Kedi'ile yeni baştan FİT olmaya başlıyoruz :)

tumblr_nfp5u4RKkr1rkxra2o1_1280.jpg

tumblr_nfp5u0hd9o1rkxra2o1_1280.jpg

tumblr_nfgipyRFR31s7unyvo1_500.jpg

:KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

Kızlar selam,
Bende birazdan başlıyorum bugün iç bacak egzersizleri ve simit bölgesi çalışıp ardından squat yapacağım. Hepinize sağlıklı ve bol sporlu günlerrrr:anneadayı::anneadayı:

yo
Harıkasınız dıcek kelıme bulamıyorum masallah pılates yapıyorum haftanın besgunu ama sımdı bu leslıeyede baslıcam ben kadının basenlerını gordukten sonra yapmamaya karar vermıstım:)ama cogu kısı memnun kalmıs pekı sadece 3 fast mılesmı yapmamı onerırsınız
yoo degiştirebilirsiniz...ben neleri yapmadım ki..5mile burning fat,4 strong miles,3 fast miles.en iyisi bu gibi..tabi yeme içmeye de dkkat etmek lazım..ben her seyiyiyorum ama olculu sabah mutlaka filtre kahve ve 2 kare cikolata yerim kahvaltı normal öğlen pek bie yemem aksamdaa en gec 6 da ne yemek yaptıysam kucuk bir tabak..kolay gelsin..

Özelden sorular geliyor burada cevaplayayım herkes öğrensin : 10 yaşından 14 yaşına kadar Atletizm de 800 metre koşucuydum . Sigara içmeye başlayınca spor'uda 2 sene bıraktım malesef .:KK20: Sonra tekrar pilates ve fitness ağırlıklı spora baladım bir çok video denedim iyi kötü neyin nereyi nasıl çalıştırdığını ne yememiz gerektiğini ve ne yemememiz gerektiğini biliyorum.
Bir çok bilgi arşivim bilgisayarımda ve bende :KK39:
Videolar deneyimlerim ve bilgilerimi hiç bir çıkarım olmadan paylaşıyorum sporun her dalını yapmayı ve izlemeyi seviyorum.
Yemeyi'de seviyorum :KK73:
Burada paylaştığım videoların %98 ini yapmış tartıp ölçtüm %2 side yeni keşfedip deneyim edinmeye çalışıyorum'dur. Bilgilerim bir kısmı benim deneyimlerim bir kısmı ciddi araştırıp tek tek gezip internet'ten ciddi ve kanıtlanmış bigilerdir. Güven önemli eskiden beri tanıyanlar ve yeni tanımaya çalışanlar var befor -after fotoğraflarım vardı bilenler bilir bende önceden mükemmel değildim.

40 kg çubuk kraker gibiydim . Sonra istediğim vücuda kavuştum . Şimdi yaşadığım olumsuzluklardan dolayı gene bir salma oldu :KK51: Çatlağımız selülitimiz yok mu vaar :KK35: Ama gitmesi imkansız mı ?

!!A-S-L-A !! Spor bize verilen en güzel hazine spor ile neleri yendim neler yaptım anlatamam .

Lütfen umudu kaybetmeyin ve zayıflayın , sıkılaşın , kilo alın , poponuzu büyütün/küçültün , İstediğinizi yapın çünkü Spor ile yapabilirsiniz :KK39::KK39:

:KK25::KK25::KK25::KK25::KK25::KK25::KK25::KK25::KK25::KK25::KK25::KK25::KK25::KK25::KK25::KK25::KK25::KK25:
güzel açıklama olmuş :)

Ben de biraz spor rutinimden bahsedeyim kızlar
Haftada 3gün spor yapıyorum spor salonunda
Genel olarak 60dakika kardiyo+yarım saat süren ağırlık çalışmaso şeklinde ve ağırlık kısmı haftanın 2günü bacak; 1günü kol şeklinde
Nasılım ama :KK70:

yo

yoo degiştirebilirsiniz...ben neleri yapmadım ki..5mile burning fat,4 strong miles,3 fast miles.en iyisi bu gibi..tabi yeme içmeye de dkkat etmek lazım..ben her seyiyiyorum ama olculu sabah mutlaka filtre kahve ve 2 kare cikolata yerim kahvaltı normal öğlen pek bie yemem aksamdaa en gec 6 da ne yemek yaptıysam kucuk bir tabak..kolay gelsin..
Evet bende yememe cok dıkkat ederım en son altıda yerım eger cok acıkırsam meyve yerım onda sorun yok ama bu dedıgınız sğoru yapıcam cok tskederım sızede kolay gelsın:)

Ara vermeden yapıyorum maalesef. Ara verilirse faydasını göremezsiniz. Takvim'de 3 gün yapıp sonraki gün dinlenme var sonra tekrar yapıp dinlenme... Takvimde olduğu gibi 50'den başladım. İlk başlar çok zordu resmen dinlenme günüm gelsin diye can atıyordum. Ama artık 150'sine geldiğim için dinlenme günüm gelmesin diye dua ediyorum. O derece alıştım.

Squat yaparken nefes nefese kalıyorsanız lütfen dikkat edin. Ben ilk yaptığımda sorun yaşadım nefesimde. Ama çok yanlış yapmışım nefes konusunda. Otururken nefesinizi tutup kalkarken nefesinizi vereceksiniz.

Mesela yeni başlayanlar 50'yi zor yapıyorsa şöylede uygulayabilirler; Sabah 25, Akşam 25 toplam çünkü 50 yi başlayıp bitirmeniz zor olur. 25 yapmak istediğiniz de 5 incisinde dinlenin ara verin hemen bitsin diye devam ederseniz kalp konusunda sorun yaşayabilirsiniz.
Çok teşekkür ederim zamanla alışırım sanırım.

X