallah koşuyor zıplıyor.
Cok şükür yaşıyor kedi.
Masallahı var sıpanın herkes içini rahat tutsun şükürUffff harikaaaaasinnnn yaaaaçok teşekkür ederim
Ayyy harika bir haber verdinMasallahı var sıpanın herkes içini rahat tutsun şükür
Canım Allah razı olsun vallahi gerçekten dün gece zor uyumuştum. Süpersin hemşommMasallahı var sıpanın herkes içini rahat tutsun şükür
Masallahı varBuraya da koy lütfen Visenya
Ders almış olabilirsiniz ancak siz ders alasıya kadar birde yavrucağın çektiği acıyı düşünün. Ya da evladınız olsa aynısını ona yapmış olsanız ne hissederdiniz? Basit bir olay değil herkesin sinirleri yıprandı aslında. Size tavsiyem lütfen gerçekten bakabilecek, sabırlı birini bulursanız sahiplendirin. Lütfenn.. Herkes hayvan sahiplenmek zorunda değil ki. Evet yolda görünce çok seversin bakmak istiyormuşsun gibi gelir ama eve götürdüğünde hayal kırıklığı yaşayanlar oluyor işte bu noktada fedakarlık ve vicdan giriyor.Şuan veterinerden döndüm. Herkes demis neyi bekliyorsun kediyi veterinere gotutmek icin diye sabah olmasını bekledim arkadaşlar. 7/24 açık veteriner kliniği sadece teşhis koymak için 750 istedi. Ben 4 gün boyunca antibiyotik tedavisine 1000 tl verdim. Bunu söylüyorum çünkü kendimi pohpohlamak için değil fazla durumum olmadığı için. Sadece kan tahlili alınıp neyi olduğunu söyleyecekleri kliniğe gitmektense zaten tedavi gördüğü yere gidip o parayla tedavi sürecini uzatmaya çalışmayı tercih ettim. Veterinere gittik sabah. Bu olay 3 yıl önce başka Bi kedinin başına gelmiş ve 40 gün boyunca antibiyotik tedavisi sonucu iyileştiğini soyledi. Belki bizim tedavimizinde 40 gün surebileceginj söyledi. Tedavi sonunda ise kedide ufacikta olsa bir hasar kalabileceğini söyledi. Şuan dünkü kriz ve kasilmalardan eser yok keyfi yerinde. Yine bir doz antibiyotik ve adını bilmediğim 2 ilaç daha yapıldı. Herkese ilgisi için teşekkür ederim. Ben sizler sayesinde dersimi aldım. Önceki konuda ağzımın payinida aldim. Bundan sonra akıl almak fikir ismetek ne olursa olsun asla buraya herhangi birsey sormayacagim. Kedinin Şuan ki halini bile benden biliyorsunuz. Dün size Acil yapabileceğim ne var nasıl rahatlatabilirim kediyi diye yazdım. Herkes dönmüş senin by hale getirmedigin ne malum yazmış. Ben sizi de kendimi de Allaha havale ediyorum.
Oh MashaAllah kuzummmm yavrummmmMasallahı var