- 15 Kasım 2014
- 4.155
- 11.058
-
- Konu Sahibi KedidirKedii
- #2.241
Şu bilek kum kilolardan alıcam 1 er kiloluk yeni yıl gelsin indirime düşer onlarda inşallahAğırlık cidden çok etkili kedi. Ben de 10 kg kettlebell'le squat yaptığımdan beri acayip fark etti popo şekillenmesi. Lungeları da senin gibi 5er kilo ile yapıyorum bacaklarım daha çabuk şekilleniyor
diyetisyen listesi bakalım nasıl fark edecekOyy kuru fasulyeben evde nohut pişerse dışarda kalıyorum ciddiyim.! O hotu soğan turşu ve taze ekmek of bak net 1 ekmek yerim sana helal ekmek az tutmuşsun
Hadi bakalım haft sonu ölçüm yapıcam heyecanlıyım.diyetisyen listesi bakalım nasıl fark edecek
hadi bakalımHadi bakalım haft sonu ölçüm yapıcam heyecanlıyım.
Acik bufe restorana gittim, ikisinden de tatmak isteyince boyle bi menu oldu:))Et balık aynı anda yiyebiliyor musun
Valla ben de sizsiz spora bu kadar duzenli devam edemezdim. Supersiniz kizlarGünaydın kızlar ✌ bir sabah keyfi yapıp spora geçeceğim, ARTIK şunu resmen fark ediyorum bacaklarım inanılmaz sıkılaitı ınanılmaz. Eskiden hamur gibiydi ve sanrım yıllardır düzenli istikrarlı gitmemiştim bukadar. Çok mutluyum sabah bacağımı kaşıyacaktım yataktaya sertliği öyle hoşuma gittikiiiiiii siz olmasanız bu denli gidemeye bilirdim inanın %50 siz beni ayakta tuttunuz. ❤
Afiyet olsun şekerimAcik bufe restorana gittim, ikisinden de tatmak isteyince boyle bi menu oldu:))
Valla ben de sizsiz spora bu kadar duzenli devam edemezdim. Supersiniz kizlar
Sen de iyi ki varsin kediciiim, ne guzel topik acmissin bizi zayiflatmissin:)Afiyet olsun şekerim ❤
Aynen öyle buradaki motivasyon önemli bence dostluklar da öyle iyiki varsınız.
Ay evet ya bende heyecanlıyım ölçü azalmadıysa bunun sorumlusu benim15’inde olculeri guncelliyoruz dimi? Ay cok heyecanli, acaba ne durumdayim:)
Naber kuşumgünaydın kizlar :)
iyilik minnosum senden naber :)Naber kuşum
İyi valla 2 ci kahvemi içiyorumiyilik minnosum senden naber :)