- 18 Mayıs 2020
- 231
- 201
- 29
-
- Konu Sahibi KedidirKedii
- #2.801
evet niye acaba?
hangi konuBi konu vardı oraya yazanların çoğu banlı sanırım bu yüzden
ayy evet gördüm şimdi yazdığı mesajlardan,ondan gitmiştir büyük ihtimalle
Günaydınlarrrrrgünaydınn herkesee
kedicigin herkese selamı var
kremlerinzi surdunuz mu
afiyet olsunnnGünaydınlarrrrr
Ve aleyküm selam bendende çok selamlar❤ yok daha krem sürmeye vakit bulamadımYeni uyandım sayılır şimdi kahvaltı hazırlıyorum güzel bi kahvaltı ardından son attığı videoları yapıcam inşAllah.. Sabırsızlıkla bekliyoruz Dönüşünü
hahhahKarpuzluKurabiye aypare ackerman La vie en Rosee kızlar naptınız nabersiniz ses verin hepinizin profilini işgale gelirim... Bırakın o ekmeği elinizden ne yaptınız ne ettiniz anlatın hemen
Yaaa şahanesin valla bak arada benimde canım çekiyor dilimleyip 2 dilim yiyorum. Ama bu süreçte sen nekadar kesersen ve dirayetli davranırsan 4 kg hemen gider spora da başlarız birlikte. Hatta yaza kadar kocaman aile olup fit fit olur bir yerde toplanırız yahu neden olmasınhahhahgel kedicik her zaman beklerim
buraya yazdığımdan beri hiç ekmek yemedim.. çikolata falan saymıyorum bile o kadar uzağımumarım bu kararlılığımı uzun süre devam ettirebilirim
dün pırasa yedim yanında bir az porsiyon makarna.. bugün kahvaltıda haşlanmış yumurta az peynir zeytin salam yedim.. öğlen patates az bulgur pilavı.
bugün de ekmeksiz bişiyler yiycem aksam.. gece falan acıkırsam smoothie yapıyım diyorum. ekmeksiz de yaşanıyormuş
umarım 4 kilocuku bir an önce verebiliriiimm
büyük ihtimalle almam yavrumaypare ackerman program bakmaya başladım sen gitmeden bant alacakmısın Eylül programını ona göre şekillendireyim?