- 25 Nisan 2021
- 9
- 5
- 23
-
- Konu Sahibi ebrarkarakayaa
Kendi yerinse yatan kedi görmedimMerhabalar arkadaşlar iki buçuk aylık kedim var erkek bize geleli 18 gün oldu geldiğinden beri bizim yanımızda uyuyor yada yatağımızda kendi yerine bir türlü alıştıramıyorum kedi otu bile aldım ama yok olmuyor nasıl alıştırabilirim lütfen yardımcı olun
Sizin kide mi yatmıyorKendi yerinse yatan kedi görmedim
Benim değil de kayinvalidemin .Sizin kide mi yatmıyor
Kalorifer peteğine asılan çamaşır kurutmaliklarinda severek yatanalri gördüm her nedense.Benim kedim de önce babamla yatağa gider babamı uyutur,sonra gelir beni uyutur, en son da annemi uyutur :)
Herkesin uyku saati farklı farklı olduğu için hepimizi yatirabiliyor,görev gibi
Benim kedimin bir 'yeri' yok ama kedilerin yeri olmaz zaten. Canı nerede yatmak isterse orası 'onun yeri'dir. Bence kendinzii hiç yormayın :))
Merhabalar arkadaşlar iki buçuk aylık kedim var erkek bize geleli 18 gün oldu geldiğinden beri bizim yanımızda uyuyor yada yatağımızda kendi yerine bir türlü alıştıramıyorum kedi otu bile aldım ama yok olmuyor nasıl alıştırabilirim lütfen yardımcı olun
Aslında onlarla yatmak güzel birşey ama şarj letimş ve telefonumu kemiriyor sonra uyandığında elimi yada ayağımı ısırmaya başlıyor uyutmuyor yoksa şikayetçi değilimboşuna uğraşmayın canı nerde isterse orda yatar, iki kedim var benden önce yataktalar, biri başımda biri ayak ucumda
Bızım kedımız hıc ısırmazdı..buyuk bır sepetı vardı onun ıcıne bır yastık sıgıyordu..yasık koymustuk ıcınde yatardı..mutfak tezgahına falanda cıkmazdı hıc yada masaya..Altı kedim var bir yatakta uyuyoruz artı eşim var
Büyüdükçe ısırma huyu bitecek sizinkinin de ,biraz sabır
Her kedi bir olmuyor ..Hepsinin ayrı huyu var .Bızım kedımız hıc ısırmazdı..buyuk bır sepetı vardı onun ıcıne bır yastık sıgıyordu..yasık koymustuk ıcınde yatardı..mutfak tezgahına falanda cıkmazdı hıc yada masaya..
Sızın sarman gıbıydı bılıyodu gozumuze bakarak..iştahsızdı kedımız..obur degıldı..kımi kedılerde cok yer dımı..Her kedi bir olmuyor ..Hepsinin ayrı huyu var .
Benim tekir düz duvara tirmaniyor
Sarman olan gözümden anlayıp ,yaramazlık yapmıyor mesela ...
Noldu kedinize hep geçmiş zaman kullanmissiniz ?Sızın sarman gıbıydı bılıyodu gozumuze bakarak..iştahsızdı kedımız..obur degıldı..kımi kedılerde cok yer dımı..
Esım kısırlastırmak ıstemıyordu..doasına zarar vermıs olurmusuz...dolayısıyla kedılerınde azdıgı zamanlar var kactı kedımız bulamadık bırdahaNoldu kedinize hep geçmiş zaman kullanmissiniz ?