- 15 Kasım 2014
- 4.155
- 11.058
-
- Konu Sahibi KedidirKedii
Kızlar bakmıyor kendilerine malesef ileride sağlık ve görünüş açısından çok pişman olacaklar ..Yahu fit olmak ne kadar önemli. Gecen kis benden 10- 15 yas genc bayanlarla yaristim. onlardan daha fittim yani.
Canım asla yapama deme . Her gün bir tempo tutturmaya çalış , daha çok videolara var bende takipte kalMerhabaaa kedi:) iki ay once dogum yaptim.aldigim 26 kgnun16sini verdim. Geriye 10 kg ve yumusak karin ve bacaklar kaldiama umitliyim senin paylastigin videolarla forma giricem
Takipteyim tatlım teşekkürlerCanım asla yapama deme . Her gün bir tempo tutturmaya çalış , daha çok videolara var bende takipte kal
Selam hatunlar, keyifler nasıl? (;
Dün ben epey hırpaladım kendimi, dün akşam itibariyle sürünerek yürüyorum resmen.Bugun karna yonelik cardio yaptim ve mekik hareketlerisen ?
Dün ben epey hırpaladım kendimi, dün akşam itibariyle sürünerek yürüyorum resmen.
1 senedir spor yapmıyordum, en aşina olduğum egzersizler bile mahvetmeye yetti.
Yarın daha iyi olursam devam edeceğim. (;
3oo ip atladım.Evet sporu bir biraktikmi baslamasi zor oluyor.
Dun neler yapmistin?
3oo ip atladım.
Mari winsor ve 17 dakikalık bir bacak videosu yaptım.
Ama bildiğin pert oldum.. ( :
Senin problemli bölge neresi? (;
canım bugün 2 km yürüdüm 1 km de koştum çok iyiyim :)Selam hatunlar, keyifler nasıl? (;
Canım hoş geldin :) Kasların erimesini istiyorsan diyet + cardio yaparak erite bilirsin .meraba kedi.albümde linki görünce kendimi burda buldum.motivasyon ve videolar hoşuma gitti.kilo veriyorum 3,5 kilo gitti.bi 3,5 daha vermek istiyorum ama benim sorunum bacaklar.bacaklarımda biraz fazlam var ve kaslı da.eritemiyorum bi türlü.benim için önerebileceğin özel bi video ya da egzersizler var mı.
Süpersin kedicim..canım bugün 2 km yürüdüm 1 km de koştum çok iyiyim :)
Bırakmak yok devam ! :)Benim dert bacak zaten.
Yumuşak ve gıcıklar.
Sıkılaştıracağım ama inadım inat.
Canım korkma , et kesmesi deniliyor buna geçecek :)Süpersin kedicim..
Umarım benim da yarına ağrılarım hafifler artık.
Bu seferki ciddi anlamda çok fazla.