Kedim veteriner yuzunden felc geçirdi

File upload and sharing. Large file transfers. Free online cloud storage.

Hadi o zaman....

Çok basit, uploads files yazan kırmızı yere tıkladığında galeriden yüklemek istediğin videoyu seçiyorsun, yükleme işlemi bitince bir link veriliyor o linki burada paylaşırsan herkes o videoyu görür. Tabi videoda tarihi de gösterirsen inanabilir herkes.
Videoyu atmaya çalıştım. Sanırım sadece size ulaştı yada ben yapamadım. Bi bakın isterseniz

Kliniği nasıl bilmiyorsunuz ya? İnsan şikayet ettiği yeri bilmez mi? Bence buraya yazmak istemiyorsunuz. Cimere şikayet ettik demişsiniz ne yazdınız şikayet ederken adı deniz yerini, kliniğini bilmiyorum mu dediniz? Ayrıca acilen bu meslekten men edilmeli üstüne ceza almalı. Hayvanları da öldürüyor bu cani. Doktorlukla alakası yok. Gençlik aşısı yaptığında bile bazı kedilerde yan etkisi görülüyor ben gece gündüz kliniği aramaktan bi hal olmuştum kedim çok agrasifleşmişti. Olması gereken aşı dahi ister istemez acısını gösterirken ne demek büyükbaş hayvana vurulan aşıdan yapmak... Aynı aşıyı ona da yapsınlar bakalım kendisi ne tepki verecek?

Eklentiler

• Screenshot_20230617_011234_Editor Lite.jpg
    Screenshot_20230617_011234_Editor Lite.jpg
    87 KB · Görüntüleme: 82
  • IMG_20230617_010821_360.jpg
    IMG_20230617_010821_360.jpg
    63,4 KB · Görüntüleme: 86
  • IMG_20230617_010818_839.jpg
    IMG_20230617_010818_839.jpg
    62,9 KB · Görüntüleme: 84
Şuan veterinerden döndüm. Herkes demis neyi bekliyorsun kediyi veterinere gotutmek icin diye sabah olmasını bekledim arkadaşlar. 7/24 açık veteriner kliniği sadece teşhis koymak için 750 istedi. Ben 4 gün boyunca antibiyotik tedavisine 1000 tl verdim. Bunu söylüyorum çünkü kendimi pohpohlamak için değil fazla durumum olmadığı için. Sadece kan tahlili alınıp neyi olduğunu söyleyecekleri kliniğe gitmektense zaten tedavi gördüğü yere gidip o parayla tedavi sürecini uzatmaya çalışmayı tercih ettim. Veterinere gittik sabah. Bu olay 3 yıl önce başka Bi kedinin başına gelmiş ve 40 gün boyunca antibiyotik tedavisi sonucu iyileştiğini soyledi. Belki bizim tedavimizinde 40 gün surebileceginj söyledi. Tedavi sonunda ise kedide ufacikta olsa bir hasar kalabileceğini söyledi. Şuan dünkü kriz ve kasilmalardan eser yok keyfi yerinde. Yine bir doz antibiyotik ve adını bilmediğim 2 ilaç daha yapıldı. Herkese ilgisi için teşekkür ederim. Ben sizler sayesinde dersimi aldım. Önceki konuda ağzımın payinida aldim. Bundan sonra akıl almak fikir ismetek ne olursa olsun asla buraya herhangi birsey sormayacagim. Kedinin Şuan ki halini bile benden biliyorsunuz. Dün size Acil yapabileceğim ne var nasıl rahatlatabilirim kediyi diye yazdım. Herkes dönmüş senin by hale getirmedigin ne malum yazmış. Ben sizi de kendimi de Allaha havale ediyorum.
Ders almış olabilirsiniz ancak siz ders alasıya kadar birde yavrucağın çektiği acıyı düşünün. Ya da evladınız olsa aynısını ona yapmış olsanız ne hissederdiniz? Basit bir olay değil herkesin sinirleri yıprandı aslında. Size tavsiyem lütfen gerçekten bakabilecek, sabırlı birini bulursanız sahiplendirin. Lütfenn.. Herkes hayvan sahiplenmek zorunda değil ki. Evet yolda görünce çok seversin bakmak istiyormuşsun gibi gelir ama eve götürdüğünde hayal kırıklığı yaşayanlar oluyor işte bu noktada fedakarlık ve vicdan giriyor.

X