Konuştuk, videolar gelmedi görüntülü aradım kediyi gösterdi masallah koşuyor zıplıyor.
Cok şükür yaşıyor kedi.
Visenyaa Cok tesekkur ederim ilgilendigin icin. Kac gündür kafamda bu konu dönüp duruyordu, günün en güzel haberi oldu bu
Ders almış olabilirsiniz ancak siz ders alasıya kadar birde yavrucağın çektiği acıyı düşünün. Ya da evladınız olsa aynısını ona yapmış olsanız ne hissederdiniz? Basit bir olay değil herkesin sinirleri yıprandı aslında. Size tavsiyem lütfen gerçekten bakabilecek, sabırlı birini bulursanız sahiplendirin. Lütfenn.. Herkes hayvan sahiplenmek zorunda değil ki. Evet yolda görünce çok seversin bakmak istiyormuşsun gibi gelir ama eve götürdüğünde hayal kırıklığı yaşayanlar oluyor işte bu noktada fedakarlık ve vicdan giriyor.
Kesinlikle, tam soylemek istediğim seyleri yazmissin
Nomad Daughter
Ah ben de oyleyim, kedicigi gorunce nasil duygulandim bilsen
Umarim mutlu bir hayati olur ve uzun yillar yasar
@Senaaannnnrrr Yukarida
Nomad Daughter 'in yazdiklarina sunu ekleyeyim. Onceki konularinizi da okudum, temizlikle ilgili durumunuzun nasil tetiklendigini ve maddi bir takim zorluklari anlatmissiniz. Bu konu icinde de yaptiginiz bazi harcamalardan bahsettiniz. Burada kimse size bulduğunuz kediye para harcamadiginiz icin tepki vermedi, veremez de. Ayrica bir onceki konunuzda da kediyi disarida biraktiginiz icin tepki aldiniz. Maddi-manevi yeterli degilseniz sahiplendirirsiniz. Bunun yolu yordami, vicdani -artik ismine ne derseniz- budur. Esiniz ikna mi olmuyor, edeceksiniz. Empati yapamadiginizi dusunuyorum, cok uzgunum. Kediyi ilk sokaga biraktiginizda hayvancagiz eve geri donmus. Hayvanlarin duygulari yok mu saniyorsunuz. Sizin evinizi yuvasi bilmis, bulmus geri dönmüş. Daha once hayvan bakmis olmaniz da gerekmiyor bazi seyleri dusunmek için.
Benim kedim yok ama cevremde ailemde kedisi olan cok kisi var. Annemin ablamin kedileri vardi, esimin 3 ablasi var hepsinin kedileri var. 5 yasinda kizim var, anne ne olur kedi alalim diyor. Cok sever disarida kedi gordugunde de sever, kosturur, oynar. Kizim alamayiz bakamam diyorum, evde bebegimiz de var. Bir cani sahiplenmek hem istek, hem sorumluluk, hem sevgi hem de maddiyat ister. Sizde bunlardan biri yoksa veya bir gun olmadiginda lutfen kendinizi o hayvanin yerine koyun.
Herkese cok tesekkur ediyorum, duyarliligi ve yardimlari icin.