- 18 Şubat 2013
- 2.634
- 940
-
- Konu Sahibi KedidirKedii
-Merhaba geç cevabımdan dolayı kusura bakmayın işlerim yoğun :)Teşekkür ederim.
Ben 169 boyunda 76 kiloyum şuan cuma zayıflama yarışmasındayım.
96 kilodan 76 ya indim daha da inmeyi istiyorum.
Baharda çocuk arabasıyla başladık yürüyüşe havalar soğuyana kadar her gün yürüdük.
Evde bişeyler yapmam gerekiyordu. Leslie denedim ama bana çok sıkıcı geldi. Tanory zumba yı buldum sonra ve inanılmaz keyif alıyorum yaparken.
Bu arada kuyruk sokumu kemiğim kaymış ağır kaldırdığım için, birsüre hiç hareket yapamadım.
Şimdi ise belim çok çabuk tutuluyor. Kitlenip kalıyorum.
zumbada iki yerde yaptığım hareketle zorlanıyor belim ve çok fazla ağrıyor hareketimi kısıtlıyor( zorlandığın yerde diğer harekete geçiyorum yada hafif yapıyorum)
Yürümeyi çok seviyorum ama kızım küçük havalar soğuk o yüzden pek tercih edemiyorum ama fırsat buldukça yürüyorum.
Bunun yanında yazın yürüyüşten sonra
100 ip atlama
120 mekik
30*2 yan mekik
30 duvar şinavı
10 lunge
15 squat yapıyordum.
Benim vücut tipim kum saati belim çok ince göğüslerime göre
Benm şuan kafama taktığım en büyük sorunum;
doğumdan kalan karnım " bıngıl bıngıl"
Gögüslerim ki hep büyüktü ama şimdi kilo vermeme rağmen küçülmüyor da
Bacak içi
Başka ne yazıyım bilemedim. :)
Canım ya çok sevindim artık seni kimse tutamaz ben söyleyeyimEliptik bisikletim kargoya verilmiş, çok mutlu oldum.
Sanırım Temmuza kadar epey yol katedebilirim.
Zayıfların fitleşmesi de ortalama 1 sene falan sürse de 6-7 ayda da iyi bir gelişim yakalamak mümkün.
Hergün 3o dakika yapmayı düşünüyorum.
Arkasına alıştıkça birkaç iç bacak egzersizi ekleyebilirim belki. (;
Önce yan basenleri eriteceksin yoksa hareketsizce bir anda squata başlarsan kilolu iken yanları tam erimeden kasa çevirebilir :)Geniş Basen sorunu olanlarda yapabilir mi ki?
Ben bu egzersizi çok beğeniyorum sende de çok işe yarayacaktır lütfen belli bir süre bekle o yağlar oaraya 1 1 ayda toparlanmadı değilmi 1 ayda hepsi gitsin :)Kedicim selam..Bana sırt ve arka simitler için bir video bulabilir misin, ya da elinde var mı :)
Ben bu egzersizi çok beğeniyorum sende de çok işe yarayacaktır lütfen belli bir süre bekle o yağlar oaraya 1 1 ayda toparlanmadı değilmi 1 ayda hepsi gitsin :)
- Elbette var :)Merhaba Kediii:)
Alt bacak kalınlaştırmak için bir fikrin var mııı??
Kediciğim şimdi ben haftada 2 gün spor salonuna gitmeyi düşünüyorum ama yetmez evde de senin hareketleri yapmam lazım. Ama çok zorlamadan. Çünkü iki yıl üst üste bir dizimi bir de ayağımı kırdım aynı bacak. Kaslarımı falan çok kaybettim sağ bacağımda. Çok kilo vermem lazım maalesef. Yaklaşık bir 40 kilo falan20 yaşındayım ve 97 kilo falanım. Dahası da olabilir tartılmadım Üst tarafım daha kilolu alta göre. Ama iç bacağım çok sarktı kaslar gidince. Bunları bana daha iyi yardımcı olman için anlattım canım inşallah abartmamışımdır. Hani sen önerdiğin için hareketleri anlatma gereği duydum canımm :) Hem zayıflamak hem sıkılaşmak için ağırdan yavaş yavaş artırarak neler yapabilirim ? Yardımcı ol lütfen :) Sınava hazırlanıyorum ve bazen bütün gün kütüphaneye gidiyorum. Ne yemem lazım dışarıda ? Hep çikolata bisküvi falan yiyorum ve kilo yapıyor. Ayrıca polikistik over var. Aylar oldu hasta olmadım. Off ya öldüreyim mi kendimi ne yapayım ? Ne kadar sorunluymuşum şimdi fark ettim Özelden yazacaktım ama herkes görsün onların da yardımı olur belki :) Herkesten öneri bekliyorum acil zayıflamam lazım. Nisan Mayıs'ta düğün var ama düğün için zayıflamıyorum tabi ki kalıcı olacak. 2 3 yıl içinde isveç diyetiyle 10 kilo verdim 20 30 kilo olarak geri aldım.Bir daha bu hataları yapmam aslaaa. Yavaş olsun ama kalıcı olsun. Ayağımı kırıp yatınca daha da kilo aldım. Uzun oldu ama lütfen oku. Önerilerine ihtiyacım var :) ? Bir sürü video var ama bazıları gelişmiş bana uygun değil. Neler yapmam lazım ? Önceden spora giderdim çok hareketliydim kilom yine vardı ama kondisyon sağlamdı. Şimdi acayip hamladım. Eski halime dönmem lazım :)
Ayrıca seni çok merak ediyorum bende görebilir miyim albümü ? Artık sizinleyim. Yardımlarınız lazım.Bende buraya öncesi-sonrası fotoğraflarımı koymam lazım. :) Değişim şart :) Bu yaşta bu kilo çok fazla. Kurtulmam lazımBana yardımcı olacağını biliyorum. :) Şimdiden teşekkürler kediciğim :)
Ayy cidden uzun ya kusura bakma :)
Üst bacak kaslanmasının sebebi diyet olmadan yapılması ve o kaslar sadece squatla olmaz kilo kilo ağırlıklar ve makinelerde çalışıyorlar çoğu, amacı bazıların o kasları elde etmek ama sen vegan veya çok dikkatli beslenip squat yaparsan o kasları aşırı elde etmezsin ama 1 tık o kaslar oluşur. Selülit giderir kalçaları dikleştirir yuvarlak hatlar verir :)canm ben bu programı buldum boyum 160 kilom 57. çok hızlı kilo alıp verdiğimden biraz selülitim var. bunun yararları popoyu sıkılaştırcak selülite iyi geliyormuş galiba basenlerimi falanda eritirmi yani biraz bilgi veriri misin bununla ilgili bide bazıları üst bacağımda kaslı bi görüntü oldu falan demiş ben hiç sevmiyorum öyle kaslı görüntüyü acaba o şekilde mi olur benmde bilemedim.
Hahahah hadi bakalım hayırlısı taş gibi inşallah :)Çok teşekkür ederimmm, önümüzdeki 1 sene düzenli spor yapıcam..Sonrası Allah kerim
- Elbette var :)buyur :) haftadanın her günü yapabilirsin :)
-Canım geç oldu ama kusura bakma .. Canım hepsini okudum öncelikle polikistik bende de var spor yaptıkça hastalanmanda düzene girecek inan bende öyle oluyor :) Ne öldürmesi ?? Aaaaa bak gelirsem vurum ağzının ortasına 2 şaplak sus !
Şimdi haftada 2 gün spora gideceksin bunun dışında kilo vermeyi hızlandırmak adına ne yaabilirizz..
Altın kurallar : ASLA ÇİKOLATA YOK ! ÇİKOLATA VARSA İSTEDİĞİN VÜCUT YOK
ÇİKOLATA BİSKÜVİ CİPS MANTILAR EKMEKLER ARTIK OLMAMALI HAYATINDA . Bak çektiğin azaba öz güvensizliğe değiyor mu ? ASLA değmez .
Ben sana bizim favori videomuzu önereceğim ya o sende çok işe yara 2 gün gideceksin geri kalan haftadanın 3 günü de bu egzersizi yapmalısın.
Akşamlara kadar bir şey yiyemiyorsan akşam 1 parça kemiksiz tavuk göğüsü al uzun uzun kes küp küp doğra tavaya az yağ koy tavukları at tuz at altını kız içine 1 bardak sıcak su koy kapak kapat 15 dakika arada karıştır 15 dakika sonra kapağı aç altını hafif aç çok kıtırlaşmadan kapat altını marul kıy kırmızı lahana kıy az 1 adet havuc rendele salatası yap bol limon zeytin yağı az tavuklarıda içine at 40 dakika da hazır en doyurucu proteinli yemek :) Gibi yani geçe kaldınmı salata yada sadece tavuk gibi sağlıklı proteinleri tercih et asla asla kek mek yeme aslaa
canım PKO için doktora gidiyor musun? bana da bir dönem pko var sende demişlerdi hap kullanmıştım düzenlemesi için ama son gittiğim doktor da sadece kistlerin var pko degıl dedı , tam olarak emın degılım yani.Ama var dedıklerınde baya bır arastırmıstım , kistler hormon salgılarını degıstırıyor onlar da ınsülin direncini etkiliyor o yzuden tip 2 diyabete meyilli oluyorsun ve yaslandıkca kalp ve karaciğer yağlanması yapabiliyor gibi seyler yazılmıstı .O yüzden mutlaka kiloya dikkat edip saglıklı beslenmek ve spor yapmak lazımmış.Zaten bu hastalık kilo aldırıyor ve kilo vermeyi zorlaştırıyor o yüzden normal insanlara göre bıraz daha efor harcamak gerekiyor. Bir de gidip tahlil yaptırdıgında şekeri de ölçüyorlar zaten , onu düzenlemek için verdikleri ilaçlar da zayıflatıyormuş . Oradaki hemşireler söylemişti. Yani atacağın ilk adım iyi bir kadın doğum doktoruna gidip tahlil yaptımak olmalı bence . Zaten kilo verdikçe reglin de düzene girecek göreceksin .
Bir de reglin düzenlenmesi için Saraçoğlu'nun soğan kürünü ve hayıt tohumunu tavsiye ediyorum kesinlikle. Benım kuzenımde de pko var hamile kalamıyordu soğan kürüyle hamile kaldı .Hayıt tohumunu da ben kullanmıştım , hemen ılk aydan düzene sokmuştu.
Hayıt tohumu aktarlarda satılıyor paketi 5 tl , bunu havanda eziyorum ,büyükçe bir bardaga kaynar su koyuyorum , üstüne 1 çay kaşığı ezilmiş hayıt tohumu , bir tutam civanperçemi,bir tutam aslanpençesi,bir tutam adaçayı ekleyip 5 7 dakika demliyorum ,ılıyınca içiyorum .Her gün bir bardak. tadı biraz kötü hayıt tohumunun ,bu bitkiler de aynı işlevi görüyormus o yuzden aktar hepsini bir arada vermişti. Ben bunu doktora sormustum ,bir etkisi yok,olsa ilaçlarda kullanılır dedi ama ben etkisini gördüm, burada forumda duydum zaten kullanan birçok insan etkisini görmüş.Ama ben hiç ilaç kullanmıyorum, sen doktora gidersen muhakkak sor .
Lütfen üzülme , kafanın içinde kendini sıkıp bunaltma, öncelikle saglıgım için sonrada aynada kendimi daha fazla begenmek için istediğim kiloya ulaşacagım de.Bunu kendine verdiğin bir yeni yıl hediyesi gibi düşün . Olumsuz cümleler kurma kendinle alakalı . Kendimi seviyorum beğeniyorum her halimle, artık değişim istiyorum de. Her aşamada kendin için ne kadar iyi bir şey yaptıgını düşün ve kendinle gurur duy. Kedicik arkadaşımız çok iyi niyetli zaten , sana gereken bütün desteği verir . bizlerde aynı şekilde elimizden geleni yaparız.Kadınların başaramayacağı şey yoktur istedikten sonra, ben buna inanıyorum . Çünkü mental olarak çok güçlü yaratılmışız .
rica ederim ne demekkk , ya zaten o sentetık hormon haplarına hıc ıyı demıyorlar yanı dıane35 ve turevlerı , sınır sıstemıne etkı edıyormus dırek , bu bahsettıgım otlarda da aynı maddelerın oldugunu soyluyorlar ama doktor yok demıstı ama ıse yarayan da cok , bende de yaramıstı bu ay yenıden baslayacagım , ben sana ara ara sorarım kullanıyomusun dıye o zaman :) diaformin zayıflatıyormus evet, hemsıreler soylemıstı . bır de cıdden kılo vermek ve kılonu korumak en buyuk ılac , hemen duzene gırıyor . ben her ay oluyorum ama 4-5 kılo aldım bıranda , o zamandan berı tam gununde olmuyor 3-5 gun sarkıyor ama kılo verdıgım an duzene gırıyor ordan bılıyorum . sende de her sey bır bakmıssın duzene gırmıs :) ıcını freah tut. kılo vermeyı boyle mecburıyet gıbı degılde kendıne yaptıgın bır ıyılık gıbı dusun ve keyıf al her asamasından . dıyet yapıyorum degıl de saglıklı yasıyorum de, o zaman daha ıyı motıve oluyor ınsan, yanı ben oyle yaptıgımda daha cok ıse yarıyor.Canım motive edip bilgi verdiğin çok teşekkür ederim :) Evet yazın gittim doktora pko var dedi yumurtalıklar hiç çalışmıyormuş şuan evli olsan çocuğun olmaz demişti :) Diane 35 kullandım ama midem bulanıyor her türlü ilaçtan bırakmıştım kendimce şimdi 4-5 ay olmayınca geri başladım biraz kilo vereyim de tekrar gideceğim doktora kilo ver demişti çünkü. Şeker olmasın diye diaformin de verdi ama ona hala başladım. Biraz bulantım geçsin başlayacağım kilo verdiriyor o hap sanki :) Düzenli diyet ve sporla bitecek bu çileler inşallah :) Sana da çok geçmiş olsun canım :) Bende aktarcı kadar ot var ama kullanan yok çok tembelim ya. :) Dediğin gibi demleyip içeceğim canım sağol :) Yok üzülmeyeceğim artık inşallah azim ve irade şart onları bir yapsam her şey yoluna girecek. Seneye bir başarı hikayesi patlatırım belki belli olmaz :)) Evet sağolsun kedide çok yardımcı oluyor :) Sana da teşekkür ederim canım ilgilenip yazdığın için :)