- 15 Kasım 2014
- 4.155
- 11.058
-
- Konu Sahibi KedidirKedii
- #2.601
Yaaaa sesin çıkmadı bugünamanın en sevdiğim topiklerden biriii canlanmisss
Peki bunları bugün burda bırakıyorum o zamanHayır bu sözleri bu topikte istemiyorummmm!
Bende mükemmel değilim ve başladığımda hiç mükemmel değildim.
Mesele ileriye dönük ne istediğini bilmek ve hedefe kirlenmek. Çocuk büyütmek gibi düşün iyi olması için çaba sarf etmek gerekiyor.
Ya birine faydam dokunursa ne mutlu bana...Peki bunları bugün burda bırakıyorum o zaman.. Evet gerçekten öyle emek vermeden çaba göstermeden fedakarlık yapmadan olmuyor farkındayım ve yapıcam inşAllah.. Azmine hayran kaldım MaşAllah nazar değmesin canım.. Hadi bismillah deyip başlıyorum o zaman akşam neler yaptığımı buraya yazarım inşAllah❤ Çok teşekkür ederim hakkını helal et valla ❤
sabah evdekilerin gürültüsünden 7 buçukta uykum kaçtı döndüm durdum kalktımYaaaa sesin çıkmadı bugünyenimi uyandım Hürrem sultanım
Peşimi bırak regenKedinin topigi varmış hic söylemiyosun calcimmm yaabekar ama fit olmayan @Lexacommander ı etiketleyeyim suraya
Hahahahha sonunda doğru karar wp den ses çıkmayınca dedim ürrem sultan uyursabah evdekilerin gürültüsünden 7 buçukta uykum kaçtı döndüm durdum kalktımmarkete gittim deedeme geldim direkt gelirken de spor şeylerini aldım burda yapicam artık
Hoşgeldin günaydın nasılsınMerhabalar ben de geldim
Ya şükürler olsun!bugün kremim de geliyorrrrr
aksama kremlerimizle şöyle güzel bir yarım saat patlatiriz dimiii kedimmmHahahahha sonunda doğru karar wp den ses çıkmayınca dedim ürrem sultan uyur
Hoşgeldin günaydın nasılsın
Ya şükürler olsun!
Ozmaan ne diyoruz
Sür kremini süüürr süürr süürr
Ayıpsın seninki geldiğine göre artık hergün başlarız yaaaaksama kremlerimizle şöyle güzel bir yarım saat patlatiriz dimiii kedimmm
Şey eldiven varmı aypare sultanım elviden al da ellerinle sürme hem elin yanmasın hem ellerin kremi emmesin hepsini o güzel bacaklarımız yesin jsjsjjsaksama kremlerimizle şöyle güzel bir yarım saat patlatiriz dimiii kedimmm
Günaydın iyiyim bin şükür. Daha kahvaltı yapamadım. Soğuk limonlu su içeceğim. Üzerine haşlanmış yumurtalı kahvaltı yapacağım. Sonra kahve keyfi ve sonrasında market yürüyüşüHahahahha sonunda doğru karar wp den ses çıkmayınca dedim ürrem sultan uyur
Hoşgeldin günaydın nasılsın
Ya şükürler olsun!
Ozmaan ne diyoruz
Sür kremini süüürr süürr süürr
doğru düşünüyorsunPeşimi bırak regenBu kediden Çok Seksi vaybı alıyorum
var kedim varr tedarikliyimŞey eldiven varmı aypare sultanım elviden al da ellerinle sürme hem elin yanmasın hem ellerin kremi emmesin hepsini o güzel bacaklarımız yesin jsjsjjs
Kahve Türk kahvesimi ayy nasıl canım çekti sabah içneseydim içerdim afiyet olsun. Ne kadar yürüyorsun yolu uzatabilirsrn uzat meselaGünaydın iyiyim bin şükür. Daha kahvaltı yapamadım. Soğuk limonlu su içeceğim. Üzerine haşlanmış yumurtalı kahvaltı yapacağım. Sonra kahve keyfi ve sonrasında market yürüyüşü
Okadar olmuş mu ya... Seninle 1 seneyi devirdik demekkiayyy şaka gibi yaa kedim biz tanışalı bu topige ilk geleli 1 sene olacak neredeyse..ne çabuk geçmiş zaman