Kedi'ile yeni baştan FİT olmaya başlıyoruz :)

Peki bunları bugün burda bırakıyorum o zaman.. Evet gerçekten öyle emek vermeden çaba göstermeden fedakarlık yapmadan olmuyor farkındayım ve yapıcam inşAllah.. Azmine hayran kaldım MaşAllah nazar değmesin canım.. Hadi bismillah deyip başlıyorum o zaman akşam neler yaptığımı buraya yazarım inşAllah Çok teşekkür ederim hakkını helal et valla

Ya birine faydam dokunursa ne mutlu bana...
Lütfen gelin etiket yaparak hatırlatırım kendimi :)
Birlikte çok daha güçlüyüz

sabah evdekilerin gürültüsünden 7 buçukta uykum kaçtı döndüm durdum kalktım markete gittim deedeme geldim direkt gelirken de spor şeylerini aldım burda yapicam artık
Hahahahha sonunda doğru karar wp den ses çıkmayınca dedim ürrem sultan uyur
Merhabalar ben de geldim
Hoşgeldin günaydın nasılsın
bugün kremim de geliyorrrrr
Ya şükürler olsun!
Ozmaan ne diyoruz
Sür kremini süüürr süürr süürr

Hahahahha sonunda doğru karar wp den ses çıkmayınca dedim ürrem sultan uyur

Hoşgeldin günaydın nasılsın

Ya şükürler olsun!
Ozmaan ne diyoruz
Sür kremini süüürr süürr süürr
Günaydın iyiyim bin şükür. Daha kahvaltı yapamadım. Soğuk limonlu su içeceğim. Üzerine haşlanmış yumurtalı kahvaltı yapacağım. Sonra kahve keyfi ve sonrasında market yürüyüşü

Günaydın iyiyim bin şükür. Daha kahvaltı yapamadım. Soğuk limonlu su içeceğim. Üzerine haşlanmış yumurtalı kahvaltı yapacağım. Sonra kahve keyfi ve sonrasında market yürüyüşü
Kahve Türk kahvesimi ayy nasıl canım çekti sabah içneseydim içerdim afiyet olsun. Ne kadar yürüyorsun yolu uzatabilirsrn uzat mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…