Kedim veteriner yuzunden felc geçirdi

Videoyu atmaya çalıştım. Sanırım sadece size ulaştı yada ben yapamadım. Bi bakın isterseniz

Kliniği nasıl bilmiyorsunuz ya? İnsan şikayet ettiği yeri bilmez mi? Bence buraya yazmak istemiyorsunuz. Cimere şikayet ettik demişsiniz ne yazdınız şikayet ederken adı deniz yerini, kliniğini bilmiyorum mu dediniz? Ayrıca acilen bu meslekten men edilmeli üstüne ceza almalı. Hayvanları da öldürüyor bu cani. Doktorlukla alakası yok. Gençlik aşısı yaptığında bile bazı kedilerde yan etkisi görülüyor ben gece gündüz kliniği aramaktan bi hal olmuştum kedim çok agrasifleşmişti. Olması gereken aşı dahi ister istemez acısını gösterirken ne demek büyükbaş hayvana vurulan aşıdan yapmak... Aynı aşıyı ona da yapsınlar bakalım kendisi ne tepki verecek?

Ders almış olabilirsiniz ancak siz ders alasıya kadar birde yavrucağın çektiği acıyı düşünün. Ya da evladınız olsa aynısını ona yapmış olsanız ne hissederdiniz? Basit bir olay değil herkesin sinirleri yıprandı aslında. Size tavsiyem lütfen gerçekten bakabilecek, sabırlı birini bulursanız sahiplendirin. Lütfenn.. Herkes hayvan sahiplenmek zorunda değil ki. Evet yolda görünce çok seversin bakmak istiyormuşsun gibi gelir ama eve götürdüğünde hayal kırıklığı yaşayanlar oluyor işte bu noktada fedakarlık ve vicdan giriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…