- Konu Sahibi KedidirKedii
- #2.561
Bende yazayım belki fikrini söylemek isteyen olur 48.3 kilo %19 yağ oranım var 89 63 89 ölçülerimde ama karın bölgem ve kalça altı hala yağlı onlardan bir türlü kurtulamıyorum ne yapmam lazım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Boyunuz kacBende yazayım belki fikrini söylemek isteyen olur 48.3 kilo %19 yağ oranım var 89 63 89 ölçülerimde ama karın bölgem ve kalça altı hala yağlı onlardan bir türlü kurtulamıyorum ne yapmam lazım
158Boyunuz kac
Ölçüler harika, sıkılaşman lazim lastikle pilates yap
10 aydır rahatsız olduğum zamanlar hariç haftada 6 gün düzenli fitnessa gidiyorum ama karın bölgesi ve kalça altı gitmiyor birde kalça tipim h şeklinde onunda etkisi var mı bilmiyorum ama daha şekilli bir vücut olmasını isterdimÖlçüler harika, sıkılaşman lazim lastikle pilates yap
Günaydın canım evet çoktan Bildirim bekliyordum
Günaydın kuzumGünaydın canım evet çoktan Bildirim bekliyordum
Günaydın ateşli bacımsuGünaydın,
Motivasyon lazım bana kilo vermem için eve gidince hiç fırsatım olmuyor. Daha da kilo alacağım diye dikkat etmeye çalışıyorum
Diyet listem var aslında ona başlamayı düşünüyorum. Dediğin gibi 10 günden sonra alışıyorsun ama işte gaz lazım gazzGünaydın kuzum
Evet bana birwz hayat standartın nedir nekadar boş vaktin var gerçekten spora yapmak istiyormusun hiç egzersiz ekipmanı varmı?
Boy kilo yaş daha önce spor yaptın mı anlatır mısın..
Günaydın ateşli bacımsu
Bak istersen birlikte benim yaptığım diyet değilse dengeli beslenme programına dahil ol birlikte devam edelim ama ilk 10 gün sabır ve sadakat isteyen birşey sonra alışırsın zaten
Ya Allah seni... Madem listen var başlasana?Diyet listem var aslında ona başlamayı düşünüyorum. Dediğin gibi 10 günden sonra alışıyorsun ama işte gaz lazım gazz
Tabiki canım.. 29 yaşındayım ve üç tane çocuk annesiyim.. Evlenmeden önce çok dikkat eder spor yapardım.. 1.69 boy 63kiloyum şuan.. Genel olarak evdeyim yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum yoğun bi tempom var malum üç tane çocuk.. Ama kendime ayırabildiğim boş vakitlerim var.. Bakım yapmaya çalışıyorum o zamanlardada.. Basen ve karın bölgemde yağ var üst bölgem daha zayıf alta göre.. Kendimce netten izleyerek spor yapmaya çalışıyorum.. özellikle bacak hareketleri.. Bacaklarımın üst bölgesi kalın ve rahatsız hissediyorum kendimi hiç bu kadar kiloya çıkmamıştım.. En fazla 48 kiloydumGünaydın kuzum
Evet bana birwz hayat standartın nedir nekadar boş vaktin var gerçekten spora yapmak istiyormusun hiç egzersiz ekipmanı varmı?
Boy kilo yaş daha önce spor yaptın mı anlatır mısın..
Günaydın ateşli bacımsu
Bak istersen birlikte benim yaptığım diyet değilse dengeli beslenme programına dahil ol birlikte devam edelim ama ilk 10 gün sabır ve sadakat isteyen birşey sonra alışırsın zaten
Peki diyet tarzı bir liste ile dengeli beslenebilir misin? Önce biraz kilo vermek lazım. Birlikte o sırada cardio yapalım sonrası bölgesel gireriz şimdi yavaş yavaş start verirsek seneye yazın 50 Kg görürsün.Tabiki canım.. 29 yaşındayım ve üç tane çocuk annesiyim.. Evlenmeden önce çok dikkat eder spor yapardım.. 1.69 boy 63kiloyum şuan.. Genel olarak evdeyim yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum yoğun bi tempom var malum üç tane çocuk.. Ama kendime ayırabildiğim boş vakitlerim var.. Bakım yapmaya çalışıyorum o zamanlardada.. Basen ve karın bölgemde yağ var üst bölgem daha zayıf alta göre.. Kendimce netten izleyerek spor yapmaya çalışıyorum.. özellikle bacak hareketleri.. Bacaklarımın üst bölgesi kalın ve rahatsız hissediyorum kendimi hiç bu kadar kiloya çıkmamıştım.. En fazla 48 kiloydum
Tabi ki yapabilirim azimliyi kilo verdim zaten bi ara 55leri gördüm ama boşanmadan sonra saldım iyice.. Şimdi yine azmettim ve 65ten63 e indim bi iki haftada.. Çok mutlu olurum gerçekten çok güzel bi başlangıç çok teşekkür ederimPeki diyet tarzı bir liste ile dengeli beslenebilir misin? Önce biraz kilo vermek lazım. Birlikte o sırada cardio yapalım sonrası bölgesel gireriz şimdi yavaş yavaş start verirsek seneye yazın 50 Kg görürsün. ❤
Beni görsen kızarsın kilo vermek istediğime. ama insan kendi bedenini biliyor ya rahatsız olduğum noktalar var. Eşim de gazlıyor hadi başlayalım diye. O da vermek istiyor ki biz beraber başlamıştık 2 yıl önce o 15 ben 7 kilo vermişti. Pandemi yüzünde yüzmeye de gidemiyorum.Ya Allah seni... Madem listen var başlasana?
Bak benimde sçhaşa selülit sorunum var sıkılaşmam lazım çünkü yaza girmeden Bi bırakıyorum sporu yüzüp ediyorum ama çok yiyip çok içiyorum yaz gelince. En noluyor s.a diye selülitlerim geri geliyor
Ama kendine sor her gün yiyorsun istediğini vs. Ne geçiyor eline... Hiç.
Ama başlarsan zor olacak İlkte ama alışacak hatta hafta sonları bol olduğunda 1 2 saat yürüyüşe çık destekle. Lütfen başla. Hayat durarak geçer ama sadece takvimde.
Beden senin en büyük hazinen yaptığın yapacağın herşey için o lazım güzel giysiler için o Lazım kötü günde sik durman için o lazım. Kendine iyi bak ve yarın değil bugün başla..
Aslında çok güzel bir başlangıç yapıyorsun. Maydonoz roka domates limonlu limonlu bunları bol tüket htta Maydonoz az 1 çay kaşığı yağda kavur üstüne 2 yumurta kır efsane oluyor.Sabahları mesela yumurta normal bi şekilde Yiyemediğim için yağsız omlet gibi yapıyorum bi iki dilim domates biraz maydanoz ve peynirle yapıyorum.. bir dilim çavdar ekmeği yiyiyorum yanında bi markanın çayları var onu içiyorum şekersiz