Kedi'ile yeni baştan FİT olmaya başlıyoruz :)

KIZLAR BANA ÖLÇÜLERİNİZİ ÖZELDEN GÖNDERİRİMİSİNİZ GÖNDERMEYENLER HER AYIN 15DE GÜNNCELLEYECEĞİZ ANASAYFADA KREMSOKOLA VE ARTEMİSİ KAYIT ETTİM

KIZLAR BANA ÖLÇÜLERİNİZİ ÖZELDEN GÖNDERİRİMİSİNİZ GÖNDERMEYENLER HER AYIN 15DE GÜNNCELLEYECEĞİZ ANASAYFADA KREMSOKOLA VE ARTEMİSİ KAYIT ETTİM
Ellerine sağlık kuzum
Kızlar 2 gün falan aktif olamicam sınavlarım.bitsin gelicem hemennn son 2 vizem kaldı hepinizi öpüyoreee

Gunaydinlaaaar:) Bugunku menum:

Oglen: bol biftekli ve meksika fasulyeli salata
Aksam: 1 dusuk karbonhidratli lavas icine iki kasik yogurt, 150 gr kadar haslanmis tavuk, biraz yesillik ve 2 kucuk kornison tursusu, 1 bardak ayran
Sinema: bikac avuc patlamis misir, 1 bira

Spor: 20 dk yoga, 20 dk bisiklet, 50 dk agirlik, 12 bin adim

Allah kolaylık versin başırılar dilerim kuzum
Bende işsizim bu aralar oldukça vaktim var evdeyim
Nasıl bir diyet uyguluyorsunuz spor programın nasıl?

Allah kolaylık versin başırılar dilerim kuzum
Bende işsizim bu aralar oldukça vaktim var evdeyim
Nasıl bir diyet uyguluyorsunuz spor programın nasıl?
isveç diyeti diyetimin adı baya zor bi diyet 13günlük geçen yaptığımda 7 kilo vermiştim hiç spor yapmamıştım 3 kilosunu geri almıştım. en etkili diyet olduğunu bildiğim için yapıyorum. normalde kalori hesabı falan yapamıyorum sağlıklı beslenme falan yapamıyorum zor oluyo benim açımdan. Spor programımda umut varolun egzersizlerini yapıyorum telefonumda da spor programları var onlardan yapıyorum bide youtube'da squatgirl var onun 30dk da 500 kalori yakalım vs videolarını yapıyorum gücüm kalırsa tabi hareket yapıyorum yani evde. yürüyüşe çıkmıyorum üşengeçliğimden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…