- 15 Kasım 2014
- 4.155
- 11.058
-
- Konu Sahibi KedidirKedii
- #2.581
Ya hadi inşallah valla başlayın ömür gelip geçiyor daha iyi bedenler imkansız değil. Sihirli menüler veya sihirli spor akıllarına ihtiyaç yok sana uygun beslenme un tuz şeker rafine olanlardan uzak durmak var sporBeni görsen kızarsın kilo vermek istediğime. ama insan kendi bedenini biliyor ya rahatsız olduğum noktalar var. Eşim de gazlıyor hadi başlayalım diye. O da vermek istiyor ki biz beraber başlamıştık 2 yıl önce o 15 ben 7 kilo vermişti. Pandemi yüzünde yüzmeye de gidemiyorum.
Başlayacağım ve buraya da yazacağım inşallah ❤
Buna istinaden et balık somon hatta çok besleyici ve protein deposu. Ve çok detaylı listeler paylaşırım. Fikir olur yemek yaparken yerken herkes kendine uygun olanı seçer.Aslında çok güzel bir başlangıç yapıyorsun. Maydonoz roka domates limonlu limonlu bunları bol tüket htta Maydonoz az 1 çay kaşığı yağda kavur üstüne 2 yumurta kır efsane oluyor.
Mesela buna ek öylen 1 kase yoğurt içine ekşi elma karpuz yada çilek nişaştasız meyvelerden koyup yiyebilirsin. Yada 5 tane ceviz 1 bardak kefir yapabilirsin.
Akşam saat 7 olmadan her evdeki yemeklerden ama 1 avuç kadar. Pilav ekmek yok yemek ve salata hatta imkanın varsa 1 gün ev yemeği 1 gün 1 avuç içi kadar tavuk kızart haşla fırınla yağsız yanına bool yeşillikli salata ye.
9. 10 gibi açılırsan al salatalık 2 tane ye tuzsuz.
Böyle böyle mide küçülecek yeme gereksinimi azalacak. Ben size regl zamanları veya çikolata krizlerine ne iyi gelir ne yense az zararla kurtarır onuda yazarım. ❤
Bunların hepsini yapıcam inşAllah ara öğün olarak ne yapmalıyım Peki yaa ara öğün yapmalı mıyım.. Bugün sabah yazdığımı yedim hatta dilim ekmeğide bıraktım.. Öğlen fırında sebze Var onu yerim diyordum ama yoğurtla devam edeyim o zaman akşamda sebzeli yemeği yerim.. işte o tatlı yok mu beni benden alan oAslında çok güzel bir başlangıç yapıyorsun. Maydonoz roka domates limonlu limonlu bunları bol tüket htta Maydonoz az 1 çay kaşığı yağda kavur üstüne 2 yumurta kır efsane oluyor.
Mesela buna ek öylen 1 kase yoğurt içine ekşi elma karpuz yada çilek nişaştasız meyvelerden koyup yiyebilirsin. Yada 5 tane ceviz 1 bardak kefir yapabilirsin.
Akşam saat 7 olmadan her evdeki yemeklerden ama 1 avuç kadar. Pilav ekmek yok yemek ve salata hatta imkanın varsa 1 gün ev yemeği 1 gün 1 avuç içi kadar tavuk kızart haşla fırınla yağsız yanına bool yeşillikli salata ye.
9. 10 gibi açılırsan al salatalık 2 tane ye tuzsuz.
Böyle böyle mide küçülecek yeme gereksinimi azalacak. Ben size regl zamanları veya çikolata krizlerine ne iyi gelir ne yense az zararla kurtarır onuda yazarım. ❤
Bunu hepinizin 1 kerede olsa denemesini öneririm. Elinize alın varsa 2 şer kiloluk dambıl yoksa ufk pek şişelere su doldurup.Bizim tabi ki en favori ve en etkili cardio ile zayıflama videolarımızdan biri pump it !
Bu 60 dakikalık video ile tam 700 kalori yakıyorsunuz !'' 700''
Bu videoları + olarak kendi albümlerim dede dosya yapacağım isteyenler oradan da bulabilirler ..
Ne kadar güzel balık zaten çok fazla tüketiyorum.. Kırmızı ve beyaz etde illa bi öğünde tüketiyorum.. Sigara kullanmıyorum şükür ki.. Ne güzel sen bırakmışsın bunu çoğu insandan duyuyorum bırakınca fark ediyorum kendimde diye.. İşte sporda düzensiz yapıyorum her gün yapıyordum bi hafta kadar sonra arar ara olmaya başladı.. Ama fark ediyorum vücudum hızlı cevap veriyor hemen kilo verebiliyorum ama yaşım ilerledikçe nasıl olur bilmiyorum.. Ama devam ettirmek önemli olan kafama taktığım bi şeyi yapıyorum ve bu ara gazla azimliyim.. Üst tarafıma oturan bacaklarıma pop.. kısmına dar geliyor ölçüsüz olmaktan çok bunaldımBuna istinaden et balık somon hatta çok besleyici ve protein deposu. Ve çok detaylı listeler paylaşırım. Fikir olur yemek yaparken yerken herkes kendine uygun olanı seçer.
Onun dışında bende netten kendime uygun yılalrıdr denediğim bildiğim egzersiz türlerini yapıyorum. ❤
İstemek ççok önemli. Bak ben 2 senedir sigara bırakmaya çalıştım asla sevmiyor istemiyordum şuan resmen 1.5 aydır resmen ama asla kaçamaksız bıraktım. Hayat kalitem her yerde arttı. Spor yapıp bedene ve iç sağlığa özen göstermekte öyle cilt beden nefes iç organlar saçlar eller tırnaklar kaş kirpik bile yediklerine attığın tere istinaden öyle değişiyor ki...
Hedef kilo vermekse 2 ana öğün 2 yada 3 ara öğün yeterli.Bunların hepsini yapıcam inşAllah ara öğün olarak ne yapmalıyım Peki yaa ara öğün yapmalı mıyım.. Bugün sabah yazdığımı yedim hatta dilim ekmeğide bıraktım.. Öğlen fırında sebze Var onu yerim diyordum ama yoğurtla devam edeyim o zaman akşamda sebzeli yemeği yerim.. işte o tatlı yok mu beni benden alan o
Peki öyle yapıcam iki ana iki ara öğün yapıcam inşAllah.. Gönderdiğin videoyu da denemek istiyorum.. azimle çoğu şeyi yapabileceğime inanıyorum.. formlardan kullanıyorum ve nesfit bar aldım bazen onuda yiyiyorumHedef kilo vermekse 2 ana öğün 2 yada 3 ara öğün yeterli.
Yoğurt ceviz badem fındık meyve (belirli olanlar mesela üzüm çok şekerli ve kalorili.)
Salata gibi.
Tatlı işi hepimizde fail Malesef. Bir kavonaza çubuk tarçın al tarçınlı su yap günüde içtiğin 1.5 litre su tarçınlı olsun şekeri dengeler.
Tatlı krizlerine
ben ya 2 hurma içine seviz koyuyorum
Yada hurma içine 1 şeker kaşığı fındık ezmesi sürüyorum. İnanılmaz kesiyor.
Yada çikolatalı eti form dan alıyorum eve 3 5 paket paketten 2 tane yuvarlak yiyorum hem çikolata hem bir tık kesiyor açlığı.
Yada wasa alın bimde migros ta 15 TL ama hergün kahvaltıda ekmek niyetine 2 yada 3 tane yerseniz bile 10 gün gider.
Wasa üstüne fıstık ezmesi sürüp üstüne yarım muz dilimleyin. Efsane kesiyor...
Bak çok önemli bir konu var.Ne kadar güzel balık zaten çok fazla tüketiyorum.. Kırmızı ve beyaz etde illa bi öğünde tüketiyorum.. Sigara kullanmıyorum şükür ki.. Ne güzel sen bırakmışsın bunu çoğu insandan duyuyorum bırakınca fark ediyorum kendimde diye.. İşte sporda düzensiz yapıyorum her gün yapıyordum bi hafta kadar sonra arar ara olmaya başladı.. Ama fark ediyorum vücudum hızlı cevap veriyor hemen kilo verebiliyorum ama yaşım ilerledikçe nasıl olur bilmiyorum.. Ama devam ettirmek önemli olan kafama taktığım bi şeyi yapıyorum ve bu ara gazla azimliyim.. Üst tarafıma oturan bacaklarıma pop.. kısmına dar geliyor ölçüsüz olmaktan çok bunaldım
Hadi bismillah diyelim o halde.Peki öyle yapıcam iki ana iki ara öğün yapıcam inşAllah.. Gönderdiğin videoyu da denemek istiyorum.. azimle çoğu şeyi yapabileceğime inanıyorum.. formlardan kullanıyorum ve nesfit bar aldım bazen onuda yiyiyorum
Kedinin topigi varmış hic söylemiyosun calcimmm yaaBeni görsen kızarsın kilo vermek istediğime. ama insan kendi bedenini biliyor ya rahatsız olduğum noktalar var. Eşim de gazlıyor hadi başlayalım diye. O da vermek istiyor ki biz beraber başlamıştık 2 yıl önce o 15 ben 7 kilo vermişti. Pandemi yüzünde yüzmeye de gidemiyorum.
Başlayacağım ve buraya da yazacağım inşallah ❤
Bu video beni benden aldıBunu hepinizin 1 kerede olsa denemesini öneririm. Elinize alın varsa 2 şer kiloluk dambıl yoksa ufk pek şişelere su doldurup.
Çooook eğlenceli ve mesela selülit kremini sürün.
Bacak fırçasını yapın
Hemen başlayın bunu yapmaya nasıl ter atılıyor.
Sonrasında devam eden saatlerde çokça su içip yap atımını desteklemek çok önemli
Pek güzel değil galibaHadi bismillah diyelim o halde. ❤
Şahane şekerli ama güzel ara öğün
Yaaaa hoşgeldinizKedinin topigi varmış hic söylemiyosun calcimmm yaabekar ama fit olmayan Lexacommander ı etiketleyeyim suraya
Ben de her seferinde bunu düşünüyorum yaaa vucutlara bak kemerli bikiniler giyiyor bende giyeceğim diye diye.. DevaaammmBu video beni benden aldıbu vücutları gördükçe benim yap deposu hiç ilgi çekici gelmiyor
Yoo güzel olur okadar bende yiyorum ölecek değiliz yaPek güzel değil galiba
Napalım artıkYoo güzel olur okadar bende yiyorum ölecek değiliz ya
Benimki İstanbul boğaz köprüsü mübarekBen de her seferinde bunu düşünüyorum yaaa vucutlara bak kemerli bikiniler giyiyor bende giyeceğim diye diye.. Devaaammm
HoşbuldumYaaaa hoşgeldiniz ❤
Hayır bu sözleri bu topikte istemiyorummmm!Benimki İstanbul boğaz köprüsü mübarek.. Bikiniyi geçtim mayo bile hayal