Kedi'ile yeni baştan FİT olmaya başlıyoruz :)

Ya hadi inşallah valla başlayın ömür gelip geçiyor daha iyi bedenler imkansız değil. Sihirli menüler veya sihirli spor akıllarına ihtiyaç yok sana uygun beslenme un tuz şeker rafine olanlardan uzak durmak var spor

Buna istinaden et balık somon hatta çok besleyici ve protein deposu. Ve çok detaylı listeler paylaşırım. Fikir olur yemek yaparken yerken herkes kendine uygun olanı seçer.
Onun dışında bende netten kendime uygun yılalrıdr denediğim bildiğim egzersiz türlerini yapıyorum. ❤
İstemek ççok önemli. Bak ben 2 senedir sigara bırakmaya çalıştım asla sevmiyor istemiyordum şuan resmen 1.5 aydır resmen ama asla kaçamaksız bıraktım. Hayat kalitem her yerde arttı. Spor yapıp bedene ve iç sağlığa özen göstermekte öyle cilt beden nefes iç organlar saçlar eller tırnaklar kaş kirpik bile yediklerine attığın tere istinaden öyle değişiyor ki...

Bunların hepsini yapıcam inşAllah ara öğün olarak ne yapmalıyım Peki yaa ara öğün yapmalı mıyım.. Bugün sabah yazdığımı yedim hatta dilim ekmeğide bıraktım.. Öğlen fırında sebze Var onu yerim diyordum ama yoğurtla devam edeyim o zaman akşamda sebzeli yemeği yerim.. işte o tatlı yok mu beni benden alan o

Bunu hepinizin 1 kerede olsa denemesini öneririm. Elinize alın varsa 2 şer kiloluk dambıl yoksa ufk pek şişelere su doldurup.
Çooook eğlenceli ve mesela selülit kremini sürün.
Bacak fırçasını yapın
Hemen başlayın bunu yapmaya nasıl ter atılıyor.
Sonrasında devam eden saatlerde çokça su içip yap atımını desteklemek çok önemli

Ne kadar güzel balık zaten çok fazla tüketiyorum.. Kırmızı ve beyaz etde illa bi öğünde tüketiyorum.. Sigara kullanmıyorum şükür ki.. Ne güzel sen bırakmışsın bunu çoğu insandan duyuyorum bırakınca fark ediyorum kendimde diye.. İşte sporda düzensiz yapıyorum her gün yapıyordum bi hafta kadar sonra arar ara olmaya başladı.. Ama fark ediyorum vücudum hızlı cevap veriyor hemen kilo verebiliyorum ama yaşım ilerledikçe nasıl olur bilmiyorum.. Ama devam ettirmek önemli olan kafama taktığım bi şeyi yapıyorum ve bu ara gazla azimliyim.. Üst tarafıma oturan bacaklarıma pop.. kısmına dar geliyor ölçüsüz olmaktan çok bunaldım

Hedef kilo vermekse 2 ana öğün 2 yada 3 ara öğün yeterli.
Yoğurt ceviz badem fındık meyve (belirli olanlar mesela üzüm çok şekerli ve kalorili.)
Salata gibi.

Tatlı işi hepimizde fail Malesef. Bir kavonaza çubuk tarçın al tarçınlı su yap günüde içtiğin 1.5 litre su tarçınlı olsun şekeri dengeler.

Tatlı krizlerine
ben ya 2 hurma içine seviz koyuyorum

Yada hurma içine 1 şeker kaşığı fındık ezmesi sürüyorum. İnanılmaz kesiyor.

Yada çikolatalı eti form dan alıyorum eve 3 5 paket paketten 2 tane yuvarlak yiyorum hem çikolata hem bir tık kesiyor açlığı.

Yada wasa alın bimde migros ta 15 TL ama hergün kahvaltıda ekmek niyetine 2 yada 3 tane yerseniz bile 10 gün gider.

Wasa üstüne fıstık ezmesi sürüp üstüne yarım muz dilimleyin. Efsane kesiyor...

Peki öyle yapıcam iki ana iki ara öğün yapıcam inşAllah.. Gönderdiğin videoyu da denemek istiyorum.. azimle çoğu şeyi yapabileceğime inanıyorum.. formlardan kullanıyorum ve nesfit bar aldım bazen onuda yiyiyorum

Bak çok önemli bir konu var.

Tartıya değil ölçü mezura ve aynada gördüğüne inanacaksın.

İstediğin kiloya gelipte şekilsiz istediği tarzda olmaktansa aynada gördüğün seni tatmin eden vucut için uğraşıcaz.
Ben gecen sene eylülde 61.500 düm. 6 7 ayda 54 E düştüm ama zerre beğenmiyorum kendini ne yüzümü ne göğüslerim bacaklarım okey ama. Çok eriyen giden yerim oldu.
Dedim yok şuan 55 56 bandındayım bu kiloyu koruyarak selülit giderip sıkılaşmaya amacındayım.
Önemli olan ayna ve ölçüler seni tatmin etmeli.

Kedinin topigi varmış hic söylemiyosun calcimmm yaa bekar ama fit olmayan Lexacommander ı etiketleyeyim suraya

Bu video beni benden aldı bu vücutları gördükçe benim yap deposu hiç ilgi çekici gelmiyor

Benimki İstanbul boğaz köprüsü mübarek.. Bikiniyi geçtim mayo bile hayal
Hayır bu sözleri bu topikte istemiyorummmm!
Bende mükemmel değilim ve başladığımda hiç mükemmel değildim.
Mesele ileriye dönük ne istediğini bilmek ve hedefe kirlenmek. Çocuk büyütmek gibi düşün iyi olması için çaba sarf etmek gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…