Kedi'ile yeni baştan FİT olmaya başlıyoruz :)

Ben de 6 gün üst üste yapmaya çalışacağım, en azından ip atlama meselesini o şekilde programladım.
Sonra rest.
Ama videoları 4 gün yapsam yeter sanırım haftada. (;
Sence?
Kesinlikle hafta da 4 gün yeter kasların dinlenmesi lazım ama 3 gün yap 1 gün rest ondan sonra 1 kere daha sonra rest .

Günaydın hanımlar hadi miss gibi pazar sabahı kahvaltıları yaptık
Ev işlerine başlayalım unutmayalım ki ev hanımlarının yaptığı ev işleri inanılmaz kalori yaktırıyor.
Bugün ev işlerinden sonra yapacağınız 20 dakikalık cardio yani dans ederek bol hareketli egzersizler sizi gün içinde daha fit kılar

Dunku egzerszisi yaptim pump olani yarim saat dayanabildim gercekten cok iyi, yabanci yorumlari okudum ayda -8kiloyu hedef aliyormus..

Merhaba Kedi, bende senin gibi dönenlerdenim, belki eskiden tanisiyoruz, belki degil, bilmiyorum. Ama topigini cok begendim, artik bende burdayim, demin Winsorun bacak egzersizlerini yaptim. Süpermis, bu satirlari sana titrek bacaklarla yaziyorum, o kadar yani...sevgiler..gözüm sende

Yahu fit olmak ne kadar önemli. Gecen kis benden 10- 15 yas genc bayanlarla yaristim. onlardan daha fittim yani.

Dunku egzerszisi yaptim pump olani yarim saat dayanabildim gercekten cok iyi, yabanci yorumlari okudum ayda -8kiloyu hedef aliyormus..
Tabiki öyle hepsini yap bak ne hale geleceksin ilk izle ama balık gibi yampir yapir yapma
Merhaba :) Hoş geldin çok sevindim bizimle kal fit kal
Kedi hosgeldinnn
Benim de tam boyle bir motivasyon grubuna ihtiyacim vardi

Yasminiimm hoşgeldin hoşbuldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…