- 13 Ekim 2020
- 2.295
- 4.402
Benim oğlum köpek..Kedi tüyü olduğuna emin misiniz?Benim de bir kedim ve 11 aylık oğlum var.Ki kedim uzun tüylü ve çok tüy döker.Hamileyken çok baskı kurulmuştu.İşte yok Bebeğe zarar ver birine diye.Dedim asla.Ya dediler alerjisi olursa demişlerdi.Doktora sormuştum.Kediyle yaşıyorsa anne,hamileyken bebek de bağışıklık kazanır denmişti.Halıları kaldırın,oda nemlendirici kullanın.Belki yapmışsınızdır ama kedi tüyüne değildir bence.Hoş bizde de başka bi problem çıkmıştı.Benim bebe büyüdükçe kediye resmen aşık oldu.Peşinden çığlık ata ata emekliyor.Ama sonra sevecem derken tüyleri elinde kalıyordu o da hop ağza.Boğulma tehlikesi bile yaşadı.Yine aynı baskıcılar.Yok ver falan diye.Biz de mecburen traş ettirdik.şimdi kedim bizimle,oğlum sağlıklıVe evcil hayvanlarla büyüyen çocuklar hayvanlara karşı çok duyarlı oluyor.Bizim oğlan dışarda nerde kedi köpek görse sevinç çığlıkları atıyor
Ama maalesef en iyi doktora gitti diyebiliirm bilinen bir alerji doktoru :) bir sürü tetkik test vs .. Sonuç ev akarı ve kıl tüy..
Kedi köpek kuş dahi olmamalı evde dedi :) Üstelik evde bir hayvan oldugunu bile bilmiyordu evde tüylü ne var dedi
Bakalım zaman neyi gösterecek bir çözümü elbet vardır, olmalı