- 15 Kasım 2014
- 4.155
- 11.058
-
- Konu Sahibi KedidirKedii
Dün biliyorsun doğum günü vardı dünden beri çok şişim yürüdüm azcık yarın dans dans ! :)Aynen canım, sil baştan başladık bakalım.
Bu sefer olacak. Çok kararlıyım.
Bacaklarım fena ağrıyor, yürüyemez oldum resmen.
Sende durumlar ne? (;
Hamileliğin ilk 3 ayı asla zorlamayın , sonrası için doktorunuza başvurun.Gerçi hamisim birakmak zorunda kaldim gebelikte yapilir mi yaa çok ozendim
Ben de 6 gün üst üste yapmaya çalışacağım, en azından ip atlama meselesini o şekilde programladım.Dün biliyorsun doğum günü vardı dünden beri çok şişim yürüdüm azcık yarın dans dans ! :)
Kesinlikle hafta da 4 gün yeter kasların dinlenmesi lazım ama 3 gün yap 1 gün rest ondan sonra 1 kere daha sonra rest .Ben de 6 gün üst üste yapmaya çalışacağım, en azından ip atlama meselesini o şekilde programladım.
Sonra rest.
Ama videoları 4 gün yapsam yeter sanırım haftada. (;
Sence?
700kalori mi yaktiriyoraBizim tabi ki en favori ve en etkili cardio ile zayıflama videolarımızdan biri pump it !
Bu 60 dakikalık video ile tam 700 kalori yakıyorsunuz !'' 700''
Bu videoları + olarak kendi albümlerim dede dosya yapacağım isteyenler oradan da bulabilirler ..
Yarın sadece ip atlayayım videolara pazartesiden devam edeyim o halde.Kesinlikle hafta da 4 gün yeter kasların dinlenmesi lazım ama 3 gün yap 1 gün rest ondan sonra 1 kere daha sonra rest .
Yaktırır, inanırım.700kalori mi yaktiriyora
Evet 650-700 kalori arasında700kalori mi yaktiriyora
Yarın sadece ip atlayayım videolara pazartesiden devam edeyim o halde.
Ağrılarım da biraz geçsin.
Yürümüyorum sürünüyorum resmen.
Cunku 700cok ciddi bi rakam kalkip yapsammiki
Evet 650-700 kalori arasında
Of of sen biraz dinlen dediğin gibi ip atla sadecesen buna döndün
Hoş buldum :) Sende hoş geldinHosgeldin, hep beraber fit olalim
Dunku egzerszisi yaptim pump olani yarim saat dayanabildimgercekten cok iyi, yabanci yorumlari okudum ayda -8kiloyu hedef aliyormus..
Merhaba :) Hoş geldin çok sevindim bizimle kal fit kalMerhaba Kedi, bende senin gibi dönenlerdenim, belki eskiden tanisiyoruz, belki degil, bilmiyorum. Ama topigini cok begendim, artik bende burdayim, demin Winsorun bacak egzersizlerini yaptim. Süpermis, bu satirlari sana titrek bacaklarla yaziyorum, o kadar yani...sevgiler..gözüm sende
Kedi hosgeldinnn
Benim de tam boyle bir motivasyon grubuna ihtiyacim vardi