Kedi'ile yeni baştan FİT olmaya başlıyoruz :)

Hosgeldin canim, ben de 1.5 ay once diyete basladigimda isvecle baslamistim. Guzel sonuc aldim, odemdi cogu muhtemelen ama olsun. Sonrasinda daha normal bi diyetle devam edince kilo vermeye devam ettim, beni baslangicta iyi motive etti yani:)

Geldim kızlar sinav bitti son 1 vizem kaldı. Bende detoks yapmayı düşünüyorum. 2 günlük falan
Şöyle etkili bir detoks biliyor musunuz :)
Ay bu konularda cok cahilim ya. Ama bogazim agriyo diye greyfurtun faydalarina bakarken internette greyfurt diyeti diye bisey gordum artemiscim. Yani etkili mi degil mi bilmiyorum, sahsen denemedim, ama bi zarari da olmaz gibi bol C vitamininin:))

Ayy duuur yalan soyledim, bi diyet biliyorum kisa sureli ama baya etkili. Ketojenik diyet yaparken 1 gunlugune denemistim, hemen ketosise girmistim. Yumurta diyeti adi, cesit cesit versiyonlari var. Daha kolay versiyonunda yumurtanin yaninda tavuk, et falan yiyebiliyosun. Benim yaptigim versiyonda sadece yumurta ve yag var. Biraz zor ama bana iyi etki etmisti, dusuk karbonhidrat oldugu icin odem de atiyosun. Yani sabah oglen aksam yagda yumurta, haslanmis yumurta, cirpilmis yumurta falan yiyosun, biraz peynir ya da az miktarda yesil yaprakli sebze de katabilirsin icine:)

Hosgeldin canim, ben de 1.5 ay once diyete basladigimda isvecle baslamistim. Guzel sonuc aldim, odemdi cogu muhtemelen ama olsun. Sonrasinda daha normal bi diyetle devam edince kilo vermeye devam ettim, beni baslangicta iyi motive etti yani:)
isveçtten sonra kilo aldın mı ben ilk yaptığımda bi kaç kilosunu geri almıştım

sonrasında ne diyeti yaptın bende yapim çünkü çok korkuyorum alırım diye kaçtın kaça düştün
Ozel bi diyet yapmadim, dengeli beslendim sadece. Kas kaybini minimize etmek icin bol protein aliyorum gunde 130 gr kadar, kalorimi de 1600 seviyesinde tutmaya calisiyorum. 64.5'la diyete basladim, su aralar 59.5 seviyesindeyim. Hedefim de zaten 58-59 gibi ama olculerimi biraz daha daraltmaya calisiyorum:)

Ay bu konularda cok cahilim ya. Ama bogazim agriyo diye greyfurtun faydalarina bakarken internette greyfurt diyeti diye bisey gordum artemiscim. Yani etkili mi degil mi bilmiyorum, sahsen denemedim, ama bi zarari da olmaz gibi bol C vitamininin:))
Ya aslında yapılır ama demir ilacı kullanıyorum ya ikisi etkileşime girip zehirliyormus hiç bulasmim ona canım sağol :) senin nasıl gidiyor :) hiç kaçamak yapmayan sensin sanırım :)
Bunu 1 günlük yapayım cumartesi , sabah yumurta peynir öğlen yumurta ayran akşamda yumurta yoğurt tavuk yerim. Bakalım nasıl etki edecek. Pazar da patates detoksu yapayim acayip odemliyim ve bu hafta hep sapittim menülerim berbat toparlamam gerekiyor
2 günlük diyet biliyorum ama detoks değil diyet dediğimde sadece çayla elma bademle falan ama kilo verdirttiyor
Bu çok aciktirir beninya
İsveç nasıl. İncelme yaşanıyor mu benim için önemli olan o. Kilo elbet verdirir de yağdan mi gidiyor

Yumurtadan sonra patates yapma bence, attigin odemi aynen geri alirsin. Bana sorarsan patatesi hic yapma hic protein yok onda, ama illa yapicaksan once patates sonra yumurta daha iyi.

Benim iyi gidiyo, kacamak hic yok diyemem dun aksam patlamis misir ve bira goturdum:)) Ama kilomda asagi bi ilerleme var, gerci son iki gundur yukarda biraz regl sebebiyle.

baya incelme yapıyor ben ilk yaptığımda 5cm incelmişti kalçam belim hatta 6 bile olabilir

Ay tammacanim hiç yapmayayım onu. Şimdi şöyle yapsam nasıl olur
Cumartesi günü sabah omlet yumurta
Öğlen omlet ayran
Akşam omlet tavuk

Pazar
Ekmeksiz peynir zeytin yeşilçay 2 galeta domates
Öğlen omlet yoğurt
Akşam omlet tavuk ayran

Slmçok güzel bir konu emeğinize sağlık
Ben iki doğum yaptım sezaryen 53.buçuk kilo ama aç ken tabi emzirme dönemindeyim 1 yıl oldu ama kiloya göre sıkılaşmam gerek ne hikmetse göbek var bende plates yapıyorum ara verdim ama başlayagim artik bugün düzenli beslendim

Olur olur:)) Hep sunu dusun, yumurtadan bayicaksin evet ama hic ac kalmicaksin. Aciktikca omlet yap:))

Kızlar lütfen öyle isveç diyeti patates diyeti falan gibi kötülükler yapmayın vücudunuza. Önemli olan makroları vücudun istediği oranda alabilmek, yaktığın aldığından fazla olunca zaten kilo verilmiş oluyor burası diyet değil ki adı üstünde sporla sağlıklı yaşama konusu :) biz tartı değil aynayı hedeflemeliyizzz nacizane tavsiyem beni yanlış anlamayın yine de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…