- 16 Ocak 2019
- 145
- 68
- 33
-
- Konu Sahibi KedidirKedii
- #2.841
ŞahaneYaş: 29 boy 1,65 kilo 65. Diyete yeni başladım bende . Sizin tavsiyelerinizle yürüyecem
Afiyet olsun sefan olsun kaldığın yerden devam etmek önemliMerhabalar dicem amagece oldu ve ben iki gün ortadan kayboldum.. bu arada hoşgeldin canım❤
tatil iyi geçmiştir umarım.. misafirlerim vardı yazamadım hiç giremedim bide şifreyi unuttumhepten kaldı.. ben bu ara kaçırdım arada desem bunları utanarak söylüyorum ama onlar yerken ben bakamadım .. Tekrar devam ediyorum İnşAllah kaldığım yerden
Buda gecenin motivasyonu oldu çok teşekkür ederimAfiyet olsun sefan olsun kaldığın yerden devam etmek önemli
Ayyy bayılırım böyle ara öğüneben de dün kaçamak yaptığım icinnn
sabah yulfli yumurta , peynir zeytin domates yedim, şimdi de ara öğün yapicam yoğurt elma erik
tavukkkklu pilav harika gözüküyorTavuklu bulgur pilavı
Mercimekli salata, naneli yoğurt ile öğle yemeği yemem lazım geldiğini hatırladım
Eki Görüntüle 2681674
Yavrum şöyle,tavukkkklu pilav harika gözüküyortarifi varmı ekstra püf noktası vs yaa çok harika bayıldım
Aşağı yukarı yarım ÇAY bardağından biraz az olacak yarım kalmış cümle..0
Yavrum şöyle,
Bulguru 1 su bardağı süzgece koy yıka, aşağı yukarı yarım dan 1 tık az zeytin yağı 1 kaşık ta tereyağı koy tencereye 1 tane soğan yemeklik doğra at tavukları küp küp doğra at 5 10 dk tavukları kavur sonra 1.5 tatlı kaşığı salça kavur bulguru koy, dsmak zevkine göre tuz ekle beni üstünü 1 parmak geçecek ılık su ekle kaynayınca ortadan 1 tık az kıs altını gel git az karıştır suyunu çekip kuruyunca kapat 30 dk peçete kapat kapatın altına bitti gitti. Çok lezzetli oluyor.
ssaldim yarın deniyim0
Yavrum şöyle,
Bulguru 1 su bardağı süzgece koy yıka, aşağı yukarı yarım dan 1 tık az zeytin yağı 1 kaşık ta tereyağı koy tencereye 1 tane soğan yemeklik doğra at tavukları küp küp doğra at 5 10 dk tavukları kavur sonra 1.5 tatlı kaşığı salça kavur bulguru koy, dsmak zevkine göre tuz ekle beni üstünü 1 parmak geçecek ılık su ekle kaynayınca ortadan 1 tık az kıs altını gel git az karıştır suyunu çekip kuruyunca kapat 30 dk peçete kapat kapatın altına bitti gitti. Çok lezzetli oluyor.
ElbetteMerhabalarrsize katılabilir miyim?:)