- 15 Kasım 2014
- 4.155
- 11.058
- Konu Sahibi KedidirKedii
- #2.221
Aparatif geçiştirdim bugün yemekleri ama çokça çikiileeta yedim bugün yinee! saat 8 gibi çıktım 6.5 km yürüdüm 10000 adım attım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Et balık aynı anda yiyebiliyor musunGunaydinlaaar:) Bugunku menum:
Oglen: 150 gr civari buharda pismis balik, 200 gr izgara et, 2-3 kasik sebze sote, bol yesil salata
Aksam: kabak, kiymali domatesli sos, 5 kasik yogurt
Spor sonrasi: yarim olcek protein tozu
Spor: 20 dk bisiklet, 55 dk agirlik calismasi, 10 bin adim
süpersin yavru kusssfoto istiyorum özelden önceki haliyle kıyas yapammmGünaydın kızlar ✌ bir sabah keyfi yapıp spora geçeceğim, ARTIK şunu resmen fark ediyorum bacaklarım inanılmaz sıkılaitı ınanılmaz. Eskiden hamur gibiydi ve sanrım yıllardır düzenli istikrarlı gitmemiştim bukadar. Çok mutluyum sabah bacağımı kaşıyacaktım yatakta ya sertliği öyle hoşuma gittikiiiiiii siz olmasanız bu denli gidemeye bilirdim inanın %50 siz beni ayakta tuttunuz. ❤
5 gün kaldı ölçü alıp foto atacağım sana zaten. Ama şöyle bacaklar okey popo yavaş ilerliyor hala sıkınca selülit var ve yumuşaklık var hala o zamanla kendine gelecek sanırım bırakmıyorum elbette ama oda artık kendine gelmeli ve karın ilerleme gösterir 1 ayasüpersin yavru kusssfoto istiyorum özelden önceki haliyle kıyas yapammm
süper , ben spor yapmayı da bıraktım su ilk dönem bitsin baslicam spora o süreçte5 gün kaldı ölçü alıp foto atacağım sana zaten. Ama şöyle bacaklar okey popo yavaş ilerliyor hala sıkınca selülit var ve yumuşaklık var hala o zamanla kendine gelecek sanırım bırakmıyorum elbette ama oda artık kendine gelmeli ve karın ilerleme gösterir 1 aya
Kardeşimde ünili anlıyorum seni önemli olan diyeti de aksatmam an yürümen bile önemli adım sayar yükle onbin adım atmaya özen göster.süper , ben spor yapmayı da bıraktım su ilk dönem bitsin baslicam spora o süreçte
diyetisyene başladım özelden bende sana kendimi yolliyim bak dün cekmistimKardeşimde ünili anlıyorum seni önemli olan diyeti de aksatmam an yürümen bile önemli adım sayar yükle onbin adım atmaya özen göster.
Fıstık gibisin fıstık abarttığın kadar hiç birşey yok beadiyetisyene başladım özelden bende sana kendimi yolliyim bak dün cekmistim
eski halim hep aklımda olduğundan kabul edemiyorum heralde neleri yaptın spor olarak, bugün bende yapıcam. süper olmuş hem yürüyüş hem spor harikasın yineFıstık gibisin fıstık abarttığın kadar hiç birşey yok bea
Ben sporumu yaptım bu arada akşam yine bir plan olmazsa (içmeye gidebilirim ) 6 7 km yürümeyi düşünüyorum.
Yürüyüşe akşam çıkıcam da spor olarak benim klasik 35 dakika bacak popo çalıştım ama ben 5+5 kg ile çalışıyorum egzersizlerimi o dambılların çok faydası var kesinlikle direnç bandı ve pilates lastiği de çok faydalı kesinlikle. Programımı bugün değiştircem daha yoğun popo programı yapıcam bir şekilde 2 aydır bacaklarım çok toparladı popo çalışırken zaten bacak çalışır ama popişi hedef aldım şimdide bir youtube dalmam lazım.eski halim hep aklımda olduğundan kabul edemiyorum heralde neleri yaptın spor olarak, bugün bende yapıcam. süper olmuş hem yürüyüş hem spor harikasın yine
Valla bence güzel besleniyorsun ben beğeniyorum yemeni. Arada hepimiz çozutururz ya regl miz var gel gitlerimiz var manken olacak halimiz yok canımız isterse yeriz okadar öldürmenin anlamı yok.Selam kızlar
10.00da 1 yumurtadan omletli kahvaltı
12.00 bir sade türk kahvesi
16.00 5 tane karnabahar köftesi, 3 kaşık yoğurt, 1 dilim banana bread (şekersiz yağsız tam buğday muzlu kek )
Kahveden sonra sporumu yaptım; 40 dk dayanıklılık antrenmanı, alt vücut ve karın kuvveti üzerine...
Akşam yeşil salata yicem bol, yanında da iki küçük köfte o kadar
Valla bu ara çok yiyorum ama sağlıksız şeyler değil allahtan
Yürüyüşe akşam çıkıcam da spor olarak benim klasik 35 dakika bacak popo çalıştım ama ben 5+5 kg ile çalışıyorum egzersizlerimi o dambılların çok faydası var kesinlikle direnç bandı ve pilates lastiği de çok faydalı kesinlikle. Programımı bugün değiştircem daha yoğun popo programı yapıcam bir şekilde 2 aydır bacaklarım çok toparladı popo çalışırken zaten bacak çalışır ama popişi hedef aldım şimdide bir youtube dalmam lazım.
Kesinlikle benim poponun işi var ya daha.... Bacaklarım şükürler olsun sıkılaşmaya başladı aylar geçtikçe elbette popoda şekillenecek bacaklar iyice şekil alacak..Ağırlık cidden çok etkili kedi. Ben de 10 kg kettlebell'le squat yaptığımdan beri acayip fark etti popo şekillenmesi. Lungeları da senin gibi 5er kilo ile yapıyorum bacaklarım daha çabuk şekilleniyor
Oyy kuru fasulye ben evde nohut pişerse dışarda kalıyorum ciddiyim.! O hotu soğan turşu ve taze ekmek of bak net 1 ekmek yerim sana helal ekmek az tutmuşsunSabah 10 :2 dilim tam buğday ekmeği,3 kaşık lor peyniri,1 haşlanmış yumurta,1 fincan yeşilçay yarım portakal
saat 12:30 :1 kupa sütlü kahve 2 ceviz 3 kuru kayısı
Saat 15.00: yarım portakal 1 avuç leblebi,1 fincan bitki çayı
saat 18.00: 6 kaşık kuru fasulye,2 dilim tam buğday ekmeği,3kasik yoğurt 3 kornişon turşu
bugünlük menü kızlar