-
- Konu Sahibi ebrarkarakayaa
Şimdi o çok küçük devamlı bir anne sıcaklığı arıyor. Erkek kediymiş büyüdükçe sizden kopacak zaten. Ama yerinde yatmasını sağlayamazsınız sanıyorum.Merhabalar arkadaşlar iki buçuk aylık kedim var erkek bize geleli 18 gün oldu geldiğinden beri bizim yanımızda uyuyor yada yatağımızda kendi yerine bir türlü alıştıramıyorum kedi otu bile aldım ama yok olmuyor nasıl alıştırabilirim lütfen yardımcı olun
Çok tatlıymış maşallah.Benim kedim de önce babamla yatağa gider babamı uyutur,sonra gelir beni uyutur, en son da annemi uyutur :)
Herkesin uyku saati farklı farklı olduğu için hepimizi yatirabiliyor,görev gibi
Benim kedimin bir 'yeri' yok ama kedilerin yeri olmaz zaten. Canı nerede yatmak isterse orası 'onun yeri'dir. Bence kendinzii hiç yormayın :))
İki yaşında bir kedim var kapıyı kapatmazsak full bizim yatağımızda yatar onu alıştırma diye birşey yok valla ancak engelleyebilirsin. Bal kedişler bizi dinlemezMerhabalar arkadaşlar iki buçuk aylık kedim var erkek bize geleli 18 gün oldu geldiğinden beri bizim yanımızda uyuyor yada yatağımızda kendi yerine bir türlü alıştıramıyorum kedi otu bile aldım ama yok olmuyor nasıl alıştırabilirim lütfen yardımcı olun
Eve bir kedi geldiyse o ev artık o kedinindir. Nerde yatacağına kendi karar verir. Kedi gizli örgütünün ilk kuralıdır bu. Benimki banyo lavabosuyla ütü masasını tercih ediyorMerhabalar arkadaşlar iki buçuk aylık kedim var erkek bize geleli 18 gün oldu geldiğinden beri bizim yanımızda uyuyor yada yatağımızda kendi yerine bir türlü alıştıramıyorum kedi otu bile aldım ama yok olmuyor nasıl alıştırabilirim lütfen yardımcı olun
Aynı bizboşuna mı her sabah her tarafımız tutulmuş, sopalarla dayak yemiş gibi uyanıyoruz. Bi de yayıyor dötünü koca yatağın tam ortasına. Ne üzerimi doğru düzgün örtebiliyorum ne sağıma soluma dönebiliyorum. Eşim de yayılarak uyuyor. Hep diyorum bu yataktaki asıl kedi benim diye. Öyle az yer kaplıyorum ki sayelerinde. O ısırmaları iyi bilirim. Uykunun en tatlı yerinde ayak serçe parmağını hedef alır bi de eşşekler. Büyüyünce gece ısırmaları bitiyor genelde. Ama gün içinde pusu kurup aniden ayak bileğine atlamalar bitmedi bizde
Kendine alınan yatakta yatan kedi görmedim. Kedime aldığım yatağı hiç kullanmadı. Canı isterse ayak ucumda yatar, canı isterse yerde. Son zamanlarda kuru zeminde yatıyordu üzülüyordum, oraya yumuşak bir minder attım, kullanmaya başladı yine her zaman değil ama. İlk defa onun için koyduğum yatağı kullandığını görmüş oldum. Kediler köpekler gibi değildir, beklemeyin böyle şeylerMerhabalar arkadaşlar iki buçuk aylık kedim var erkek bize geleli 18 gün oldu geldiğinden beri bizim yanımızda uyuyor yada yatağımızda kendi yerine bir türlü alıştıramıyorum kedi otu bile aldım ama yok olmuyor nasıl alıştırabilirim lütfen yardımcı olun
Isırıyor mu ki kediler. Minnoş minnoş 6taneAltı kedim var bir yatakta uyuyoruz artı eşim var
Büyüdükçe ısırma huyu bitecek sizinkinin de ,biraz sabır
Eve bir kedi geldiyse o ev artık o kedinindir. Nerde yatacağına kendi karar verir. Kedi gizli örgütünün ilk kuralıdır bu. Benimki banyo lavabosuyla ütü masasını tercih ediyor
Koynuna almışsın çocuğun topunu sonra neden uyutmuyornerde yatarsa yatsın da uyku sersemi saldırmasın
geçen gece çığlık atarak fırladım
tabii eşim de
ayağımda bayağı derin iki cırmık ile
neden cırmaladı fikrim yok
kovaladım kalk kız git yataktan diye umursamadı bile biraz daha sert kovaladım gitti
bir iki saat sonra yine geldi yine girdi yorganın altına
ne var ne istiyorsun diye açtım yorganı popomun altından peluş mini ponponu çıktı
meğerse topunu kaçırmış onu istiyormuş benim ayak da topa hamle sırasında araya karışmış
attım topunu yere rahat rahat uyuduk