Kedi'ile yeni baştan FİT olmaya başlıyoruz :)

günaydınn herkesee
kedicigin herkese selamı var
kremlerinzi surdunuz mu
Günaydınlarrrrr
Ve aleyküm selam bendende çok selamlar yok daha krem sürmeye vakit bulamadım Yeni uyandım sayılır şimdi kahvaltı hazırlıyorum güzel bi kahvaltı ardından son attığı videoları yapıcam inşAllah.. Sabırsızlıkla bekliyoruz Dönüşünü

afiyet olsunnn aynen yarın geliyor

Ben sabah 1 bardak süte yulaf muz fındık yaban mersini tarçın katıp yedim.
Öğlen aşağıdaki tabağı yedim.
Akşama çorba salata benzeri birşeyler yiyebilirim zira öğlle yemeğinden sonra 100 grama yakın kahu yedim anam koca da yok enerjiyi atalım evde ev işi müzik işler de yok bugün 1 saate spor yapıcam

KarpuzluKurabiye aypare ackerman La vie en Rosee kızlar naptınız nabersiniz ses verin hepinizin profilini işgale gelirim... Bırakın o ekmeği elinizden ne yaptınız ne ettiniz anlatın hemen
hahhah gel kedicik her zaman beklerim
buraya yazdığımdan beri hiç ekmek yemedim.. çikolata falan saymıyorum bile o kadar uzağım umarım bu kararlılığımı uzun süre devam ettirebilirim
dün pırasa yedim yanında bir az porsiyon makarna.. bugün kahvaltıda haşlanmış yumurta az peynir zeytin salam yedim.. öğlen patates az bulgur pilavı.
bugün de ekmeksiz bişiyler yiycem aksam.. gece falan acıkırsam smoothie yapıyım diyorum. ekmeksiz de yaşanıyormuş
umarım 4 kilocuku bir an önce verebiliriiimm

Yaaa şahanesin valla bak arada benimde canım çekiyor dilimleyip 2 dilim yiyorum. Ama bu süreçte sen nekadar kesersen ve dirayetli davranırsan 4 kg hemen gider spora da başlarız birlikte. Hatta yaza kadar kocaman aile olup fit fit olur bir yerde toplanırız yahu neden olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…