Kedi'ile yeni baştan FİT olmaya başlıyoruz :)

Bu arada ; Kas yapmak hiç kolay değil ! evde spor yaparken kas yapmak için makina'lar veya ağırlık kullanmak gerekir . Lütfen korkmadan sporunuza devam edin :KK66:

2 yıldır spor yapıyorum. 60 dakika koşu ve yürüyüş, mekik, squat ve bölgesel egzersizler. İlk olarak zayıflamanızda ve vücudunuz da etkili olan su'dur. Sağlıklı bir insanın günde en az 2 Litre su tüketmesi gerekiyor.

Squat'ı ara ara yapıyordum çünkü hep sona bıraktığım için vaktim olmuyordu. Ve aralıksız yapmaya karar verdim ve bu ayın ilk haftası başladım o takvimi uyguladım. Sonuç ? MÜKEMMEL !!!

Yaklaşık 15 günde etkisini hemen gösterdi. Şu an 150'sindeyim.
Süpersin ! Tebrik ederim çok devamlı ve başarılısın süpersin süper ! :)

Kızlar buradaki fotolar bizi motive ediyor evet ama burada birbirimize destek olmak adına öncesi ve sonrası fotolarımızı eklemeye ne dersiniz tabiki albüme ve yüzümüzü göstermeden. Herkese açık olmayan bir albüm yaparak :)
Ben kendimdeki değişimi görmek adına şuanki durumu çekeceğim ve bunu 10 yada 15 gün arayla tekrarlayacağım :)

Şunuda belirteyim squatı geçen sene yapıyordum ve 1 aylık programa düzgün uymadım bile ve buna rağmen büyük bir değişim vardı :)
Ferooo :) Bende bıraktım uzun zamandır yapmıyorum , durum vahim ama devam 2 aya deşim resimlerimi paylaşacağım:KK68::KK68::KK54:

kedı merhaba benı hatırladınmı bılmıyorum ama ben senı tanıyorum kedılerde tatıl yapar dın sen :) canım ben brazıl kalçası ıstıyorum yaa ırıı dık sıkı selılutsız hayal gıbı cok uzak ama bana bı program verırmısın uygun canım bıde canım tekrardan arkadaş olabılırmıyız
Candymmmm :KK54::KK54: Hatırlıyorum elbette :KK3::KK3: Ben videolar paylaşıyorum açıklayarak lütfen kendine uygun olalının seç ben paylaşacağım yarın sana görelerini arkada da var baya güzel videolar :KK39:

Kızlar selam
Bu kadar spor yapan hatunu bi'arada görünce dayanamadım, yazmaya karar verdim:)
Ben çok seviyorum sporu vee hep hayatımda olsun istiyorum ya
16 yaşından beri iyi kötü, ara ara da olsa spor yaptım ve 15eylülden beri de fitness yapıyorum haftada 3gün
Kondüsyonun nasıl derseniz ; eylül 15de peşpeşe 10mekik çekemiyordum:) bugünlerdeyse 20şerden 3set mekik çekebiliyorm hihi:KK70:
Çoğunun aksine soor yapmak zor gelmiyo bana,seviyorum, nasıl anlatsam ki, spor yapınca misal kendimi daha karizmatik hissediyorum eheh:KK70:
Benin problemim, en az sporu sevdiğim kadar yemek yemeyi de sevmem:)

Kızlar selam
Bu kadar spor yapan hatunu bi'arada görünce dayanamadım, yazmaya karar verdim:)
Ben çok seviyorum sporu vee hep hayatımda olsun istiyorum ya
16 yaşından beri iyi kötü, ara ara da olsa spor yaptım ve 15eylülden beri de fitness yapıyorum haftada 3gün
Kondüsyonun nasıl derseniz ; eylül 15de peşpeşe 10mekik çekemiyordum:) bugünlerdeyse 20şerden 3set mekik çekebiliyorm hihi:KK70:
Çoğunun aksine soor yapmak zor gelmiyo bana,seviyorum, nasıl anlatsam ki, spor yapınca misal kendimi daha karizmatik hissediyorum eheh:KK70:
Benin problemim, en az sporu sevdiğim kadar yemek yemeyi de sevmem:)
Bende biraz yemeyi seviyorum malesef ama yaptıklarımla bunu eşitliyorum ya illaki şekeri çikoltayı kesmek lazım belli süre ama :\

canım senin yanlar için olan 10dklık videoyu yaptım ter içinde kaldım valla ardından 20squat yaptım bana tavsiye edebilcegin birşey varmı sıkıntım=simit-karın-selülit biraz ve tüm vücut sıkılaşmaya ihtiyacım var :KK35:

canım senin yanlar için olan 10dklık videoyu yaptım ter içinde kaldım valla ardından 20squat yaptım bana tavsiye edebilcegin birşey varmı sıkıntım=simit-karın-selülit biraz ve tüm vücut sıkılaşmaya ihtiyacım var :KK35:
Tatlım 20-21-22 ci sayfalara bakarsan çok güzel başlık altına videolar verdim derdine deva olacaklar :KK66:

Canım squat hareketini ara vermeden mi yapıyorsun? Ben 50' den sonrasını yapamıyorumo_Oo_O

Ara vermeden yapıyorum maalesef. Ara verilirse faydasını göremezsiniz. Takvim'de 3 gün yapıp sonraki gün dinlenme var sonra tekrar yapıp dinlenme... Takvimde olduğu gibi 50'den başladım. İlk başlar çok zordu resmen dinlenme günüm gelsin diye can atıyordum. Ama artık 150'sine geldiğim için dinlenme günüm gelmesin diye dua ediyorum. O derece alıştım.

Squat yaparken nefes nefese kalıyorsanız lütfen dikkat edin. Ben ilk yaptığımda sorun yaşadım nefesimde. Ama çok yanlış yapmışım nefes konusunda. Otururken nefesinizi tutup kalkarken nefesinizi vereceksiniz.

Mesela yeni başlayanlar 50'yi zor yapıyorsa şöylede uygulayabilirler; Sabah 25, Akşam 25 toplam çünkü 50 yi başlayıp bitirmeniz zor olur. 25 yapmak istediğiniz de 5 incisinde dinlenin ara verin hemen bitsin diye devam ederseniz kalp konusunda sorun yaşayabilirsiniz.

Tabıkı söylüyorum
solerım cok mutlu ettınız benı☺️ Bacaklarm 55 ust bacak kalcam 96 karnım 75 belım 65 cok ama cok tskederımmm☺️☺️
Tabıkı seve seve solerım cok mutlu ettınız benı☺️ Bacaklarm 55 ust bacak kalcam 96 karnım 75 belım 65 cok ama cok tskederımmm☺️☺️
Nispet yapmiyorum yaptigim sporun etkisini anlayin diye soyluyorum
İçbacak 50
Karin74
Bel61
KKalça 87
Kilo54
Haftanin 5gunu leslie sansone 3fast miles(okul dönüşü öğlen)
Aksamlari 3gunebru salli skinny jeans work out
Ben de çok sikayetciydim alt tarafındanama sspor çok etkili bicimlenmemiz için..

Nispet yapmiyorum yaptigim sporun etkisini anlayin diye soyluyorum
İçbacak 50
Karin74
Bel61
KKalça 87
Kilo54
Haftanin 5gunu leslie sansone 3fast miles(okul dönüşü öğlen)
Aksamlari 3gunebru salli skinny jeans work out
Ben de çok sikayetciydim alt tarafındanama sspor çok etkili bicimlenmemiz için..
Harıkasınız dıcek kelıme bulamıyorum masallah pılates yapıyorum haftanın besgunu ama sımdı bu leslıeyede baslıcam ben kadının basenlerını gordukten sonra yapmamaya karar vermıstım:)ama cogu kısı memnun kalmıs pekı sadece 3 fast mılesmı yapmamı onerırsınız

Denk gele buldum iyiki buldum kedilerin zaten çok severdim ama bu kediyi daha çok sevdiiim. Hemen basliyorummm spora:-)
4 ay önce doğum yaptim . sezeryan olduğum için iğrenç yumusak jöle kivaminda bir gobegim ve birazda simit var o yuzden acilen bunlara basliyorum ha birde popo diklesirse hic fena olmaz tabi. Bu arada bu egzersizleri yaparken umarim kalçadan ve bacaktan birşey kaybetmem zaten 32 bedenim biraz daha buharlasirsam sadece gobek olarak dolasirim etrafta:-) b
Birşey daha ben yeme içme konusunda! Yeme içme konusuna dikkat ederim desem yalan. Tutamam bogazimiki ben. Zaten emziriyorum. Saglam beslenmek lazim. Napcaz kedi? Sorun olmaz demi?

Özelden sorular geliyor burada cevaplayayım herkes öğrensin : 10 yaşından 14 yaşına kadar Atletizm de 800 metre koşucuydum . Sigara içmeye başlayınca spor'uda 2 sene bıraktım malesef .:KK20: Sonra tekrar pilates ve fitness ağırlıklı spora baladım bir çok video denedim iyi kötü neyin nereyi nasıl çalıştırdığını ne yememiz gerektiğini ve ne yemememiz gerektiğini biliyorum.
Bir çok bilgi arşivim bilgisayarımda ve bende :KK39:
Videolar deneyimlerim ve bilgilerimi hiç bir çıkarım olmadan paylaşıyorum sporun her dalını yapmayı ve izlemeyi seviyorum.
Yemeyi'de seviyorum :KK73:
Burada paylaştığım videoların %98 ini yapmış tartıp ölçtüm %2 side yeni keşfedip deneyim edinmeye çalışıyorum'dur. Bilgilerim bir kısmı benim deneyimlerim bir kısmı ciddi araştırıp tek tek gezip internet'ten ciddi ve kanıtlanmış bigilerdir. Güven önemli eskiden beri tanıyanlar ve yeni tanımaya çalışanlar var befor -after fotoğraflarım vardı bilenler bilir bende önceden mükemmel değildim.

40 kg çubuk kraker gibiydim . Sonra istediğim vücuda kavuştum . Şimdi yaşadığım olumsuzluklardan dolayı gene bir salma oldu :KK51: Çatlağımız selülitimiz yok mu vaar :KK35: Ama gitmesi imkansız mı ?

!!A-S-L-A !! Spor bize verilen en güzel hazine spor ile neleri yendim neler yaptım anlatamam .

Lütfen umudu kaybetmeyin ve zayıflayın , sıkılaşın , kilo alın , poponuzu büyütün/küçültün , İstediğinizi yapın çünkü Spor ile yapabilirsiniz :KK39::KK39:

:KK25::KK25::KK25::KK25::KK25::KK25::KK25::KK25::KK25::KK25::KK25::KK25::KK25::KK25::KK25::KK25::KK25::KK25:

Denk gele buldum iyiki buldum kedilerin zaten çok severdim ama bu kediyi daha çok sevdiiim. Hemen basliyorummm spora:-)
4 ay önce doğum yaptim . sezeryan olduğum için iğrenç yumusak jöle kivaminda bir gobegim ve birazda simit var o yuzden acilen bunlara basliyorum ha birde popo diklesirse hic fena olmaz tabi. Bu arada bu egzersizleri yaparken umarim kalçadan ve bacaktan birşey kaybetmem zaten 32 bedenim biraz daha buharlasirsam sadece gobek olarak dolasirim etrafta:-) b
Birşey daha ben yeme içme konusunda! Yeme içme konusuna dikkat ederim desem yalan. Tutamam bogazimiki ben. Zaten emziriyorum. Saglam beslenmek lazim. Napcaz kedi? Sorun olmaz demi?
Merhaba , öncelikle 3 ay daha bekle ... Sezeryan zor bir dikiş ve iyileşmesi en az 6 ay ..

en azından 2 ay daha bekle :)

Göbeğinde erir popon'da sıkı olur :) Yeme içme azcııık dikkat etsen yeterli . ŞEKER :KK20: Şekeri kesersen bile göebeğin erir selülitlerin gider :KK54: Şekeri çikolatayı kesip haftada 5 gün 25 dakika spor yaparsan fıstııık gibi olursun 2 ayda inan :KK55:

tumblr_ne928zU09g1tw6u06o1_500.jpg

tumblr_nf6h47Y6771r8efu6o1_1280.jpg

tumblr_nfp5u63BBW1rkxra2o1_1280.jpg

X