Kedi'ile yeni baştan FİT olmaya başlıyoruz :)

iyiyim bebeğim sen nasilsin
bekliyorum bakalim nasıl cikicak sonuc bende paylaşırım yavru fazlalıkları Atınca hala tatil oncesi halime dönemedim
Çok şükür yavrum ya nasıl olalım ..
Valla ben dün 57.70 çıktım tartıda sen düşün. Sporuda baya boşladım zorlanıcam ama devam etmek şart motivasyon kaybediyoruz ama devam etmek zorundayız .

Çok şükür yavrum ya nasıl olalım ..
Valla ben dün 57.70 çıktım tartıda sen düşün. Sporuda baya boşladım zorlanıcam ama devam etmek şart motivasyon kaybediyoruz ama devam etmek zorundayız .
bende bosladim malesef.. ben 59lara gelmisken tekrar tatil donusu 64.5 gordum
simdi 61lere geri geldik . kilo azaldikca gitmiyor malesef

Offf yeniden sıkmalıyız birbirimize destek olup hergün her an buradan yazışalım diyet spor yeniden oturtalım ya olmaz bütün emekler boşa gitmesin .
haklısın canım ya 56 olmam lazım 5 kg vermem lazım akil vrr bana spor rutini hazirlicaktin yan et ic bacak icin popo yani yağlarım popo alti yağlarım var. spor diyet akil danismamiz lazim her gun her öğün yazalım fit tarif öğünlerimizi ne yedigimizi içtiğimiz su hepsini yazalim yaza 3 ay kaldi 6kilo gtmesi lazım

bak şöyle yapalım günde kaç saat spor yapabilirsin ne kadar dayanıklısın onu söyle bana ben şu videoya başlıcam çünkü tüm vücüt önce yap eritmek lazım yoksa kalınlaşıcaz .. benimde popo altı yağlarım var onlar haftada 3 gün kardio 2 gün bölgesel çalışarak yok edebileceğimize inancım tam . ben sana öğrencisin hem max 35 40 dakikalık cardio 3 gün birde ağırlık bölgesel video bullucam onuda 2 gün yap haftada birlikte bu işin üstesinden gelelim .

max 1 saat direncim olur kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…