- 15 Kasım 2014
- 4.158
- 11.065
-
- Konu Sahibi KedidirKedii
- #2.041
Ay yanlış yazmışım bol bol olacaktı orası sory.Bende reglken hiç hoşlanmıyorum amakan akışını düzenleyip ağrı kesici etkisi varmış
Çok geçmiş olsun. Bok. Bol sıcak şeyler iç çorapsız gezmiyoruz ❤
Gönderiyorum canımKIZLAR BANA ÖLÇÜLERİNİZİ ÖZELDEN GÖNDERİRİMİSİNİZ GÖNDERMEYENLER HER AYIN 15DE GÜNNCELLEYECEĞİZ ANASAYFADA KREMSOKOLA VE ARTEMİSİ KAYIT ETTİM
Ellerine sağlık kuzumKIZLAR BANA ÖLÇÜLERİNİZİ ÖZELDEN GÖNDERİRİMİSİNİZ GÖNDERMEYENLER HER AYIN 15DE GÜNNCELLEYECEĞİZ ANASAYFADA KREMSOKOLA VE ARTEMİSİ KAYIT ETTİM
Allah kolaylık versin. İnşallah güzel not alırsın kuzum.Ellerine sağlık kuzum
Kızlar 2 gün falan aktif olamicam sınavlarım.bitsin gelicem hemennn son 2 vizem kaldı hepinizi öpüyoreee
İnşallah kuzum Amin , teşekkür ederimAllah kolaylık versin. İnşallah güzel not alırsın kuzum. ❤
Hindi etini daha önce hiç denemedim tadı protein bakımından nasıl tavsiye edermisin?Ay sukran gunu geliyo yarin ve persembe bol bol hindi var menumde:))
Merhaba hoşgeldin elbette çok nutku olurumben isveç diyeti yapıyorum 2.günüm ölçülerimi yazıp size katılabilir miyim?
göğüs: 89 cmMerhaba hoşgeldin elbette çok nutku olurum ☺☺☺
Ana sayfaya kayıt ediyorum canım kendinden bahsetsene biraz bizegöğüs: 89 cm
bel:76 cm
kalça:104 cm
kol:30
baldır: 63 cm
bunlar diyete başlamadığım zaman ki ölçülerim 15.inde güncelleniyormuş o zamana kadar bu değerler değişir ama olsun burada kalsın :)))
şubat ayında 20 yaşıma giriyorum üniversiteyi ilk sınıfta bıraktım tekrar hazırlanıyorum başka bölüm için. bütün gün evdeyim yani. 165 boyundayım kilom dün 68,9 du bugün 67,9 diyetten dolayı ,hedefim 50Ana sayfaya kayıt ediyorum canım kendinden bahsetsene biraz bize ☺
Allah kolaylık versin başırılar dilerim kuzumşubat ayında 20 yaşıma giriyorum üniversiteyi ilk sınıfta bıraktım tekrar hazırlanıyorum başka bölüm için. bütün gün evdeyim yani. 165 boyundayım kilom dün 68,9 du bugün 67,9 diyetten dolayı ,hedefim 50
isveç diyeti diyetimin adı baya zor bi diyet 13günlük geçen yaptığımda 7 kilo vermiştim hiç spor yapmamıştım 3 kilosunu geri almıştım. en etkili diyet olduğunu bildiğim için yapıyorum. normalde kalori hesabı falan yapamıyorum sağlıklı beslenme falan yapamıyorum zor oluyo benim açımdan. Spor programımda umut varolun egzersizlerini yapıyorum telefonumda da spor programları var onlardan yapıyorum bide youtube'da squatgirl var onun 30dk da 500 kalori yakalım vs videolarını yapıyorum gücüm kalırsa tabi hareket yapıyorum yani evde. yürüyüşe çıkmıyorum üşengeçliğimden :)Allah kolaylık versin başırılar dilerim kuzum☺
Bende işsizim bu aralar oldukça vaktim var evdeyim
Nasıl bir diyet uyguluyorsunuz spor programın nasıl?