Kedi'ile yeni baştan FİT olmaya başlıyoruz :)

he evet biliyorum o markayı nasil iyimi maskesi.aksam benimde çok uykum geldi ama gittim çıkardım hemen öyle yattim sınavlar iyi açıklanan notlar güzel şuan ama hepsi finallerde zorlayacagini söylüyor :/
Onu bende arıyorum ya instagramdan falan bakıyorum genelde ama bu ara bu içime sindi bu arada instagram kullanıyormusun?
evet kullanıyorum , hesabım vardı onu kapattım başka açtım takipçisi az fake hesaplar gibi takılıyorum

Olsun kuşum Allahın izniyle halledersin

kedicim canım senden bir ricam olacak su mari bacak çalışırken bacağına taktiğin ağırlıklar varya bende ağırlık Alicam bana araştırıp link atar misin rica etsem be canım. ben hangisi iyi fiyatlar nedir anlamam sen bana şöyle hem kaliteli hem fiyatı uygun bulabilir misin direkt alayım

Tabiki de bulurum araştırayım bence 1 veya 1.5 ideal bizim için 1.5 bile çok bilekte olduğu için ben sana araştırayım link atayım

birde ben bunu mari yaparken ayak bileğime baglicam, arkasına da dumbel ile squat ve sumo squat yapicam
sıkılaştırıcı etki olur mu 2 3 ay gibi sürede Sence minnoşum

Bu arada bir spor hocama sordum haralet ettikçe çok ciddi ağırlaşıyor o yüzden yarım kg önerdi ona göre bende kendime bakacağım sana da link atacağım 1 kg çok fazlaymış
aa öylemi bende 1 kg bakıyordum çok sağol canım sende de vardı galiba ağırlık mariyi öyle yapıyorum demiştin dimi

o zaman yarım kilo ağırlık ve 4 kg ile sumo squata o yumuşaklık gider dimi düzenli her gün yapmakla ay çok heyecanlandım
Elbette gider benim bacaklarım sıkılaştıysa seninkine sıkılaşır inan hamur gibiydim ben valla bak. Elledikçe kendimi Şşırıyorum ama yılmadım bırakmadım çok zorlandığım canımı istemediği çok zaman oldu ama yaptım halada devam ediyorum inan oluyor.

asiri gaza geldim ağırlıklar gelsin hemen düzenli başlıyorum hatta bugün ağırlıkla squat yaparim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…