Kedi'ile yeni baştan FİT olmaya başlıyoruz :)

Ahhahahah iyiki kahvaltimi bitirmisim seninkinin yaninda baya buyuk porsiyon kaliyor :KK70:
Tabak ufaltıp doyurucu ama udj porsiyonlara geçiş yapıyoruz :deli: :KK73:
Evet canım filtre kahve içemiyorum normalde ac karnıma içerdim ama gece uyuyamadım. Geç kalktım. Yolu uzayayım biraz doğru
Ben 10 gündür kahveyi kestim ama 2 gündür sabahları yine başladım günde 1 bardak sıkıntı yok ama ben 3 4 barda içince kan dolaşımını etkiliyor selülite ön ayak oluyor o sebeple 🤷🏻‍♀️ keyifli yürüyüşler 💋
Ekim'de 1 sene dolacak yaa :KK70:
Kıızzz Ekim 1 yıl dönümümüz seninle 😁
Ekim 3 de benimkiyle yıl dönümüm :KK71::KK53:

Şimdi gelelim bu bebeklere.
Sabahları kalkar kalkmaz duşa giriyorum bacaklarıma kavanozdaki deniz tuzlu kahveli peeling yapıyorum 1 dakika falan sağı solu ovalayıp yıkıyorum.

Fırçayı akşam 5 er dakika sağ ve sol bacak üstlerini arkası önü popo hepsini fırçalayın 15 dk sonra selülit kremini sürüp 30 dk spor başlıyorum. Kremi aldık alalım düzenli kullanamadım 2 gündür Bi fiil gidiyorum 14 ggün düzenli kullanımdan sonra bilgilendiririm bakalım işe yarayacak mı kan dolaşımımda 🤷🏻‍♀️
15978264910471732085315993968213.jpg

Şimdi gelelim bu bebeklere.
Sabahları kalkar kalkmaz duşa giriyorum bacaklarıma kavanozdaki deniz tuzlu kahveli peeling yapıyorum 1 dakika falan sağı solu ovalayıp yıkıyorum.

Fırçayı akşam 5 er dakika sağ ve sol bacak üstlerini arkası önü popo hepsini fırçalayın 15 dk sonra selülit kremini sürüp 30 dk spor başlıyorum. Kremi aldık alalım düzenli kullanamadım 2 gündür Bi fiil gidiyorum 14 ggün düzenli kullanımdan sonra bilgilendiririm bakalım işe yarayacak mı kan dolaşımımda 🤷🏻‍♀️
Eki Görüntüle 2677387
yorumlarda bu krem için çok yakıyor filan deniliyor.. gerçekten varmı öyle acı yanma 🔥

yorumlarda bu krem için çok yakıyor filan deniliyor.. gerçekten varmı öyle acı yanma 🔥
İlk sürüşte inanılmaz bilmediğimiz bir his ve acı olduğu için çok garipsedim.ana sonradan öyle olmadı 2.ci sürüşte 3 de artık tamamen alışıyorsun ne denli bir acı geleceğini biliyorsun çok hoşuna gidiyor artık en azından benim
İlk sürdüğüm de evde duramadım resmen tavanın üstüne oturmuş gibiydi 😁 şuan baya alıştım direk sürüp spora başlıyorum.

İlk sürüşte inanılmaz bilmediğimiz bir his ve acı olduğu için çok garipsedim.ana sonradan öyle olmadı 2.ci sürüşte 3 de artık tamamen alışıyorsun ne denli bir acı geleceğini biliyorsun çok hoşuna gidiyor artık en azından benim
İlk sürdüğüm de evde duramadım resmen tavanın üstüne oturmuş gibiydi 😁 şuan baya alıştım direk sürüp spora başlıyorum.
:) doğru demekkki yorumlar

Bunu hepinizin 1 kerede olsa denemesini öneririm. Elinize alın varsa 2 şer kiloluk dambıl yoksa ufk pek şişelere su doldurup.
Çooook eğlenceli ve mesela selülit kremini sürün.
Bacak fırçasını yapın
Hemen başlayın bunu yapmaya nasıl ter atılıyor.
Sonrasında devam eden saatlerde çokça su içip yap atımını desteklemek çok önemli
Aman Allahım yaptım ama iki gün yerimden zor tepişirim😂

Yaaaaa şahanesin şahane 😍😍😍🔥🔥🎉🎉🎊🎉🎊🎊
Nasıl çok terletti dimi hem eğlenceli bol su iç. 1 saat sonra ara öğün yap meyve yoğurt ayran ne istersen ölçülü ama 😍🤟
Her tarafımdan terler aktı çocuklar bi gördü şok oldu😂😂 annem kafayı yedi der gibi baktılar😂.. Çok teşekkür ederim gerçekten ama❤️❤️ Allah razı olsun bu bile bana iyi geldi Allah ne dileğiniz varsa ezan saatleri onu versin uzun zamandır bu kadar mutlu olmamıştım.. bebişi yatırıp ara öğün zamanı❤️

Her tarafımdan terler aktı çocuklar bi gördü şok oldu😂😂 annem kafayı yedi der gibi baktılar😂.. Çok teşekkür ederim gerçekten ama❤❤ Allah razı olsun bu bile bana iyi geldi Allah ne dileğiniz varsa ezan saatleri onu versin uzun zamandır bu kadar mutlu olmamıştım.. bebişi yatırıp ara öğün zamanı❤
Ay şu ettiğiniz dualar okadar ruhuma iyi geliyor ki. Allah sizden de razı olsun 🙏❤️
Bende çok mutlu oluyorum inanın birini daha bedenen ruhen iyi edebileceksem ❤️🙏

Cnmm hoşbuldum çok sağol iyim çok şükür annemdeydim kaç gündür yapamadım spor ama bu gun senin attığın videoları yapıcam işlerimi bitiriyim terlemeye hazırım ☺🤗
Benimde aksıyor ya mesele yemeği bozmamak sporu haftada 3 4 yapılıyor aşağı yukarı. Yemek grnei önemli. ❤️
Videodan sonra yorumlara bekliyorum 🤗

X