- 14 Aralık 2007
- 3.133
- 7.596
- 34
-
- Konu Sahibi KedidirKedii
- #2.061
Valla tadini ben baya seviyorum, erkek arkadasimin da favori et cesidi olabilir:) Protein bakimindan da en yuksek protein oranlilardan gibi, tavuga benziyo besin degeri acisindan.Hindi etini daha önce hiç denemedim tadı protein bakımından nasıl tavsiye edermisin?
Hosgeldin canim, ben de 1.5 ay once diyete basladigimda isvecle baslamistim. Guzel sonuc aldim, odemdi cogu muhtemelen ama olsun. Sonrasinda daha normal bi diyetle devam edince kilo vermeye devam ettim, beni baslangicta iyi motive etti yani:)isveç diyeti diyetimin adı baya zor bi diyet 13günlük geçen yaptığımda 7 kilo vermiştim hiç spor yapmamıştım 3 kilosunu geri almıştım. en etkili diyet olduğunu bildiğim için yapıyorum. normalde kalori hesabı falan yapamıyorum sağlıklı beslenme falan yapamıyorum zor oluyo benim açımdan. Spor programımda umut varolun egzersizlerini yapıyorum telefonumda da spor programları var onlardan yapıyorum bide youtube'da squatgirl var onun 30dk da 500 kalori yakalım vs videolarını yapıyorum gücüm kalırsa tabi hareket yapıyorum yani evde. yürüyüşe çıkmıyorum üşengeçliğimden :)
Ay bu konularda cok cahilim ya. Ama bogazim agriyo diye greyfurtun faydalarina bakarken internette greyfurt diyeti diye bisey gordum artemiscim. Yani etkili mi degil mi bilmiyorum, sahsen denemedim, ama bi zarari da olmaz gibi bol C vitamininin:))Geldim kızlar sinav bitti son 1 vizem kaldı. Bende detoks yapmayı düşünüyorum. 2 günlük falan
Şöyle etkili bir detoks biliyor musunuz :)
isveçtten sonra kilo aldın mı ben ilk yaptığımda bi kaç kilosunu geri almıştımHosgeldin canim, ben de 1.5 ay once diyete basladigimda isvecle baslamistim. Guzel sonuc aldim, odemdi cogu muhtemelen ama olsun. Sonrasinda daha normal bi diyetle devam edince kilo vermeye devam ettim, beni baslangicta iyi motive etti yani:)
2 günlük diyet biliyorum ama detoks değil diyet dediğimde sadece çayla elma bademle falan ama kilo verdirttiyorGeldim kızlar sinav bitti son 1 vizem kaldı. Bende detoks yapmayı düşünüyorum. 2 günlük falan
Şöyle etkili bir detoks biliyor musunuz :)
Almadim, cunku daha normal bi diyetle hayatima devam ettim:) Isvec suresince/sonrasinda da bol spor yaptim. Bunlar hep etkili olmustur.isveçtten sonra kilo aldın mı ben ilk yaptığımda bi kaç kilosunu geri almıştım
sonrasında ne diyeti yaptın bende yapim çünkü çok korkuyorum alırım diye kaçtın kaça düştünAlmadim, cunku daha normal bi diyetle hayatima devam ettim:) Isvec suresince/sonrasinda da bol spor yaptim. Bunlar hep etkili olmustur.
Ozel bi diyet yapmadim, dengeli beslendim sadece. Kas kaybini minimize etmek icin bol protein aliyorum gunde 130 gr kadar, kalorimi de 1600 seviyesinde tutmaya calisiyorum. 64.5'la diyete basladim, su aralar 59.5 seviyesindeyim. Hedefim de zaten 58-59 gibi ama olculerimi biraz daha daraltmaya calisiyorum:)sonrasında ne diyeti yaptın bende yapim çünkü çok korkuyorum alırım diye kaçtın kaça düştün
Ya aslında yapılır ama demir ilacı kullanıyorum ya ikisi etkileşime girip zehirliyormus hiç bulasmim ona canım sağol :) senin nasıl gidiyor :) hiç kaçamak yapmayan sensin sanırım :)Ay bu konularda cok cahilim ya. Ama bogazim agriyo diye greyfurtun faydalarina bakarken internette greyfurt diyeti diye bisey gordum artemiscim. Yani etkili mi degil mi bilmiyorum, sahsen denemedim, ama bi zarari da olmaz gibi bol C vitamininin:))
Bunu 1 günlük yapayım cumartesi , sabah yumurta peynir öğlen yumurta ayran akşamda yumurta yoğurt tavuk yerim. Bakalım nasıl etki edecek. Pazar da patates detoksu yapayim acayip odemliyim ve bu hafta hep sapittim menülerim berbatAyy duuur yalan soyledim, bi diyet biliyorum kisa sureli ama baya etkili. Ketojenik diyet yaparken 1 gunlugune denemistim, hemen ketosise girmistim. Yumurta diyeti adi, cesit cesit versiyonlari var. Daha kolay versiyonunda yumurtanin yaninda tavuk, et falan yiyebiliyosun. Benim yaptigim versiyonda sadece yumurta ve yag var. Biraz zor ama bana iyi etki etmisti, dusuk karbonhidrat oldugu icin odem de atiyosun. Yani sabah oglen aksam yagda yumurta, haslanmis yumurta, cirpilmis yumurta falan yiyosun, biraz peynir ya da az miktarda yesil yaprakli sebze de katabilirsin icine:)
Bu çok aciktirir beninya2 günlük diyet biliyorum ama detoks değil diyet dediğimde sadece çayla elma bademle falan ama kilo verdirttiyor
Yumurtadan sonra patates yapma bence, attigin odemi aynen geri alirsin. Bana sorarsan patatesi hic yapma hic protein yok onda, ama illa yapicaksan once patates sonra yumurta daha iyi.Ya aslında yapılır ama demir ilacı kullanıyorum ya ikisi etkileşime girip zehirliyormus hiç bulasmim ona canım sağol :) senin nasıl gidiyor :) hiç kaçamak yapmayan sensin sanırım :)
Bunu 1 günlük yapayım cumartesi , sabah yumurta peynir öğlen yumurta ayran akşamda yumurta yoğurt tavuk yerim. Bakalım nasıl etki edecek. Pazar da patates detoksu yapayim acayip odemliyim ve bu hafta hep sapittim menülerim berbattoparlamam gerekiyor
Bu çok aciktirir beninya
İsveç nasıl. İncelme yaşanıyor mu benim için önemli olan o. Kilo elbet verdirir de yağdan mi gidiyor
afiyet olsun canım şahane ! :)Eki Görüntüle 2559528
akşam yemeğim 200 gram yağsız baharatsız biftek 1 adet meyve ve limonlu yeşil salata
baya incelme yapıyor ben ilk yaptığımda 5cm incelmişti kalçam belim hatta 6 bile olabilirYa aslında yapılır ama demir ilacı kullanıyorum ya ikisi etkileşime girip zehirliyormus hiç bulasmim ona canım sağol :) senin nasıl gidiyor :) hiç kaçamak yapmayan sensin sanırım :)
Bunu 1 günlük yapayım cumartesi , sabah yumurta peynir öğlen yumurta ayran akşamda yumurta yoğurt tavuk yerim. Bakalım nasıl etki edecek. Pazar da patates detoksu yapayim acayip odemliyim ve bu hafta hep sapittim menülerim berbattoparlamam gerekiyor
Bu çok aciktirir beninya
İsveç nasıl. İncelme yaşanıyor mu benim için önemli olan o. Kilo elbet verdirir de yağdan mi gidiyor
Ay tammacanim hiç yapmayayım onu. Şimdi şöyle yapsam nasıl olurYumurtadan sonra patates yapma bence, attigin odemi aynen geri alirsin. Bana sorarsan patatesi hic yapma hic protein yok onda, ama illa yapicaksan once patates sonra yumurta daha iyi.
Benim iyi gidiyo, kacamak hic yok diyemem dun aksam patlamis misir ve bira goturdum:)) Ama kilomda asagi bi ilerleme var, gerci son iki gundur yukarda biraz regl sebebiyle.
Ciddi misin nasıl yapılıyor listesi varmıbaya incelme yapıyor ben ilk yaptığımda 5cm incelmişti kalçam belim hatta 6 bile olabilir
Olur olur:)) Hep sunu dusun, yumurtadan bayicaksin evet ama hic ac kalmicaksin. Aciktikca omlet yap:))Ay tammacanim hiç yapmayayım onu. Şimdi şöyle yapsam nasıl olur
Cumartesi günü sabah omlet yumurta
Öğlen omlet ayran
Akşam omlet tavuk
Pazar
Ekmeksiz peynir zeytin yeşilçay 2 galeta domates
Öğlen omlet yoğurt
Akşam omlet tavuk ayran
isveç diyeti yaz her yerde çıkıyor ama çok aç hissediyorsun belirtim çok zorCiddi misin nasıl yapılıyor listesi varmı