Kedim veteriner yuzunden felc geçirdi

Evet öyle yaptım biraz 🙄😅 ama olsun bana dediklerinizin yanında bisey değil. Ama size de hak veriyorum.
Bu hayatta herkesin bir kırmızı çizgisi vardır benimki hayvanlar. İlk konunuzdan sonra kediyi o halde görünce mideme kramplar girdi. Son zamanlarda sosyal medyada gördüğüm alakalı şiddet haberleri zaten canımdan bezdirdi. Eminim yorum yapan arkadaşlarımın hepsi de benim gibi, bizim bam telimiz de bu işte.

Bu hayatta herkesin bir kırmızı çizgisi vardır benimki hayvanlar. İlk konunuzdan sonra kediyi o halde görünce mideme kramplar girdi. Son zamanlarda sosyal medyada gördüğüm alakalı şiddet haberleri zaten canımdan bezdirdi. Eminim yorum yapan arkadaşlarımın hepsi de benim gibi, bizim bam telimiz de bu işte.
Müthiş haklısınız. Ben belki sizin kadar o duyguyu yaşamadım şimdiye kadar. Ama eşimden biliyorum. Evde karıncalara perdenin arkasında yer yapıp onlara hergun şeker bırakan bir eşim var. Kedi yangın merdivenindeyken hergun aşağı indirip saatlerce onla oynayan. Arabada müzik açıp kediyi yan koltuğa orturtup onla konuşup dertlesen Bi eşim var. Her şey bulaşıcı. İnanın. Merhametten bulaşıcı sevgide nefrette öfkede. Eşimin annesi babası hergun sitelerinde ki kedilere ciğer yapıp verir. Şehir dışına uzun süre çıkmazlar ki kediler ac kalmasın diye. Ben hep şaşırırdım nasıl ya derdim. Hatta bir keresinde yavru bi kedi gençlik hastalığından ölmüştü ve kayinvalidem ağlamıştı. Ben çok şaşırmıştım ağladığı için. Hatta bana ' eskiden komşumun kedisi ölmüştü 3 gün evden çıkmamıştı ve ona şaşırırdım nasıl bir kedi için ağlarlar bu kadar derdim. Ama şimdi bana bak yavru kedi için ağlıyorum' demisti. Bende bu kediyi öyle felç görünce kayinvalidemin yaşadığını yaşadım. Hatta bunu ona da anlattım. Anne sen ağladığında ben de sana şaşırıyordum ama simdj kedi ölürse yıkılırım dedim.

Bir arkadaş yorum yapmıştı. 'Karma dönüyor' diye. Belki bu şekilde dönüyor kim bilir

Müthiş haklısınız. Ben belki sizin kadar o duyguyu yaşamadım şimdiye kadar. Ama eşimden biliyorum. Evde karıncalara perdenin arkasında yer yapıp onlara hergun şeker bırakan bir eşim var. Kedi yangın merdivenindeyken hergun aşağı indirip saatlerce onla oynayan. Arabada müzik açıp kediyi yan koltuğa orturtup onla konuşup dertlesen Bi eşim var. Her şey bulaşıcı. İnanın. Merhametten bulaşıcı sevgide nefrette öfkede. Eşimin annesi babası hergun sitelerinde ki kedilere ciğer yapıp verir. Şehir dışına uzun süre çıkmazlar ki kediler ac kalmasın diye. Ben hep şaşırırdım nasıl ya derdim. Hatta bir keresinde yavru bi kedi gençlik hastalığından ölmüştü ve kayinvalidem ağlamıştı. Ben çok şaşırmıştım ağladığı için. Hatta bana ' eskiden komşumun kedisi ölmüştü 3 gün evden çıkmamıştı ve ona şaşırırdım nasıl bir kedi için ağlarlar bu kadar derdim. Ama şimdi bana bak yavru kedi için ağlıyorum' demisti. Bende bu kediyi öyle felç görünce kayinvalidemin yaşadığını yaşadım. Hatta bunu ona da anlattım. Anne sen ağladığında ben de sana şaşırıyordum ama simdj kedi ölürse yıkılırım dedim.

Bir arkadaş yorum yapmıştı. 'Karma dönüyor' diye. Belki bu şekilde dönüyor kim bilir
Evet merhamet bulaşıcı kesinlikle😻 ben el kadar çocukken de kedimiz vardı evde evlendim yine var hiç kedisiz evde yaşamadım bu aşırılığın sebebi bu ama sonradan bu sevgiyi tadıp ben nasıl kedisiz yaşamışım diyen çok arkadaşım da var. Bundan sonrası için her şey çok güzel olsun inşallah 🙏❤️

Evet merhamet bulaşıcı kesinlikle😻 ben el kadar çocukken de kedimiz vardı evde evlendim yine var hiç kedisiz evde yaşamadım bu aşırılığın sebebi bu ama sonradan bu sevgiyi tadıp ben nasıl kedisiz yaşamışım diyen çok arkadaşım da var. Bundan sonrası için her şey çok güzel olsun inşallah 🙏❤️
İnşallah çok teşekkür ederim♥️

Konuştuk, videolar gelmedi görüntülü aradım kediyi gösterdi masallah koşuyor zıplıyor.
Cok şükür yaşıyor kedi.
Visenyaa Visenyaa Cok tesekkur ederim ilgilendigin icin. Kac gündür kafamda bu konu dönüp duruyordu, günün en güzel haberi oldu bu 😍❤️🧿 :21:
Ders almış olabilirsiniz ancak siz ders alasıya kadar birde yavrucağın çektiği acıyı düşünün. Ya da evladınız olsa aynısını ona yapmış olsanız ne hissederdiniz? Basit bir olay değil herkesin sinirleri yıprandı aslında. Size tavsiyem lütfen gerçekten bakabilecek, sabırlı birini bulursanız sahiplendirin. Lütfenn.. Herkes hayvan sahiplenmek zorunda değil ki. Evet yolda görünce çok seversin bakmak istiyormuşsun gibi gelir ama eve götürdüğünde hayal kırıklığı yaşayanlar oluyor işte bu noktada fedakarlık ve vicdan giriyor.
Kesinlikle, tam soylemek istediğim seyleri yazmissin Nomad Daughter Nomad Daughter 😘😘
Videoları izledim, hormonal anlamda sanırım leş gibiyim. Gidip bi ağlayıp geleyim. 😀😀

@Senaaannnnrrr konudan eşime bahsetmiştim. Videoları açarken de yanımdaydı, hani demişsiniz ya videoda sana eziyet ediyorum sanıyorlar falan, eşim diyor ki bak size laf sokuyor. 😀😀
Ah ben de oyleyim, kedicigi gorunce nasil duygulandim bilsen 🥺 Umarim mutlu bir hayati olur ve uzun yillar yasar 🙏

@Senaaannnnrrr Yukarida Nomad Daughter Nomad Daughter 'in yazdiklarina sunu ekleyeyim. Onceki konularinizi da okudum, temizlikle ilgili durumunuzun nasil tetiklendigini ve maddi bir takim zorluklari anlatmissiniz. Bu konu icinde de yaptiginiz bazi harcamalardan bahsettiniz. Burada kimse size bulduğunuz kediye para harcamadiginiz icin tepki vermedi, veremez de. Ayrica bir onceki konunuzda da kediyi disarida biraktiginiz icin tepki aldiniz. Maddi-manevi yeterli degilseniz sahiplendirirsiniz. Bunun yolu yordami, vicdani -artik ismine ne derseniz- budur. Esiniz ikna mi olmuyor, edeceksiniz. Empati yapamadiginizi dusunuyorum, cok uzgunum. Kediyi ilk sokaga biraktiginizda hayvancagiz eve geri donmus. Hayvanlarin duygulari yok mu saniyorsunuz. Sizin evinizi yuvasi bilmis, bulmus geri dönmüş. Daha once hayvan bakmis olmaniz da gerekmiyor bazi seyleri dusunmek için.

Benim kedim yok ama cevremde ailemde kedisi olan cok kisi var. Annemin ablamin kedileri vardi, esimin 3 ablasi var hepsinin kedileri var. 5 yasinda kizim var, anne ne olur kedi alalim diyor. Cok sever disarida kedi gordugunde de sever, kosturur, oynar. Kizim alamayiz bakamam diyorum, evde bebegimiz de var. Bir cani sahiplenmek hem istek, hem sorumluluk, hem sevgi hem de maddiyat ister. Sizde bunlardan biri yoksa veya bir gun olmadiginda lutfen kendinizi o hayvanin yerine koyun.

Herkese cok tesekkur ediyorum, duyarliligi ve yardimlari icin. ❤️❤️❤️

Videolar bana hiç samimi gelmedi gelmicek :KK66: isteyen istediğini düşünsün umrumda değil bu kedi sahiplendirilmeli bu kişinin elinden alınmalı net nedense şikayetten sonra sevgi pıtırcığı videoları geldi
Benimle aynı düşüncede olan birini görmek çok iyi geldi

Videolar bana hiç samimi gelmedi gelmicek :KK66: isteyen istediğini düşünsün umrumda değil bu kedi sahiplendirilmeli bu kişinin elinden alınmalı net nedense şikayetten sonra sevgi pıtırcığı videoları geldi

Benimle aynı düşüncede olan birini görmek çok iyi geldi
Belki de öyle, ama en azından kedinin durumu şu anlık iyi. Allah korusun miniği.

Sevgi kısmı muamma tabi hiçbir zaman bilinmez
Yaşadığını iyi olduğunu gördüm ya yetti
Evet evet kesinlikle. En azından iyi gördük kediyi mühim olan da buydu.

Bazı insanlar böyle hayvanları sevmez ama nefrette etmez, bilerek kötülük de yapmaz. Benim kayınvalidem böyle biri mesela, çocuklarına zamanında köpek sahiblenmiş ama kendim hiç bir bağ kurmadım evde hayvan sevmem ilgim yoktur çocuklar için getirdim dedi, hatta öyle ki evdeki köpek yaşlanıp ölünce rahatladım, evi dağıtıyordu koku yapıyordu dedi. Bir de bunu ben gözlerim dolu dolu annemin kedisinin öldüğünü anlatırken söyledi, yutkundum hiç bir şey demeden çıktım. Soğuk kadın. 😒

Hanımefendi düşünceniz için teşekkür ederim. Ama istanbulfa değilim olsamda vermem. Şuan tedavisi sürüyor. Dünkü krizinden eser yok. Sadece çok fazla miyavliyor ve dunun aksine cok hareketli. Bugun Veterinerin dediğine göre bugün yapılan ilaç biraz sarhoşluk yaratabilirmis. Onun dışında keyfi yerinde video alabilseydim atardım emin olun
Pisliksin sen biliyorsun dimi? Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın seni. Kendin bakmiyorsun bakanada vermiyorsun. Kedi henüz canlı tabi canini çıkartıp öyle vermeye niyetliysen o başka. Hangi ilde olduğunu yazda birimize ver. Ben hiç dokunamadim bu zamana kadar bir kediye ama yeter ki senden kurtulsun o can ben kedi korkumu yenerim. Daha yasamadigin ne kaldı o kediye?

Kediye karşı hiç iyi yaklaşmıyordu. Hayvana yapmadığı eziyet kalmadı. Konu sahibi bana hiç samimi gelmiyor.
Hayvancağız bunların elinde mahvolacağıma bu dünyadan gideyim demiş. Ah neler çekti o kedi bunların elinden
Birde nasıl insan veterinerin adını soyadını hatırlamaz yalan söylüyor günahı vebali boynuna kedi resmen bitkisel hayatta diyor iştahı yerinde ölmüş de olabilir

Ah o hayvanın günahı çok ağır çıkar elbet

Tek dileğim böyle tipler evlat sahibi olamasın. Olsa da bu masuma yaptıkları evladından çıksın
Sizin de bir farkınız yok konu sahibinden lanet insanlarsınız gücünüz hıncınız anca masum günahsızlardan çıkartıyorsunuz sizin gibiler yok olsun ya gerçekten midemi bulandırıyorsunuz

Kesinlikle yusuf yusuf videoları onlar

Ne çabuk unutuldu kediyi sokağa attığı karanlık odalara hapis ettiği

İnsanlar çok tuhaf

Bu kedi bu kadından alınmalı daha veterinerin adresini bilmiyorum diyor yalan kedi iğne falan değil bu sahibi yüzünden kriz geçiriyor

Ki önceden de bayılıyormuş kim inanırsa inansın ben bu sahtekarlıga inanmadım bitti.

Birde nasıl insan veterinerin adını soyadını hatırlamaz yalan söylüyor günahı vebali boynuna kedi resmen bitkisel hayatta diyor iştahı yerinde ölmüş de olabilir

Ah o hayvanın günahı çok ağır çıkar elbet
Görüntülü aranmış sorun yok dendi. Evet şu an sorun yok ama o hayvanın o evdeki can güvenliğini kim teyit edebilir

X