- 9 Temmuz 2015
- 10.397
- 21.021
- 34
-
- Konu Sahibi ebrarkarakayaa
Biz hiç çözemedik. Bir de sizin kedilerde söyleniyor mu?Koynuna almışsın çocuğun topunu sonra neden uyutmuyor
Biz el ayak olayını 5-6 aylıkken çözdük. Ama benim uğraşlarımla mı çözdük, hayvanın karakteri sakin olduğu için mi bilemiyorum orasını.
Bizimki genelde kendini acındırıyor. Depresyon hırkası var, en büyük zevki onu yoğurarak mırlamak. Yerde oturup gözümün içine bakarak çok ince ve uzun miiiiyyyyk yapıyorBiz hiç çözemedik. Bir de sizin kedilerde söyleniyor mu?Bizim kız çok söyleniyor. Hatta bazen "yaaa" deriz ya biz. Ona benzer bir ses çıkarıyor.
Koynuna almışsın çocuğun topunu sonra neden uyutmuyor
Biz el ayak olayını 5-6 aylıkken çözdük. Ama benim uğraşlarımla mı çözdük, hayvanın karakteri sakin olduğu için mi bilemiyorum orasını.
Bizimki genelde kendini acındırıyor. Depresyon hırkası var, en büyük zevki onu yoğurarak mırlamak. Yerde oturup gözümün içine bakarak çok ince ve uzun miiiiyyyyk yapıyorhırkayı serip beyefendiyi seviyoruz yarım saat. Oyun istiyorsa bağıra bağıra söyleniyor. Ciddi ciddi iletişim kurabiliyoruz artık çocukla
Bizim kız çok inat yaBizimki genelde kendini acındırıyor. Depresyon hırkası var, en büyük zevki onu yoğurarak mırlamak. Yerde oturup gözümün içine bakarak çok ince ve uzun miiiiyyyyk yapıyorhırkayı serip beyefendiyi seviyoruz yarım saat. Oyun istiyorsa bağıra bağıra söyleniyor. Ciddi ciddi iletişim kurabiliyoruz artık çocukla
Bizim manyak da kağıt top seviyor. Ama yaptığımız topları sürekli kitaplığın arkasına saklıyor. Geçen temizlik yaparken 18 tane top çıkardım. duvarla kitaplık arasındaki 1cm yere o kadar şeyi nasıl sığdırdınbizimki normalde dalmaz ama bu sefer bayağı yara oldu
topa dalmış onu alacakmış da ben araya kaynamışım işte
işin ilginci o toptan evin her yerinde var, git başkası ile oyna
arada baza altına saklıyor sonra sabah bir bakıyorsun yer top dolu, bir kaç saat sonra ilaç için bir tane kalmamış
Hayır maalesef yok ilk defa bir kedi sahiplendim o yüzden herşeyi kusursuz yapmaya çalışıyorum hem geç de olsa kediler HNgi bilgi almayı ve öğrenmeyi seviyorumBenim kedim yerinde yatıyor ama yeri olarak gördüğü şey benim yatağım
Yatma saati gelince bana bakıyor bekliyor, eskiden dışarı çıkabildiğimiz dönemlerde eve geç gelmişsem uyku saatini geciktirdiğim için trip atıyordu. Şimdi koltukta yatıyor, yatağa geçiş saatimiz gelince peşimden yatağa geliyor.
Sürpriz yumurtadan çıkmış gibi davranmayın şu kedinize ya. Hiç mi bir fikriniz yoktu kedi bakımı hakkında?
Ben bazen kudururken birazcık fazla mıncırıyor göbüşünü falan öpüp ısırıyorsam tüylerini kabartıp koridorda uzun uzun mövövövöv diye tuhaf sesler çıkarıyor. Küfrediyor yani çok belli =))) Bi de bazen kuş falan gördüklerinde çıkardıkları titrek miyavlama var ya, böyle bıyıklarını titreterek çıkarıyorlar hani, işte benimki bana da aynı sesi çıkarıyor bazen popoyu havaya dikip kafayı yere gömerek. Beni av olarak görüyor.Biz hiç çözemedik. Bir de sizin kedilerde söyleniyor mu?Bizim kız çok söyleniyor. Hatta bazen "yaaa" deriz ya biz. Ona benzer bir ses çıkarıyor.
KıyamammmBen bazen kudururken birazcık fazla mıncırıyor göbüşünü falan öpüp ısırıyorsam tüylerini kabartıp koridorda uzun uzun mövövövöv diye tuhaf sesler çıkarıyor. Küfrediyor yani çok belli =))) Bi de bazen kuş falan gördüklerinde çıkardıkları titrek miyavlama var ya, böyle bıyıklarını titreterek çıkarıyorlar hani, işte benimki bana da aynı sesi çıkarıyor bazen popoyu havaya dikip kafayı yere gömerek. Beni av olarak görüyor.
Kediyi sahiplenmemin nedeni onunda ailesi olması istediğim için onu kısıtlamak değil konuyu başka yere çekmeyin lütfen kedimin rahatı için herşeyi yaparım.Kedinin yeri diye bir sey yok butun ev onun. İstedigi yerde yatar degistiremezsiniz. Yataginizda yatmasini istemediginiz halde neden kedi sahiplendiniz ?
Küçükken hepsi ısırıyor 4 aya kadar , sonra öyle bir şey olmadıIsırıyor mu ki kediler. Minnoş minnoş 6tane
o başka yere çekenlere istediğiniz kadar gerçeği anlatın, yaranmazsınız :) boşverin uğraşmayın. geçen gün ben de bir konu açtım, evde camlarda sineklik vs gibi koruyucu bişey yok hani ne yapmam lazım güvenliğini nasıl sağlayabilirim vs gibisinden. akıl alıyorum milletten burada, birileri kaynadı araya yine var efendim güvenliğini sağlamayacaksan neden sahiplendin. bir başkası dedi, işte çocuğun olsaydı her şeyi yapardın ama kediye gelince yapmıyorsunuz bilmem ne. yahu bir sorunuma çözüm bulmak, bir konuda bilenlerden yardım almak için yol göstersin diye konu açıyoruz, gelip değişik değişik yazıyorlarKediyi sahiplenmemin nedeni onunda ailesi olması istediğim için onu kısıtlamak değil konuyu başka yere çekmeyin lütfen kedimin rahatı için herşeyi yaparım.
Kedi bu hanfendi köpek değilki. Orası sizin değil onun evi istediği her yerde uyur ahahah