Kedi'ile yeni baştan FİT olmaya başlıyoruz :)

KedidirKedii KedidirKedii mmmm nerelerdesin..
Basinin agrisi nasil oldu ?
Ben bu ara yapamiyorum 😞 oglum sanirim dis cikariyo ,huzursuz uykusuz geciyo ggunlrr..ev isini zor yetistiriyom..
En azindan yemek yemeye (saglikli gidalar) basladim..kahveyi azalttim..su niyetine kahve iciyomusum meger..
Oturdugun bina eskilerden ben 5.katta oturuyom ,asansorde yok..en azindan sabah -aksam kizimi okul xamani bu sekilde bi hareketim oluyo..(zugurt teselli yapiom suan 😂)

KedidirKedii KedidirKedii mmmm nerelerdesin..
Basinin agrisi nasil oldu ?
Ben bu ara yapamiyorum 😞 oglum sanirim dis cikariyo ,huzursuz uykusuz geciyo ggunlrr..ev isini zor yetistiriyom..
En azindan yemek yemeye (saglikli gidalar) basladim..kahveyi azalttim..su niyetine kahve iciyomusum meger..
Oturdugun bina eskilerden ben 5.katta oturuyom ,asansorde yok..en azindan sabah -aksam kizimi okul xamani bu sekilde bi hareketim oluyo..(zugurt teselli yapiom suan 😂)
Kuzuum merhaba iyiyim şükür çok geçmiş olsun 🙏 kahveyi azaktmana çok vçsevindim 💋
Merdiven inip çıkman bile bir şey yavrum deme öyle üşenmediğimiz sürece merdivenler candır 😍
Bugün off günüm diyete devam kahvaltı edeceğim 1 yumurta birwz peynir bitki çayı. Suyu bende çoğaltım su içerek yağlar idrar yoluyla atılıyor biliyorsun su içmek çok önemli. Ben bardaktan içmeyi sevmediğim için eğlenceli hale getirip pipetli bardak aldım onunla içiyorum dah çok içiyorum hem tavsiye ederim 💋

tatilde diyet yapilmiyor kuzu ben her tatilde kilo aldim simdiye kadar bide memleketmd döndüm bir daha uzun sure gidemicem cunku gelmişken de anne elinden yedim hep bazi mekanlara gittim, diyeti sporu geri dönünce de yaparım nasilsa
Oh ohhh ay evet ya özellikle anne evinde asla diyet yapılmıyor bilirim 😁😁 kuzum iyi eglence ler bool dinlen öpüyorum seni unutma bizi uğra arada

Kuzuum merhaba iyiyim şükür çok geçmiş olsun 🙏 kahveyi azaktmana çok vçsevindim 💋
Merdiven inip çıkman bile bir şey yavrum deme öyle üşenmediğimiz sürece merdivenler candır 😍
Bugün off günüm diyete devam kahvaltı edeceğim 1 yumurta birwz peynir bitki çayı. Suyu bende çoğaltım su içerek yağlar idrar yoluyla atılıyor biliyorsun su içmek çok önemli. Ben bardaktan içmeyi sevmediğim için eğlenceli hale getirip pipetli bardak aldım onunla içiyorum dah çok içiyorum hem tavsiye ederim 💋
Sagol kedimm😍 yaa offun ne oldugunu yeni anliyorum😂
Suan ikinci deble nescafemi iciyorum ogleni yine atladim 😠 ama aksamlari yemek yemeye basladim ,hep salatayla gecistiriyodum veya kahveyle.. su icmek belli bi zaman sonra mide bulantisi yapiyo..bende cok icebilmek icin bi seferde halletmem gerektigini dusunerek 😉😂 yarim litrelik bardaklarim vardi ,tepeleme doldurup 3 seferde bitiriyorum..ne aclik kaliyo ne kahve istegi 😂😂😂
Pipetliyi denerim bi ara 😉
Detox sulari yapiyomusun? Bi ara yapiyodum artii ugrasmiyorum..
Haa merdiven olayi market alisverisi,pazar alisverisi vee cocuklar yurumek istemeyince kucakla falan cok zahmetli oluyo..nasil sovuyorum kocama biliyo musun?😉😂😂😂

Günaydınnnn ❤ kahveler hazırsa güne hazırız :KK14: 1 saat ayılma kahve faslı yapıp 11 gibi de egzersizlerime başlıycam :KK55: IMG_20200212_085743.jpg
Kupanın ucu aldığım ilk gün kırıldı huyumdur inat edersem atmam :)

Gunaydin canim , 2 gunden beri yapmiyorum biraz dagildim,toparlanmaya calisiyorum..hayat maratonda kulvarimi pozitif yapmaya cabaliyorum.bugun daha iyiyim..yarin super olucam 😉😂

keddiiiii döndün mü yeniden.. tesadüf gördüm.... ne zamandır aktifsin?

X