- 18 Şubat 2013
- 2.634
- 940
-
- Konu Sahibi KedidirKedii
Ayynen öyle canım. (;Bırakmak yok devam ! :)
Ay geçsin vallahi, çok fena oldum.Canım korkma , et kesmesi deniliyor buna geçecek :)
Kesinlikle bırakmak yok ! hazirana taşız taşAyynen öyle canım. (;
Bu sefer ki azmimi en iyi sen biliyorsun.
Bi de şu eliptiği alsaydım, çok ümitliyim ondan.Kesinlikle bırakmak yok ! hazirana taşız taş
Nası yapıcam işte.bna öneride bulunurmusun.sporla pek aram yok da.sadece yürüyüş yapıyorum bazen.diyet olarak da özel bi beslenme mi uygulamam gerek yoksa herhangi bi şekilde az yemem yeterli mi.kalori sayımı yapıyorum ben ama.Canım hoş geldin :) Kasların erimesini istiyorsan diyet + cardio yaparak erite bilirsin .
İnşAllah etki görürsen bende alacağımBi de şu eliptiği alsaydım, çok ümitliyim ondan.
Süper sıkılaştıracak bence.
Canım şimdi şeker un proteyiin yani daha doğrusu tamamen VEJETERYAN beslenmen lazım bu süreçte. Tamamen vejeteryan beslenmen ve burada paylaşacağım yarın o videoları yaparak yürüyerek kesinlikle 1-2 ayda erime olur.Nası yapıcam işte.bna öneride bulunurmusun.sporla pek aram yok da.sadece yürüyüş yapıyorum bazen.diyet olarak da özel bi beslenme mi uygulamam gerek yoksa herhangi bi şekilde az yemem yeterli mi.kalori sayımı yapıyorum ben ama.
Tecrübeleri paylaşacağım kuzum. (;İnşAllah etki görürsen bende alacağım
Aynen öyleTecrübeleri paylaşacağım kuzum. (;
Ama o zamana kadar sağlam programımla yola devam.
Canım şimdi şeker un proteyiin yani daha doğrusu tamamen VEJETERYAN beslenmen lazım bu süreçte. Tamamen vejeteryan beslenmen ve burada paylaşacağım yarın o videoları yaparak yürüyerek kesinlikle 1-2 ayda erime olur.
O hatun fitnessblender deki abla
Ya bu fiziğe hayranım hanımlar.
Kim bu hatun, bilen var mı?
O hatun fitnessblender deki abla
Kelli segars olması lazım :)Aa gerçekten mi??
Ben daha melez birşey bekliyordum.
Ne bu hatunun adı?
İnceleyeyim hemen, sağolasın kuzum.Kelli segars olması lazım :)
Bu olmayada bilirİnceleyeyim hemen, sağolasın kuzum.
Ben de onu diyecektim canım, bu değil bence.Bu olmayada bilir
Bel simitleri ve karın yağlarında çook etkili bir videodur bu
Aman dikkat ! Yapmadan önce ısının . (ısınma videoları atacağım)
Ve yapılmaya başladıktan sonra 3-4 gün ağrı olabilir normal