- 17 Ağustos 2011
- 22.141
- 138.328
yok yaaa millet masraf yapmaya yer ariyor:) benim cok tanidigim var birkac kedisi olann tek tuvalete girip cikiyorlar. ha kedi der "aganin pohu ustune poh olmaz" diye kullanmayi reddeder falan, o ekstrem durumdur. o zaman care bulursun ama normalde gerek yokSesli güldüm ne bileyim videolara bakınca 2 kediye 3 wc. Demişler yok artık dedim
o kadar üstüne dusmeye gerek yok bence hayvanlarin. benim de kedim var masallah sapasaglam, 10 senedir bende (ki sahiplendiğimde platini vardi acik ameliyat yarasina pansuman yapardim) oyle her adiminda hastaneye kosmam, bkunda boncuk aramam, her seyin ennn iyisi olsun, kum kabim 3 gun b.klu kalmasin diye ugrasmam. masallahi var. eskiden sahiplendigim (evleri ayirinca diger arkadasimsa kalan) kedim de oyle. neredeyse 20 yasinsa hala sapasağlam (masallah diyeyim her ikisine de)
ama hayvan bir gun tasta yatsa "niye morali bozuk" diye hastaneye koşan, losemj asisina kadar tum asilari gunu gecmeden olan, asiri ozenilen cok fazla kedi var (neredeyse tum arkadaslarim kedi sahibi) onlarin kedileri hastaliktan kiriliyor.
o yuzden ben asiri ustune dusmeyi cok dogru bulmuyorum.
sal biraz, bisey olmaz:)