- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.025
- 36
- Konu Sahibi KedidirKedii
Senin yüzünden travma yasiycamHaahhahahah Süpersin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin yüzünden travma yasiycamHaahhahahah Süpersin
hayırlı olsun balım Heyecan süper sonuçları inanılmaz olacakkızlar fitnesse başladım bugün hayatımda ilk kez spor salonuna gidceğim bakalım nası olacak
BalıımmDers falan çalıştığım için epeydir uğrayamadım buraya.
Neler yapıyorsunuz hanımlar? (;
Çok şekersin sabah sabah çok güldümSenin yüzünden travma yasiycam
Günaydın seda , Kilo vermek için vejeteryan yani sebze ile beslenip zumba çok işe yarar , tabi ki diyet ile çalışıyorsan zumba harici ağırlıksız bölgesel çalışırsan erime hızlanırGünaydı...kedi sana bişey sormak istiyorum sence zumba mı leslie mi yoksa ikisi bir mi ben aslında zumbacıyım ama...bir de kardio tek başına yeterli mi kilo verme de yoksa kardio bölgesel paralel mi çalışılmalı
rumuscum :) Şimdi sana 1 saatlik total body yani bütün vücudu çalıştıran biraz dikkat edip çikolata şeker beyaz ekmek ve tuzdan uzak durarak ( cips kola keklerden uzak durmanı söylememe gerek yok sanırım) istikrarlı haftada 5 gün yaparsan 2 ayda inan pişman olmayacağın döktüğün terelere değecek bir şey çıkacakMerhaba sizi takip ediyorum bugün bende katılmak istiyorum. 165 boyunda 62 kg 2 çocuk annesiyim 1 sene oldu 2. Doğumumu yapalı benim sorunum basen bacak ve selülitler. Bana önerilerinizi bekliyorum
rumuscum :) Şimdi sana 1 saatlik total body yani bütün vücudu çalıştıran biraz dikkat edip çikolata şeker beyaz ekmek ve tuzdan uzak durarak ( cips kola keklerden uzak durmanı söylememe gerek yok sanırım) istikrarlı haftada 5 gün yaparsan 2 ayda inan pişman olmayacağın döktüğün terelere değecek bir şey çıkacak
Bu 35 dk bunu 1 ay boyunca haftada 5 gün yap 2 .ci ay değiştreceğim programı
Yahu fit olmak ne kadar önemli. Gecen kis benden 10- 15 yas genc bayanlarla yaristim. onlardan daha fittim yani.
rumuscum :) Şimdi sana 1 saatlik total body yani bütün vücudu çalıştıran biraz dikkat edip çikolata şeker beyaz ekmek ve tuzdan uzak durarak ( cips kola keklerden uzak durmanı söylememe gerek yok sanırım) istikrarlı haftada 5 gün yaparsan 2 ayda inan pişman olmayacağın döktüğün terelere değecek bir şey çıkacak
Bu 35 dk bunu 1 ay boyunca haftada 5 gün yap 2 .ci ay değiştreceğim programı
Merhaba , önce zayıflaman lazım istersen benim çook sevdiğim 700-800 kalori yaktıran 1 saatlık egzersiz videosu var ! :)Bende geldim
Mereba bende bu hareketleri yapmak istiyorum bütün kilom basan ve bacaklarimda size sorum ben fazla kiloluyum 164 boy 84 kilo yum yani bu egzersizleri yapmak için önce zayiflamam mi gerek yoksa diyet ile birlikte hemen baslamalimiyim
tesekkürler tabiki isterimMerhaba , önce zayıflaman lazım istersen benim çook sevdiğim 700-800 kalori yaktıran 1 saatlık egzersiz videosu var ! :)
tesekkürler tabiki isterim
Haftada 5-6 gün yaparsan bu videoyu aç karnına ve yaptıktan en az 30 dakika sonra yemek yeme , ciddi kilo kaybı yaşarsın elbette kahvaltına yemeğine dikkat etmelisin. Abur cubur, şeker , asitli içecekler , fazla yağlı şeyler yasak! Her şeyi yeterince almalısın .
Nasıl İNDİRİYOR sunuz banada söyler misinizCok tesekkurler ben zaten ilk sayfada ki vidoyu indirdim bugün yarisini yaptim cok yoruldum devam edecm
Bilgisayarina free youtube programini indir.Sonra youtube dan istedigin vidonun adresini kopyala programi actiginda, alt kisimda yapistir var. oraya yapistir indir çok basit zaten program turkce.takıldigin birsey olursa sorNasıl İNDİRİYOR sunuz banada söyler misiniz
Eger telefondan indirmek istiyorsansa telefonun samsung sa media clip programini indirebilirsinNasıl İNDİRİYOR sunuz banada söyler misiniz
Çok teşekkürler çok işime yarayacak.Eger telefondan indirmek istiyorsansa telefonun samsung sa media clip programini indirebilirsin
Çok teşekkür ederim deneyeceğimEger telefondan indirmek istiyorsansa telefonun samsung sa media clip programini indirebilirsin