Kedi'ile yeni baştan FİT olmaya başlıyoruz :)

kedi, ben yazmıştım topiğe ama gözünden mi kaçtı, sahalara döndün mü diye sormuştum. aynı kedisin dimi :)

Kedi selam;

Ben yıllardır fitness yapıyorum. Son 1 senedir hedefim full kilo almak göğüsleri büyütmekti. Şükür göğüsleri 90 yaptım. Alt yapım çok sağlam kolay kilo, yağ almam. Genetik olarak yüz, göğüs, göbek bölgesi şişer yağlanır. Fakat basen ve kalçalarım bacağıma hiç mi hiç ugramaz bu yağ. Şimdi kilom 62. Çokta memnunum. Tekrar fitness’a döndüm salgın bitinceye kadar ev programıma devam ediyorum. Bu göğüslere dokunmadan yani göğüs yağları etkilenmeden beli göbeği eritecek bir egzersiz, hareket var mıdır? Neler yapmalıyım?

Çok teşekkürler :)

Merhaba :) şimdi sende bilirsin madem yıllardır fitness yapıyorsun. Bir yerden yağ kilo kaybı için çalışırsan vücuttaki yağ oranı azaldıkça memeler baysss der. Malesef benim de en büyük sorunum bu.... Benimde aksine bacak ve basene giden bir yapım var. Anca 5 kg da almam lazım ki üst şişsin.... Sana bir kaç yormadan devamlılık gösterdiğin taktirde belinde İncelme sağlamana yardım edecek video egzersiz araştıracağım.
Ama sen de o memeleri nasıl büyüttün ne yedin nasıl yol izledin nasıl sağlıklı yağ dokusu elde ettin anlamanı istiyorum. Zira bende hemen selülit çıkıyor amaaannn diyip yemeğe başlayınca.

Cunku bunca senedir ağırlıkları bacak ve kalçalarıma verince üst bölgede cok bilgisizim. Üst bölge calısmayı cok sevmiyordum. Hele göğüslerim hemen etkilendiği için calısmaya bile korkuyordum. Simdi karnıma bakınca 7-8 aylık hamileymisim gibiyim ama göğüslerimde gitmesin istiyorum. Sırf kilo alacagım diye deli gibi gece gündüz demeden yedim durmadan yedim. Gercekten cok memnun olurum bu göğüsler etkilenmeden hangi hareket gerekli hemen baslamak istiyorum, cok tesekkür ederim

Göbeğiniz dediğiniz konumdaysa Malesef önce kilo vermelisiniz yağ dolu göbek veya herhangi bölge için cardio çalışmaya başlamalısın buda yağ kaybına yol acacaktır.

Karın kaslarının ve yağların erimesini en önemli faktörü %70 i beslenme unutma canım. ❤
Beslenmenin en iyi şekilde ayarlarsan efsane sonuç alacaksın

Valla onlıne dıyetısyen eslıgınde devam edıyoruz canım. Lısteden sastıgım oluyor ama soyle sasıyor. orada sebze demıs ben et yemısım. bı de ara ogun mesela 10 gunun sadece 2 gununde kahve ve bıtter vermıstı ben onu 3 4 yapmıs olabılırım ama onun dısında cosmuyorum kesınlıkle sdfjhsjfas :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…