Kedi'ile yeni baştan FİT olmaya başlıyoruz :)

Hayır bu sözleri bu topikte istemiyorummmm! 🤟🔥
Bende mükemmel değilim ve başladığımda hiç mükemmel değildim.
Mesele ileriye dönük ne istediğini bilmek ve hedefe kirlenmek. Çocuk büyütmek gibi düşün iyi olması için çaba sarf etmek gerekiyor.
Peki bunları bugün burda bırakıyorum o zaman😊.. Evet gerçekten öyle emek vermeden çaba göstermeden fedakarlık yapmadan olmuyor farkındayım ve yapıcam inşAllah.. Azmine hayran kaldım MaşAllah nazar değmesin canım.. Hadi bismillah deyip başlıyorum o zaman akşam neler yaptığımı buraya yazarım inşAllah❤️ Çok teşekkür ederim hakkını helal et valla ❤️

Peki bunları bugün burda bırakıyorum o zaman😊.. Evet gerçekten öyle emek vermeden çaba göstermeden fedakarlık yapmadan olmuyor farkındayım ve yapıcam inşAllah.. Azmine hayran kaldım MaşAllah nazar değmesin canım.. Hadi bismillah deyip başlıyorum o zaman akşam neler yaptığımı buraya yazarım inşAllah❤ Çok teşekkür ederim hakkını helal et valla ❤
Ya birine faydam dokunursa ne mutlu bana... ❤️
Lütfen gelin etiket yaparak hatırlatırım kendimi :)
Birlikte çok daha güçlüyüz 🤟💋

sabah evdekilerin gürültüsünden 7 buçukta uykum kaçtı döndüm durdum kalktım :KK70: markete gittim deedeme geldim direkt gelirken de spor şeylerini aldım burda yapicam artık :KK70:
Hahahahha sonunda doğru karar wp den ses çıkmayınca dedim ürrem sultan uyur 😁
Merhabalar ben de geldim
Hoşgeldin günaydın nasılsın 😊🤟
bugün kremim de geliyorrrrr:dondurma:
Ya şükürler olsun! 🎉 🎊 😀 😀
Ozmaan ne diyoruz
Sür kremini süüürr süürr süürr 😁

Kızlar ben kahvaltımı hazırladım 🤟
Sizde sabah öğlen akşam ne yediniz ne içtiniz ne yaptınız hepsini atabilir yazabilirsiniz nekadar iletişim okadar motivasyon 😀🤟
15978234956618071404843953453825.jpg

Hahahahha sonunda doğru karar wp den ses çıkmayınca dedim ürrem sultan uyur 😁

Hoşgeldin günaydın nasılsın 😊🤟

Ya şükürler olsun! 🎉 🎊 😀 😀
Ozmaan ne diyoruz
Sür kremini süüürr süürr süürr 😁
Günaydın iyiyim bin şükür. Daha kahvaltı yapamadım. Soğuk limonlu su içeceğim. Üzerine haşlanmış yumurtalı kahvaltı yapacağım. Sonra kahve keyfi ve sonrasında market yürüyüşü

Günaydın iyiyim bin şükür. Daha kahvaltı yapamadım. Soğuk limonlu su içeceğim. Üzerine haşlanmış yumurtalı kahvaltı yapacağım. Sonra kahve keyfi ve sonrasında market yürüyüşü
Kahve Türk kahvesimi ayy nasıl canım çekti sabah içneseydim içerdim afiyet olsun. Ne kadar yürüyorsun yolu uzatabilirsrn uzat mesela 😄🤟

X